fbpx
Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd
GRATIS Verzending vanaf € 90,-
100% natuurlijk
Lokaal geproduceerd

Detox & More ervaringen

De maand januari zijn we gestart met Detox & More

Lees hier de ervaringen van Very, Tineke, Sabine, Dorien en Petra

Very: ‘Ik ben de eerste 3 weken 4.5 kilo afgevallen. Ik heb ook heel erg op mijn voeding gelet en sinds afgelopen week het sporten ook weer opgepakt. Sinds ik de sapjes neem heb ik meer energie dat is heel fijn.’

Tineke: ‘Dank voor jullie trouwe e-mails, oppeppers, inzichten en ondersteuning. Ik nam graag deel en vind het een verrijking van mijn eigen inzichten

Sabine: ‘Mijn ervaring met de sapjes is goed bevallen. Ik denk dat dit een jaarlijkse detox gaat worden. Bedankt voor de motivatie en de lekkere recepten.

Dorien: ‘Een slanke den zal ik niet snel worden maar dankzij jullie tips en sapjes ben ik toch wat afgevallen. De recepten zijn ook heel lekker die jullie gestuurd hebben. Ik heb alles uitgeprint en heb het meeste al gemaakt. Sporten is niet mijn favoriet maar ik doe mijn best en ik weet nu ook goed van de zoetigheid en chips af te blijven.

Petra: ‘Nog bedankt voor Detox&More weken! Ik vond het super leuk! Ik ben ongeveer 3 kilo afgevallen en (nog belangrijker) zit een stuk lekkerder in mijn vel!

Wil je meer info of ook mee doen? Dat kan! Detox & More

Detox & More ervaringen

 

 

Comments

Zuss & Sap

Dorpsstraat 146a
1693 AJ  Wervershoof

Zuss & sap
E: goedbezig@zussensap.nl
KvK: 62962647

Algemene voorwaarden

Nieuwsbrief inschrijving

tech dodo.nl | design Studioviv.nl