fbpx
Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd
GRATIS Verzending vanaf € 90,-
100% natuurlijk
Lokaal geproduceerd

Voeding zou jouw beste medicijn kunnen zijn

Dat een flink portie groente goed is voor je lichaam is misschien voor jouw geen nieuws.

Voeding zou wel eens jou beste medicijn kunnen zijn. Er zijn deskundigen die beweren dat minimaal 400 gram groente per dag het advies zou moeten zijn. Wij staan hier volledig achter. Niemand kan beter voor zijn lichaam zorgen dan jijzelf. Uit eigen ervaring hebben we ontdekt dat groente veel meer voor je kan doen dan je denkt. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • Veel meer energie
  • Een gladdere huid / minder oneffenheden zoals puistjes en eczeem
  • Gezonder gladder haar
  • Betere stoelgang
  • Sterker immuunsysteem
  • Vrolijkere gemoedstoestand
  • Het helpt bij gewicht verlies
  • Algeheel gezond, fris en schoon gevoel
Voeding zou jouw beste medicijn kunnen zijn

Iedere dag 400 gram groente gaat echt veel meer voor je doen dan je zou kunnen denken.

Als je dit alleen met avond eten wil bereiken betekend het dat je 800 gram groente moet koken als je met z’n tweetjes bent. Je kunt het ook wat anders doen. Wij geven je een aantal tips zodat het je zeker gaat lukken. Je kunt bijvoorbeeld starten door niet alleen in de avond maar ook iedere ochtend en iedere middag iets van groenten toe te voegen aan je maaltijd. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan wok groenten met ei, maar je kunt ook heel simpel denken aan komkommer, paprika, of tomaat op je broodje kaas, kip, of brie. Alle beetjes helpen. We hebben een aantal lekkere ontbijt tips voor je op een rijtje gezet.

Wist je dat we ook een groenteplanner hebben gemaakt die je gratis kunt downloaden, je kunt hem ook bestellen zodat je hem fysiek op kunt hangen in je keuken. Hierin wordt iedere week van het jaar een duurzame groente uitgelicht die je op dat moment kunt eten. Groenten die dan in Nederland worden geteeld en verkocht. We noemen ze groenten uit het seizoen. Lekker vers en duurzaam dus!

Vind je het best lastig om zoveel en zo vaak groenten toe te voegen aan je maaltijd? Dan kun je ook kiezen om een Zuss & sapje te drinken. Het fijne van groente in de vorm van sap is dat je op een hele snelle en eenvoudige manier voldoende vitamines binnen krijgt die je lichaam nodig heeft om zich gezond en fit te voelen. Voeding zou wel eens jou beste medicijn kunnen zijn.

Comments

Zuss & Sap

Schootsvel 7H
1671 NW
Medemblik

tech dodo.nl | design Studioviv.nl