fbpx
Icoon check

Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

Lokaal geproduceerd

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

Lokaal geproduceerd

Gezonde Choco Dadel Bonbon

Tussendoortje

Geniet het Hele Jaar Door van onze Gezonde Choco-Dadel Bonbons

Als je op zoek bent naar een heerlijke, gezonde snack die je het hele jaar door kunt genieten, dan zijn onze gezonde choco-dadel bonbons precies wat je nodig hebt! Deze smaakvolle traktaties zijn perfect voor een energieboost, als tussendoortje of zelfs als dessert. Laten we eens kijken naar wat deze lekkernijen zo speciaal maakt.

Wat zijn Choco-Dadel Bonbons?

Onze choco-dadel bonbons zijn kleine, ronde balletjes gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals dadels, kokos en een snufje cacao. Ze zijn niet alleen gezond, maar ook ontzettend lekker. Door de combinatie van zoete dadels en cacao zijn ze een ware traktatie als je trek hebt in chocolade.

Gezond en Voedzaam

Wat deze bonbons echt bijzonder maakt, is hun voedingswaarde. Dadel zijn rijk aan vezels, vitamines en mineralen, terwijl kokos gezonde vetten levert die je energie geven. Deze snacks bevatten geen toegevoegde suikers of kunstmatige ingrediënten, waardoor je echt met een gerust hart kunt genieten.

Perfect voor Elke Gelegenheid

Hoewel chocolade balletjes vaak geassocieerd worden met Pasen, kun je deze dadel-kokos bites het hele jaar door maken en serveren. Of je nu een feestje hebt, een filmavond plant of gewoon zin hebt in iets zoets van chocolade, deze snacks zijn altijd een hit. Je kunt ze zelfs in een leuke verpakking geven als een persoonlijk cadeau!

Conclusie

Of je ze nu als een gezonde snack of een zoete traktatie wilt, onze dadel-kokos bites zijn de perfecte keuze. Ze zijn eenvoudig te maken, boordevol voedingsstoffen en ongelooflijk lekker. Probeer ze vandaag nog en ontdek zelf waarom deze bonbons een blijvende favoriet zijn!

Een Simpel Recept

Hier is een eenvoudig recept om zelf aan de slag te gaan:

 

ingrediënten

20 paaseitjes - 30 min
50 gram Amandelen
300 gram Dadels
50 gram Cacaopoeder
50 gram Pecannoten
12 gram Vloeibare kokosolie
Handje Kokossnippers voor de topping
Gezonde Choco Dadel Bonbon
1
Maak de kokosolie goed vloeibaar. Dit kun je doen door het bijvoorbeeld op de kachel te zetten, of door het potje in heet water te doen.
2
Doe alle ingrediënten in een keukenmachine en meng deze allemaal goed door elkaar totdat dit een plakkerig geheel wordt.
3
Draai van de gemengde ingrediënten balletjes. Zet ze 15 min in de koelkast en rol ze nog even door de kokossnippers en smullen maar!!