fbpx

spinazie tagliatelle

Diner

Spinazie met tagliatelle.

ingrediƫnten

Voor 6 personen

600 gram Spinazie
pakje room culinair van Campina
400 gram Volkoren-spelt tagliatelle
handje pijnboompitjes
1 Grote ui
4 Volkoren boterhammen
Schaaltje geraspte kaas
2 teentjes Knoflook
Zout en peper
Olijfolie
spinazie tagliatelle
1
Rooster de pijnboompitjes. Snijd de volkoren boterhammen in blokjes van 1 cm.
2
Doe 1 eetlepel olie in de wok of koekenpan en bak de broodjes rondom bruin samen met 1 (uitgeperst) teentje knoflook.
3
Voeg wat peper en zout toe en doe ze in een schaaltje voor op tafel.
4
Snipper de ui en fruit hem in de pan. Kook ondertussen de tagliatelle zoals omschreven op de verpakking.
5
Pers het andere teentje knoflook en voeg deze bij de uien.
6
Was de spinazie en laat deze goed uitlekken. Doe de spinazie plukje voor plukje in de pan en tot het slap is. Probeer het niet te laten koken.
7
Als alles is geslonken voeg dan de room culinair toe en verwarm het even.
8
Serveer de spinazie roomsaus op de tagliatelle samen met wat pijnboompitjes, croutons en kaas. Dat wordt smullen!

Comments

Thekla Karsten
Meerval 62
1741 XP Schagen
06 239 16 567

Joselien Haring
Wierdijk 1
1693 JA Wervershoof
06 156 39 277

Zuss & sap
E: goedbezig@zussensap.nl
KvK: 62962647

Algemene voorwaarden

Techiek dodo.nl / design Studioviv.nl