fbpx
Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd
GRATIS Verzending vanaf € 90,-
100% natuurlijk
Lokaal geproduceerd

Hoe zit dat precies met magnesium?

Magnesium is onmisbaar in een gezond voedingspatroon. Uit onderzoek blijkt dat Magnesium helpt om goed om te kunnen gaan met stress. Magnesium heeft namelijk een kalmerende werking en ontspant je spieren, bloedvaten en zelfs je hersenen. Bovendien draagt het bij aan het behoud van sterke spieren. Maar wat als je een tekort aan Magnesium hebt? Wanneer je een tekort hebt aan deze voedingsstof, geeft je lichaam verschillende signalen af, om duidelijk te maken dat het moet worden aangevuld. Hoe zit dat precies met Magnesium?

Hoe zit dat precies met magnesium?

We geven de signalen die je lichaam geeft bij een tekort aan Magnesium even op een rijtje:

  • Je ervaart stress
  • Moeite om in slaap te komen
  • Moeite om goed door te slapen
  • Pijnlijke spierkrampen
  • Angstig zijn
  • Samentrekkingen in je oog

Komen deze symptomen je bekend voor? Om je lichaam wat te helpen kun je dan zorgen dat je meer magnesium toevoegt aan je voeding. Door meer magnesium toe te voegen aan je dagelijkse voedingspatroon zal je minder prikkelbaar zijn en je spieren zullen tijdens rust beter kunnen ontspannen. Dus slaap jij slecht, heb jij regelmatig stress, kramp of trillende spieren? Probeer dan meer Magnesium binnen te krijgen.

Waar zit magnesium in?

Een uitgebalanceerd dieet waarin verse groente, fruit, noten, zaden en peulvruchten de hoofdrol spelen is dus cruciaal in het binnenkrijgen van genoeg magnesium. Daarnaast kan een hoogwaardig magnesium supplement met een goed opneembare vorm van magnesium uitkomst bieden. 

 

Zuss & Sap

Schootsvel 7H
1671 NW
Medemblik

tech dodo.nl | design Studioviv.nl