fbpx
Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd
GRATIS Verzending vanaf € 90,-
100% natuurlijk
Lokaal geproduceerd
Ontdek onze verfrissende sapkuur en ervaar zelf de voordelen
Creëer bewustzijn bij wat je allemaal binnen krijgt.

Natuurlijke ondersteuning voor je lichaam met een detoxkuur met voeding

Door regelmatig een detoxkuur te volgen, geef je je lichaam de kans om zich te ontdoen van ongewenste stoffen. Dit bevordert een gevoel van zuiverheid. Je kunt dit vergelijken met het opruimen van een kast. Eerst lijkt de rommel misschien erger te worden, maar zodra je klaar bent, ziet alles er weer opgeruimd en schoon uit. Zo werkt het ook voor je lichaam. Door de verscheidenheid aan voedingsstoffen in de sapjes kan je lichaam afvalstoffen uitscheiden, waardoor je daarna een verfrist gevoel zult ervaren.

Detoxkuur met voeding

De knop om!

We hebben de keuze uit 2, 3 of 4 weken detoxen. Je drinkt tijdens je detoxkuur dagelijks 3  sappen. Daarnaast eet je alleen gezonde voeding. Voor elke hoofdmaaltijd neem je een glas water, een groentesap en nog een glas water. Daarna geniet je van een gezonde maaltijd. In de eerste week kun je je wat minder prettig voelen, dit hoort bij het reinigingsproces. Echter, wanneer je je weer fris en schoon voelt, kun je profiteren van de verscheidenheid aan voedingsstoffen uit de sapjes. Het is echt de moeite waard om dit eens te ervaren!

Een detoxkuur zou een eerste stap kunnen zijn naar een bewuster eetpatroon of een manier om afscheid te nemen van een ‘slechte’ eetgewoonte. Iedereen kan zo nu en dan wel zo’n opfrisbeurt gebruiken. Je lijf verdient het!

Naar de shop

Onze ervaringen met een detoxkuur

Het belangrijkste idee achter een detox kuur is niet zozeer dat je zo min mogelijk eet, maar dat je het type voeding dat je inneemt verandert. Je beperkt de inname van suikers, zoals koek, snoep en andere zoetigheden en richt je op gezonde en gevarieerde voeding. Om je hierbij te helpen, krijg je een lijst met voedingsrichtlijnen tijdens de kuur. Dit helpt je bewust te worden van wat je eet en kan een eerste stap zijn naar een gezondere levensstijl.

Een detox kuur kan overwogen worden wanneer je vaak moe bent, een mindere huidconditie hebt of een trage spijsvertering ervaart. Een kuur kan bijdragen aan een frissere huid en een verkwikkend gevoel. Het doel van een detox kuur is om het lichaam te ondersteunen in zijn natuurlijke reinigingsprocessen. Door naast de sapjes voldoende water te drinken, ondersteun je het lichaam bij het afvoeren van afvalstoffen. Het resultaat kan de moeite waard zijn, met mogelijk een verbeterde spijsvertering en een opgefrist gevoel. Dit kan je helpen ‘s avonds actiever te zijn en te genieten van leuke activiteiten waar je eerder te moe voor was.

Wat een detox sapkuur doet voor de gezondheid

Er is vooralsnog geen wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het effect van een sapkuur. Desondanks weten we dat het lichaam dagelijks een opruimronde doet. Hierbij kan het wel wat ondersteuning gebruiken. Een detox sapkuur geeft jouw lichaam een ‘schoonmaakbeurt’. Dit zorgt niet alleen voor het resetten van alle filters, maar het ondersteunt ook de natuurlijke functies van jouw lichaam. Bovendien helpt een detox sapkuur bij het creëren en behouden van een gezonde spijsvertering en het afvoeren van gifstoffen.

