fbpx
Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd
GRATIS Verzending vanaf € 90,-
100% natuurlijk
Lokaal geproduceerd

De meest pure variant van vitamine C

De meest pure variant van vitamine C zit in je voeding, niet in pillen.

Als je supplementen gaat eten in plaats van voeding, zal je naar onze mening absoluut bouwstoffen gaan missen die je cellen ook nodig hebben. Heel veel groenten zijn een fantastische bron van vitamine C. Eet ze daarom volop en in grote variatie. Belangrijk om ook te weten is dat vitamine C een water oplosbare vitamine is. Water oplosbare vitamines worden niet goed in het lichaam opgeslagen. Als je er veel van binnen krijgt wordt dit gewoon gefilterd door je lever en je nieren en verlaten je lichaam dan via je urine.

Misschien is voor de meeste mensen vitamine C wel de meest bekende vitamine. Deze vitamine is op de eerste plaats essentieel voor het ondersteunen van het natuurlijke afweersysteem en een goede weerstand,

De meest pure variant van vitamine C

Wat Vitamine C nog meer voor je kan doen…

Daarnaast zorgt deze vitamine voor gezonde en sterke botten, tanden, huid en bloedvaten. Het zorgt ook voor een goed functionerend zenuwstelsel en draagt bij aan je energievoorziening. Vitamine C is verder een antioxidant en beschermt het lichaam tegen vrije radicalen. Vrije radicalen spelen een grote rol bij het verouderingsproces, dit willen we toch allemaal zo lang mogelijk uitstellen. Vrije radicalen zijn agressieve stoffen die in sommige gevallen schade kunnen geven aan cellen en weefsels. Vitamine C gaat dus huidveroudering tegen. Het is bewezen dat een hoge dosis antioxidanten (waaronder vitamine C) helpt om huidveroudering tegen te gaan. Zonder vitamine C kan je huid geen collageen aanmaken. Collageen is een eiwit in je lichaam dat je huid stevig en elastisch maakt.

Ook bevordert vitamine C de opname van ijzer, wat ook weer zorgt voor meer energie.

Volwassenen hebben per dag 75 milligram vitamine C nodig en je zal deze vitamine voornamelijk vinden in groenten en fruit.

De meest pure variant van vitamine C zit o.a. in:

Zuss & Sap

Schootsvel 7H
1671 NW
Medemblik

tech dodo.nl | design Studioviv.nl