fbpx
Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd
GRATIS Verzending vanaf € 90,-
100% natuurlijk
Lokaal geproduceerd

Detox&More – Blog week 1

Detox&More week 1

Afgelopen maandag 9 januari was het zo ver, de start van het Detox & More programma van Zuss&Sap! In deze Detox&More – Blog week 1 neem ik jullie mee in de eerste week van de detox. De feestdagen met allemaal lekker eten en gezelligheid zijn net achter de rug en 2023 is net begonnen. Bij elk nieuwe jaar horen natuurlijk goede voornemens en ook voor dit jaar had ik er weer een paar opgeschreven. Mijn voornaamste doel voor het nieuwe jaar was meer bewegen en meer leren over gezonde voeding. Eigenlijk is dit elk jaar een goed voornemen van mij en elk jaar begin ik er met volle enthousiasme aan maar na een paar maanden val ik toch weer terug in mijn oude (voedings)patroon. Tijd om het dit jaar eens anders te doen!

Detox&More – Blog week 1

Wie ben ik?

Om te beginnen zal ik iets meer over mezelf vertellen. Ik werk als bloemist in een drukke bloemenwinkel, best een lichamelijk zwaar beroep en niet veel tijd om uitgebreid te eten op de werkvloer. Daarom zag elke dag er qua voeding bijna hetzelfde uit. Ik begon met een broodje pindakaas in de ochtend en een kopje koffie. Vooral de koffie had ik echt nodig in de ochtend. Dan smeerde ik gauw twee broodjes pindakaas om mee te nemen naar mijn werk, want ja, lekker makkelijk natuurlijk. Dan nam ik een koekje of wat fruit als tussendoortje en dan varieerde mijn avondeten wel vaak. Natuurlijk waren er wel eens dagen dat ik het anders wilde doen, vooral op mijn vrije dagen had ik hier tijd voor. Ik maakte dan een salade of een broodje met avocado maar eigenlijk had ik geen idee waar ik moest beginnen. Kennis over gezonde voeding miste ik toch wel.

 

Waarom Detox&More?

Begin 2022 kwam Zuss&Sap bij mij voorbij. Ik begon met het drinken van sappen en ik ging aan de slag met een driedaagse detox waar ik tevreden over was, maar het was af en toe wel zwaar in combinatie met mijn drukke baan. Toch wilde ik de driedaagse detox nog eens proberen maar dan wilde ik de sappen verdelen over meer dagen en in combinatie met voeding. Ik keek op de website om de driedaagse nog eens te bestellen maar kwam toen uit op het Detox&More programma. Een programma wat iets meer aansluit op mijn wensen. De Detox&More duurt een maand, je drinkt 1 tot 3 sappen per dag en je krijgt dagelijks tips en advies over bewegen en gezonde voeding via de mail. Een sterke weerstand, een energieboost, je lichaam ontgiften, wat gewicht verliezen, een stralende gladde huid, glanzend haar en een plattere buik, wie wil dat nou niet?

 

De voorbereidingen

Op maandag kwamen de sappen in huis en ik kon beginnen. Ik kreeg een mailtje met welke sappen ik mocht ontdooien voor die week en een mail met advies over welke producten verantwoord zijn en welke producten ik beter in het schap kon laten staan. Met volle enthousiasme ging ik naar de supermarkt en liep rond met mijn boodschappenlijstje. Ik kocht van alles en eigenlijk vond ik het heel leuk om eens anders naar producten te kijken. Ik had er ook wel echt een uur voor uitgetrokken. Etiketten lezen, vergelijken en alle paden langs. Wat is echt gezond in plaats van lekker makkelijk? Ik kwam met een volle tas thuis met producten waar ik zin in had om ze te gebruiken. De sappen voor die week stonden ontdooit in de koelkast, de mails met alle informatie en tips waren gelezen en de gezonde boodschappen waren in huis. De Detox&more kan beginnen!

Hopelijk vonden jullie het leuk om de Detox&More – Blog week 1 te lezen. Ben je benieuwd naar hoe de rest van de Detox is verlopen? Lees hier de andere blogs!

 

Comments

Zuss & Sap

Dorpsstraat 146a
1693 AJ  Wervershoof

Zuss & sap
E: goedbezig@zussensap.nl
KvK: 62962647

Algemene voorwaarden

Nieuwsbrief inschrijving

tech dodo.nl | design Studioviv.nl