fbpx
Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd
GRATIS Verzending vanaf € 90,-
100% natuurlijk
Lokaal geproduceerd

Detox&More – Blog week 3

Detox&More week 3

In deze Detox&More – Blog week 3 zal ik jullie weer iets vertellen over hoe de afgelopen week is gegaan. Borrelplanken vol lekkers, glazen wijn, koekjes, snoepjes, pizza, kaasbroodjes en croissantjes. Alles kwam voorbij dit weekend. Ik ben begonnen aan de derde week van de Detox&More en stiekem wordt het toch wel lastig om je aan het dieet te houden. Als je ergens op visite gaat wordt je eigenlijk altijd een kopje koffie en een koekje aangeboden. ‘Nee’ zeggen voelt toch gek. Je hebt zelfs af en toe de neiging om je te verontschuldigen of een uitleg te geven. Dit had ik niet verwacht voordat ik begon met de Detox&More. In huis en op werk gaat het heel makkelijk, maar tijdens sociale gelegenheden moet ik er echt op letten. Toch heb ik volgehouden en ben ik daar zelfs een beetje trots op.

Detox&More – Blog week 3

De eerste veranderingen

Verder voel ik me eigenlijk heel goed! Deze week heb ik een aantal nieuwe recepten uitgeprobeerd en andere producten gekocht die ik normaal in de schappen liet liggen. Ik ben nog steeds lekker aan het sporten en de motivatie komt steeds meer. Op het begin merkte ik dat ik een drempel over moest maar dat ik daar nu overheen ben. Inmiddels heb ik plezier in het bewegen. De ene dag is dat een hele workout maar het kan ook gewoon een rondje wandelen zijn en mijn hoofd leegmaken.

Aan mijn lichaam merk ik ook wel verschil. Mijn huid is een stuk rustiger, mijn haar wordt naar mijn idee minder gauw vet en mijn buik is platter. Iets wat ik van te voren niet had verwacht, al moet ik zeggen dat ik eigenlijk zonder verwachtingen van start ging met de detox. Het is een besef momentje hoeveel voeding eigenlijk doet met je lichaam. Voeding is eigenlijk je brandstof en je kan zelf kiezen welke producten je gebruikt.

 

Wat neem ik mee na de detox?

Ik zit in week 3 en dus over de helft maar ik heb nu al besloten dat er dingen gaan zijn waarmee ik zeker door wil gaan na de detox. Dit is onder andere bijna alleen nog maar water en thee drinken, met natuurlijk ook wel eens een wijntje in het weekend. Het brood zal ik ook meer in de kast laten liggen. Ik heb de afgelopen dagen bijna geen brood gegeten. Een volkoren boterham op z’n tijd is natuurlijk prima, maar ik ben de afgelopen tijd fan geworden van bijvoorbeeld wraps, crackers en beschuit. Wel alles volkoren natuurlijk. Ook het sporten zal ik in mijn routine houden. Ik sport nu sowieso elke maandag en donderdag, dat vind ik voor nu prima maar wie weet zal ik dit in de toekomst meer gaan doen.

 

De laatste loodjes

Ik ben benieuwd naar de laatste weken van mijn detox, omdat ik het deze week wel wat zwaarder vond dan de eerste twee weken. Zal het erger worden of zal het juist weer wat afnemen? Volgende week zal ik jullie weer een update geven.

Hopelijk vonden jullie het leuk om de Detox&More – Blog week 3 te lezen. Ben je benieuwd naar hoe de rest van de Detox is verlopen? Lees hier de andere blogs!

Comments

Zuss & Sap

Schootsvel 7H
1671 NW
Medemblik

tech dodo.nl | design Studioviv.nl