fbpx

Mijn meting

Sale!

347,00

Wij hebben een super leuke actie waarbij we je bewust deze maand door laten komen, want bewustzijn zal jou behoeden van al die extra kilo’s die je er in januari niet weer af hoeft te werken!

Dus wil jij mee doen met het uitgebreide diner, een wijntje drinken én controle houden over je gewicht, lees dan vooral verder.

Categorieën: ,

Beschrijving

Zo gezond mogelijk leven met meer nieuwe inzichten!

Stel je eens voor dat je evengoed lekker en uitgebreid kunt eten, maar daarin toch bewustere keuzes maakt. Dat is natuurlijk een hele uitdaging met al die feestdagen en de bijbehorende lekkernijen. We gaan je ook zeker niet vertellen om hertenbiefstuk en aardappelpuree te laten staan. En geniet alsjeblieft lekker van je tiramisu en wijntje. Maar we gaan je wel helpen om controle te houden!

Dat doen we aan de hand van een glucosesensor die 14 dagen lang – dag & nacht – jouw bloedglucose trackt. En dat doe je niet alleen; je krijgt twee persoonlijke calls met jouw eigen Mijn Meting coach. Samen analyseer je jouw data en kijk je samen hoe jij zo gezond en gezellig mogelijk de decembermaand doorkomt. Want hoe interessant is het als je direct ziet wat een stuk speculaas, een borrelavond met teveel chips of een uitgebreid diner met je bloedglucose doet? En hoe kun je – naast al dit lekkers – toch goede keuzes maken en compenseren?

En dit is niet alles; Jij ontvangt naast de sensor ook 28 sappen. Hoe je deze gaat inzetten is aan jou. Ga je bijvoorbeeld 3 dagen tussendoor detoxen? Of drink je liever 14 dagen lang twee sapjes per dag? Wat werkt het beste voor jou? Ga samen met je coach op zoek naar de beste manier om lekker te genieten, maar toch controle te houden.

Dit traject is uniek en is niet eerder aangeboden. Sluit je nu aan en ontvang:

  • 28 Zuss & Sappen
  • Bloedglucosensor die 14 dagen lang jouw bloedglucose monitort
  • Twee persoonlijke calls met HBO geschoolde diëtist/voedingsdeskundige van Mijn Meting
  • In hoeverre is jouw huidige eetpatroon al goed voor jou
  • Welk eetritme past het beste bij jouw dagindeling
  • Producten die jij het beste wel of juist niet kan eten
  • Welke voeding zorgt voor betere slaap & concentratie
  • Tips om te resetten tijdens en na de feestdagen
  • Wanneer jij het beste de sapjes kunt drinken; nuchter, voor de maaltijd of juist bij een maaltijd

Jij bepaald wanneer je start. Je ontvangt op een afgesproken datum de 28 sapjes van Zuss en Sap en de Mijn Meting box met producten bij jou thuis.

Het traject is nu €347,00 (i.p.v. 399,-)

Voor meer informatie kijk op: www.mijn-meting.nl of neem contact op voor een gratis informatief gesprek met Silka of Karina.

Zuss & Sap

Dorpsstraat 146a
1693 AJ  Wervershoof

Zuss & sap
E: goedbezig@zussensap.nl
KvK: 62962647

Algemene voorwaarden

Nieuwsbrief inschrijving

Techiek dodo.nl / design Studioviv.nl