Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd
GRATIS Verzending vanaf € 90,-
100% natuurlijk
Lokaal geproduceerd

Alle detox kuren op een rijtje

Alle detox kuren op een rijtje

Door regelmatig een detox kuur te volgen, worden gifstoffen verwijderd en reinig je je lichaam. Je kunt je voorstellen dat dit vele voordelen heeft. Je kunt het vergelijken met het opruimen van een kast. Eerst wordt de rommel iets erger, maar wanneer je klaar bent ziet alles er weer heerlijk opgeruimd en schoon uit. Zo werkt het ook bij je lijf. Door de vele vitamines en mineralen in de sapjes gaat je lichaam afvalstoffen afscheiden, waardoor je daarna meer energie en een schoon en opgeruimd gevoel zult ervaren.

Een detox kuur volgen kan op verschillende manieren, er is geen beter of slechter maar het kan wel zo zijn dat de ene detox kuur beter past bij jouw levensstijl en doelen. Daarom hebben wij alle detox kuren op een rijtje gezet. Wat zijn de overeenkomsten en wat zijn de verschillen? En welke detox kuur past het beste bij jou?

Alle detox kuren op een rijtje

Detox & More;

Bij dit detox programma drink je 2 weken 3 sappen per dag naast je gezonde voeding. Daarbij heb je een opbouw en een afbouw week waarin je 1 sap per dag drinkt. Totaal 4 weken dus. Daarnaast ontvang je per mail iedere dag tips & tricks om een gezonde leefstijl te ontwikkelen of je gewoon te updaten. Een aantal berichten zal je al weten, maar niet meer doen, een aantal berichten zullen misschien nieuwe informatie voor je zijn, of je doet het juist al op deze manier. De mailtjes gaan niet alleen over voeding, maar ook over rust, beweging, mindset en water drinken. Het is een programma om je te helpen bij een compleet en gezonde leefstijl.

Ben jij toe aan een gezondere leefstijl maar weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Wil je deze leefstijl voor een langere tijd vasthouden en heb je daar handvaten bij nodig? Dan is de Detox & More perfect voor jou!

Ben je benieuwd hoe Anne-Britt de Detox&More heeft ervaren? Je leest haar review hier!

 

2 weekse detox;

Je drinkt bij deze kuur minimaal 2 weken 3 sappen per dag. Je drinkt een half uur voor je hoofdmaaltijd je groentesap. Je eet naast de sappen alleen gezonde voeding. De kuur kun je uitbreiden naar 3 of 4 weken. Door de extra vitamines die je binnenkrijgt gaat je lichaam detoxen.

Het ruimt als het ware alle ‘troep’ op uit je lichaam. Dit geldt overigens voor alle 3 kuren 😉

Deze kuur is geschikt voor jou als je al enige kennis hebt van een gezonde leefstijl. Je wilt alle gifstoffen uit je lichaam wilt verwijderen en je lichaam reinigen. Met de tweeweekse detox heb jij een stok achter de deur om je gezonde leven weer helemaal op te pakken!

 

3 daagse reset;

Bij deze kuur drink je 3 dagen lang alleen sap, soep en shots. Je eet dus verder niet. Het uiteindelijke resultaat is soortgelijk aan de andere 2 kuren, maar voor deze kuur moet je wel even doorzetten. Je bent zo gewend aan het kauwen van voedsel dat dit op zich al een hele afkick zal zijn. Maar als je het hebt doorstaan zal je merken dat je maag is gekrompen en je veel minder trek hebt in slechte voeding. Je wilt je lichaam nu echt voeden in plaats van enkel te vullen.

Een driedaagse reset is een korte snelle manier om weer terug te gaan naar de basis. We raden deze kuur aan als je al bezig bent met gezonde voeding en een gezonde leefstijl.

Ben je benieuwd hoe Puck de driedaagse reset heeft ervaren? Je leest haar review hier!

 

Heb je na het lezen van deze blog nog steeds vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij denken graag met je mee!

Comments

Zuss & Sap

Schootsvel 7H
1671 NW
Medemblik

tech dodo.nl | design Studioviv.nl