fbpx
Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd
GRATIS Verzending vanaf € 90,-
100% natuurlijk
Lokaal geproduceerd

Welke seizoenssappen zijn er allemaal?

Voor elk seizoen maken wij een ander seizoenssapje, deze heb je misschien al wel eens voorbij zien komen, maar welke seizoenssappen zijn er allemaal? Welke ingrediënten zitten erin? En wanneer kun je ze bestellen? Dat vertellen we je in deze blog post!

De seizoenssappen zijn los te bestellen, maar je ook als je abonnee bent of een detox kuur afsluit krijg je deze heerlijke sappen naar jou toegestuurd!

 

Welke seizoenssappen zijn er allemaal?

Zomer Zoen

Heb jij ook behoefte aan een enkeltje naar de zomer? Met deze zomerzoen doe je je ogen dicht, en kun je intens genieten van de zomer. Met een beetje liefde voor jezelf kom je een heel eind!

Zomer Zoen is verkrijgbaar vanaf ongeveer april tot en met september. In Zomer Zoen zit aardbei, watermeloen, rode biet, wortel en ananas. Door de aardbei, watermeloen en ananas is het een lekker zoet sapje. Perfect voor de zomerdagen!

 

Lente Kriebels

De zon begint weer te schijnen en de vogels beginnen te fluiten. Heb jij ook al de lente kriebels? Met dit sapje heb je hem in huis! Een frisse vitamine boost in een flesje. Heerlijk zacht van smaak door de banaan, maar toch ook verfrissend door  de watermeloen.

Lente Kriebels is verkrijgbaar van maart tot en met ongeveer juli. De ingrediënten van Lente Kriebels zijn  broccoli, watermeloen, spinazie, bataat, banaan, kiwi gold, druif, peer en citroen.

 

Aspergetijd

Rond april begint de tijd van asperges! En dus hebben wij hier natuurlijk een sapje mee gemaakt. Een sapje van asperges klinkt misschien wat bijzonder, maar door de andere ingrediënten krijg je een hele frisse smaak.

In Aspergetijd zit natuurlijk asperge, maar ook venkel, avocado, bleekselderij, spinazie, appel, peer, kiwi en gemberwortel. Je kunt dit sapje bestellen van april tot en met juni ongeveer. Dit sapje is niet heel lang beschikbaar, dus bestel meteen een voorraadje voor in jouw vriezer!

 

Herfst Beuk

Wanneer de blaadjes van de bomen vallen, is dit sapje weer te bestellen! Kun jij wel een beuk gebruiken deze de herfst? Dan is dit sapje echt iets voor jou! Hij ziet eruit als de herfst, hij ruikt naar de herfst én hij smaakt ook naar de herfst!

In dit lekkere oranje sapje zit wortel, gele wortel, witte biet, venkel, witte druif en kiwi. Herfst Beuk is te bestellen van augustus tot ongeveer maart.

 

Winterse Boost

Tijdens de koude dagen kun je de warme chocomel met slagroom laten staan want met dit sapje kom jij de winter wel door, een vitamine boost in een flesje!

In de winterse boost zit boerenkool, spinazie, venkel, appel, citroen, banaan, ananas en wortel. Een sapje met boerenkool klinkt misschien niet als jouw eerste keuze, maar door de banaan wordt dit sapje heerlijk zacht van smaak en licht zuur door de citroen en ananas.

 

Wil je deze sappen proberen? Je kunt ze hier bestellen!

 

Comments

Zuss & Sap

Schootsvel 7H
1671 NW
Medemblik

tech dodo.nl | design Studioviv.nl