fbpx
Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd
GRATIS Verzending vanaf € 90,-
100% natuurlijk
Lokaal geproduceerd

Detox&More – Blog week 4

Detox&More week 4

Er is weer een week voorbij gevlogen wat betekent dat het weer tijd is voor een update. In deze Detox&More – Blog week 4 zal ik jullie weer iets vertellen over hoe de afgelopen week is gegaan. Het eerste wat mij opvalt is dat ik het woord ´detox´ bijna niet meer gebruik. Het is inmiddels een gewoonte geworden. Er zit een vaste routine in en daar ben ik eigenlijk na vier weken al helemaal aan gewent. Ik hoef niet heel erg meer na te denken bij wat ik eet en ik pak mijn lijstje met advies over verantwoorde voeding er bijna niet meer bij omdat ik het eigenlijk toch uit mijn hoofd al wel weet.

Natuurlijk is hij af en toe wel handig om eens te spieken en om nieuwe ideeën op te doen. Gezonde voeding eten wordt logisch en je leert eigenlijk best snel over wat wel verantwoord is en wat niet. Wat past wel bij mijn nieuwe voedingspatroon en wat niet? Is het echt zo moeilijk om het koekje eens te laten liggen of mis je het eigenlijk niet? Ik vind het de Detox&More volhouden eigenlijk achteraf makkelijker en leuker dan ik van te voren had gedacht. Ik dacht dat het een zware opgave zou worden en dat het een maand vol afzien en opletten zou worden maar eigenlijk valt het allemaal reuze mee.

Detox&More – Blog week 4

Meer groente eten

Een van mijn doelen voordat ik de Detox&More begon was om meer groente te eten. Ik at eigenlijk bijna alleen groente tijdens het avondeten. 400 gram groente per dag eten wordt aangeraden en ik denk dat ik daar voor mijn detox niet eens bijna aan kwam. Ik dacht dat ik dit heel moeilijk zou vinden maar inmiddels eet ik tijdens mijn lunch altijd wat groente, als snack en dan ook nog eens als avondeten. Ook gebruik ik tijdens mijn avondeten veel meer groente omdat ik het inmiddels ook lekkerder vind. Gisteren at ik een zelfgemaakte tomatensoep waar volgens het recept alleen tomaat in moet maar ik besloot er ook nog wat wortel en paprika in te doen waardoor ik dan alweer meer groente binnenkrijg. Dit zou ik voor de Detox&More nooit bedacht hebben of in elk geval niet per se nodig maar je denkt nu heel anders na over voeding.

Betere huid en geen opgeblazen buik meer

Ook zal ik nog iets vertellen over de veranderingen die ik aan mijn lichaam ervaar. Iets wat nu ook echt duidelijk wordt is dat mijn huid er heel anders uitziet. Ik kreeg er laatst zelfs een complimentje over. Mijn huid is zachter, egaler en er zit een subtiel glansje overheen lijkt het. Ik denk dat dit voornamelijk komt door het drinken van veel water. Ik heb de afgelopen weken alleen water, thee en sap gedronken en dit werpt inmiddels zijn vruchten af. Iets wat ik al eerder heb vernoemd maar ik nog steeds merk is dat ik bijna geen opgeblazen buik meer heb. Natuurlijk wel een beetje na het eten want dat hoort er ook wel bij maar niet meer zo extreem als voor de Detox&More.

 

Hopelijk vonden jullie het leuk om de Detox&More – Blog week 3 te lezen. Ben je benieuwd naar hoe de rest van de Detox is verlopen? Lees hier de andere blogs!

Comments

Zuss & Sap

Schootsvel 7H
1671 NW
Medemblik

tech dodo.nl | design Studioviv.nl