fbpx
Icoon check

Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

Lokaal geproduceerd

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

100% lokaal

Creëer bewustzijn bij wat je allemaal binnen krijgt.

Ontdek onze verfrissende sapkuur en ervaar zelf de voordelen

Gun jezelf een verwenmoment met onze detoxkuur!

Ontdek de smaakvolle wereld van onze verfrissende sappen. Het is gewoon een heerlijke manier om jezelf een beetje liefde te geven en te genieten van natuurlijke ingrediënten. Verfris je zintuigen en voel je goed!

Proef de variatie van onze sappen en geniet gewoon van het goede gevoel. Tijdens de sapkuur kun je genieten van onze pure groentesappen en een warme soep in de avond. Laat je verrassen door de diverse smaken en geef je lichaam een welverdiende traktatie!

Ontdek de smaakrijkdom in elk sapje, zorgvuldig samengesteld uit 6 tot 10 verschillende groentes en fruit. Iedere groente draagt bij aan de unieke kwaliteit van het sapje. Onze focus op meer groentes dan fruit zorgt voor een gebalanceerde smaak, waarbij we letten op een natuurlijke suikerbalans. Geniet en laat je verrassen door de unieke combinaties die elk sapje te bieden heeft.

Detoxkuur met voeding

De knop om!

We bieden detoxkuren van 2, 3 of 4 weken aan, waarbij je dagelijks kunt genieten van 3 natuurlijke groentesappen. De focus ligt op het ervaren van een vernieuwend gevoel door het toevoegen van extra groentes aan je maaltijd. Voor elke hoofdmaaltijd neem je een glas water, een groentesap en nog een glas water. Daarna geniet je van een gezonde maaltijd. Het sapkuurschema en de voedingslijst bieden je inspiratie en begeleiding. Je hebt de vrijheid om met je gezin mee te eten en wat extra groentes toe te voegen aan je maaltijden.

Gun jezelf een moment van zelfzorg!

Detoxkuur met voeding

Onze ervaringen met een detoxkuur

Het belangrijkste idee achter een detox kuur is niet zozeer dat je zo min mogelijk eet, maar dat je het type voeding dat je inneemt verandert. Je beperkt de inname van suikers, zoals koek, snoep en andere zoetigheden en richt je op gezonde en gevarieerde voeding. Om je hierbij te helpen, krijg je een lijst met voedingsrichtlijnen tijdens de kuur. Dit helpt je bewust te worden van wat je eet en kan een eerste stap zijn naar een gezondere levensstijl.

Een detox kuur kan een overweging zijn voor degenen die op zoek zijn naar verandering in hun welzijn. Sommigen ervaren een verandering qua huid en een verfrissend gevoel tijdens zo’n kuur. Het idee achter een detox kuur is om bewust met je lichaam om te gaan en het te ondersteunen in zijn natuurlijke processen. Door naast de sapjes voldoende water te drinken, kun je je lichaam helpen bij het hydrateren en het bevorderen van een gezonde levensstijl. Het is een persoonlijke ervaring die voor sommigen leidt tot een gevoel van welzijn voor zowel lichaam als geest.

Icoon check

Extra inname van groenten

Icoon check

Creeër bewustzijn

Icoon check

Voed je lichaam

Icoon check

Gezond gevoel

Wat een detox sapkuur kan doen voor de gezondheid

Er is vooralsnog geen wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het effect van een sapkuur. Desondanks begrijpen we dat het lichaam dagelijks bezig is met opruimprocessen en soms wat ondersteuning kan gebruiken. Sommigen ervaren een detox sapkuur als een moment van reiniging voor hun lichaam waarbij ze een gevoel van vernieuwing en mogelijk een grotere bewustwording van hun lichaam waarnemen. Individuele ervaringen kunnen variëren.

Natuurlijke ondersteuning kan soms wenselijk zijn voor de diverse functies van het lichaam. Daarom kan een detox sapkuur een bijdrage leveren aan de algehele welzijnservaring. Ook kun je gewicht verliezen tijdens de kuur.

Fresh energy?

Daar zeggen wij ja tegen! Tijdens en na de detoxkuur kun je ervaren dat je jezelf op een vernieuwde manier waarneemt. We moedigen je aan om tijdens de detoxkuur extra goed voor jezelf te zorgen. Neem bijvoorbeeld eens een warm bad, maak een heerlijke wandeling of duik in dat mooie boek waar je iedere keer geen tijd voor vrijmaakt. Zo kun je genieten van een moment van ontspanning, zowel lichamelijk als geestelijk.

Bovendien is het belangrijk om voorafgaand aan de sapkuur aandacht te besteden aan jouw levensstijl. Het verminderen van ongezonde gewoontes, zoals alcohol, koffie, roken en ongezond eten, kan de reiniging van je lichaam ondersteunen. Door deze gewoontes achterwege te laten, beperk je de inname van mogelijk schadelijke stoffen en geef je jouw lichaam de ruimte om zich te richten op fresh energy.

