fbpx
Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd
GRATIS Verzending vanaf € 90,-
100% natuurlijk
Lokaal geproduceerd

Detox tips

Door regelmatig een detoxkuur te volgen, worden gifstoffen verwijderd en reinig je je  lichaam. Je kunt je voorstellen dat dit vele voordelen heeft. Je kunt het vergelijken met het  opruimen van een kast. Eerst wordt de rommel iets erger, maar wanneer je klaar bent ziet  alles er weer heerlijk opgeruimd en schoon uit. Zo werkt het ook bij je lijf. Door de vele  vitamines en mineralen in de sapjes gaat je lichaam afvalstoffen afscheiden, waardoor je  daarna meer energie en een schoon en opgeruimd gevoel zult ervaren. Wij delen graag onze detox tips om jouw detox zo effectief mogelijk te maken!

Detox tips

Hoe optimaliseer ik het effect van mijn detoxkuur? 

Ontstressen: Stress is een enorme belasting voor je systeem, je hoofd leeg maken en  ontstressen is dan ook heel belangrijk! Besteed hier bewust aandacht aan tijdens je  detoxkuur. 

Ontspannen: Plan iedere dag iets ontspannens, ga in bad, lees een boek, leg je mobiel/tablet  vaker weg en ga lekker naar buiten. 

Bewegen: Het zal je helpen te ontspannen als je gematigd blijft sporten. Daarbij helpt  bewegen om afvalstoffen af te voeren en zorgt dat je spiermassa niet wordt afgebroken.

Yoga: Door goed te stretchen wordt de ontgifting in gang gebracht. Daarnaast krijg je er als  bonus een zweetdetox bij! 

Breathe!: Ademen is een geweldige, natuurlijke detox. Met iedere ademhaling stoot je  afvalstoffen uit en adem je gezonde stoffen in. Wees je bewust van je adem, nhaal eens diep  adem als je in het bos of aan het strand loopt.  

Massage: Een massage stimuleert de doorbloeding, afvoer van stoffen en lymphe productie.  Daarnaast helpt het de geest ontspannen.  

 

Na de detox 

Na de detox ga je weer rustig aan opbouwen met gezonde voeding. Je bent compleet  afgekickt van suikers en hebt eigenlijk weinig trek, je bent enkele kilo’s afgevallen en hebt  een zachte gladde huid. Je voelt je trots, omdat je je lichaam extra ondersteuning hebt  gegeven. Je bruist van de energie en kunt er weer tegenaan. Zowel lichamelijk als geestelijk  is een detox een verfrissing. Vergeet ook na de detox deze tips niet vast te houden.  Ontstress, ontspan, beweeg en adem! 

Bestel nu een detoxkuur en ervaar het positieve effect zelf! 

Bestel nu 

Wil je meer weten over onze sapkuren? Klik dan hier.

Klik HIER om de ervaring van Britt te lezen.

Zuss & Sap

Schootsvel 7H
1671 NW
Medemblik

tech dodo.nl | design Studioviv.nl