Ben je klaar voor verandering? Ontdek de smaakvolle sapkuur die je kan inspireren naar een gebalanceerdere levensstijl. Als je geïnteresseerd bent in het bevorderen van een gezonder eetpatroon en het verzorgen van je lichaam, overweeg dan de Zuss & Sap detoxkuur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We staan klaar om je te ondersteunen op jouw reis naar een gebalanceerd leven. Je bereikt ons door een berichtje achter te laten via het contactformulier of bestel meteen via de shop. 

Detoxen met voeding

Je kunt kiezen uit 2, 3 of 4 weken detoxen. Je drinkt tijdens je kuur dagelijks 3  Zuss & Sapjes en daarnaast eet je alleen gezonde voeding.

Extra tips voor een succesvolle detoxervaring:

 • Vermijd e-nummers.
 • Bouw koffie, alcohol en roken af voordat je aan de detox begint.
 • Wees positief en ga er 100% voor
 • Vertel je vrienden en familie waar je mee bezig bent zodat ze je kunnen motiveren  als je het nodig hebt.

Hoe gaat deze detoxkuur in zijn werk?

Je kunt kiezen uit 2, 3 of 4 weken detoxen. Je drinkt tijdens je detoxkuur dagelijks 3  sappen. Daarnaast eet je alleen gezonde voeding. Voor elke hoofdmaaltijd neem je een glas water, een groentesap en nog een glas water. Daarna geniet je van een gezonde maaltijd. In de eerste week kun je je wat minder prettig voelen, dit hoort bij het reinigingsproces. Echter, wanneer je je weer fris en schoon voelt, kun je profiteren van de verscheidenheid aan voedingsstoffen uit de sapjes. Het is echt de moeite waard om dit eens te ervaren!

Qua voeding is het de bedoeling dat je goed let op wat je eet. Eet zo veel mogelijk natuurlijke producten, gevarieerd, geen pakjes en zakjes, zo min mogelijk suikers, E-nummers en verzadigde vetten, wees bewust van wat je binnen krijgt. Om je hierbij te helpen krijg je een voedingslijst zodat je een handig overzicht hebt met wat je nou niet en nog belangrijker wat je juist wel kunt nemen tijdens de detox.

Een detoxkuur kan een eerste stap zijn naar meer bewustwording over je eetpatroon of een manier om afscheid te nemen van minder gezonde eetgewoonten. Periodiek een opfrisbeurt geven aan je lichaam is iets wat iedereen af en toe kan overwegen. Geef jezelf die welverdiende aandacht!

Na de detoxkuur

Na de detoxkuur kun je doorgaan met het kiezen van voedzame voeding. Je hebt de detox voltooid, voelt je bevrijd van gewoonten die je wilt veranderen, en merkt misschien dat je eetlust is aangepast. Je hebt enkele aanpassingen gemaakt en voelt je tevreden omdat je de kuur hebt volbracht. Je merkt misschien een positieve impact, zowel fysiek als mentaal, als een gevolg van de bewuste keuzes die je hebt gemaakt.

Je kunt trots zijn op jezelf!

Dit wil ik!
Icoon check

Schoon gevoel

Icoon check

Verbeterde gewoontes

Icoon check

Afvallen

Icoon check

Verhoogd bewustzijn

Ontdek de unieke kwaliteit van elk sapje

Je lichaam is jouw tempel en verdient de nodige zorg. Soms is het fijn om het een extra impuls te geven. Een detox sapkuur kan een verfrissende ervaring zijn, waarbij je kunt genieten van de natuurlijke voedingsstoffen in de sappen. Elk sapje is gemaakt van 6 tot 10 verschillende groentes en fruit. Iedere groente draagt bij aan de unieke kwaliteit van het sapje. Ontdek de verscheidenheid aan smaken en geef jezelf een moment van welzijn.

 

Waarom een reset zo goed voor je is

Wij zijn allang overtuigt van de voordelen van een detoxkuur, toch begrijpen we dat sommige mensen zich afvragen waarom een detox kuur gunstig kan zijn. Hoewel je lichaam van nature in staat is om te reinigen, ervaren we dagelijks invloeden zoals medicijnen, alcohol en bestrijdingsmiddelen. Wij geloven in wat extra ondersteuning, zonder te beweren dat dit cruciaal is. Onze detox kuren bevatten voedzame ingrediënten die op verschillende manieren bijdragen aan je algehele welzijn, wat zowel mentaal als lichamelijk positief kan worden ervaren.

Waarom een detoxkuur van Zuss & Sap?

 • Onze sappen zijn 100% natuurlijk
 • Vrij van e-nummers, toegevoegde suikers en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.
 • Van het land, rechtstreeks in je hand
 • Seizoensgebonden en lokale groenten en fruit
 • Hand geperst groentesap met behulp van een Angel slowjuicer
 • Persoonlijk advies en ondersteuning
 • Bereid met liefde en passie

Ben je er klaar voor?

Heb je interesse in de detox sapkuur van Zuss & Sap? Wij geven je graag meer informatie. Je bereikt ons door een berichtje achter te laten via het contactformulierAl de keuze genomen om een detoxkuur te volgen? De sapjes bestel je eenvoudig via onze webshop.

Wil je naast de detoxkuur ook elke dag een e-mail ontvangen met mooie inzichten, positieve motivatie, lekkere gezonde recepten en bewegingstips om je leefstijl te verbeteren? Kies dan voor Detox & More!

Vet

@zussensap