Het lichaam heeft talloze natuurlijke functies waarbij een beetje ondersteuning welkom is. Daarom kan een detox sapkuur bijdragen aan de natuurlijke functies van je lichaam, met name bij het behouden van een gezonde spijsvertering en het afvoeren van ongewenste stoffen.

Fresh energy?

Daar zeggen wij ja tegen! Tijdens en na de detoxkuur zal je merken dat je lichaam ‘schoon’ aanvoelt en je een nieuwe energie hebt. Wij raden je aan om tijdens de detoxkuur extra lief voor jezelf te zijn. Neem eens een warm bad, maak een heerlijke wandeling of duik in dat mooie boek waar je iedere keer geen tijd voor vrij maakt. Zo geeft de sapkuur zowel lichaam als geest een duwtje in de goede richting.

Bovendien is het belangrijk om jouw ongezonde gewoontes af te bouwen voor je aan de sapkuur begint. Het reinigen van je lichaam is effectiever als je alcohol, koffie, roken en ongezond eten achterwege laat. Zo komen er een stuk minder slechte stoffen jouw lichaam binnen en kan jouw lichaam focussen op het creëren van fresh energy.

Ben je klaar voor verandering? De lekkere en gezonde sapkuur geeft jou een zetje in de goede richting naar een gezonde levensstijl. Wil je gezonder eten, je lichaam goed verzorgen en profiteren van de voordelen van groentesap? Tijd om de Zuss & Sap detoxkuur te bestellen! Wij geven je graag meer informatie en ondersteunen je op weg naar een gezondere levensstijl. Je bereikt ons door een berichtje achter te laten op het contactformulier of bestel meteen via de shop. 

 

Detoxen met voeding

Je kunt kiezen uit 2, 3 of 4 weken detoxen. Je drinkt tijdens je kuur dagelijks 3  Zuss & Sapjes daarnaast eet je alleen gezonde voeding.

Extra tips om de detox goed te laten verlopen

  • Vermijd e-nummers.
  • Bouw koffie, alcohol en roken af voordat je aan de detox begint.
  • Wees positief en ga er 100% voor
  • Vertel je vrienden en familie waar je mee bezig bent zodat ze je kunnen motiveren  als je het nodig hebt.

Hoe gaat deze detoxkuur in zijn werk?

Je kunt kiezen uit 2, 3 of 4 weken detoxen. Je drinkt tijdens je detoxkuur dagelijks 3  sappen. Daarnaast eet je alleen gezonde voeding. Voor elke hoofdmaaltijd neem je een glas water, een groentesap en nog een glas water. Daarna geniet je van een gezonde maaltijd. In de eerste week kun je je wat minder prettig voelen, dit hoort bij het reinigingsproces. Echter, wanneer je je weer fris en schoon voelt, kun je profiteren van de verscheidenheid aan voedingsstoffen uit de sapjes. Het is echt de moeite waard om dit eens te ervaren!

Qua voeding is het de bedoeling dat je goed let op wat je eet. Eet zo veel mogelijk natuurlijke producten, gevarieerd, geen pakjes en zakjes, zo min mogelijk suikers, E-nummers en verzadigde vetten, wees bewust van wat je binnen krijgt. Om je hierbij te helpen krijg je een voedingslijst zodat je een handig overzicht hebt met wat je nou niet en nog belangrijker wat je juist wel kunt nemen tijdens de detox.

Een detoxkuur zou een eerste stap kunnen zijn naar een bewuster eetpatroon of een manier om afscheid te nemen van een ‘slechte’ eetgewoonte. Iedereen kan zo nu en dan wel zo’n opfrisbeurt gebruiken. Je lijf verdient het!

Na de detoxkuur

Na de detoxkuur ga je verder met gezonde voeding. Je hebt de detox succesvol afgerond, voelt je bevrijd van slechte gewoonten, en merkt dat je eetlust is verminderd. Je bent enkele kilo’s kwijt en hebt een gezonde, stralende huid. Je voelt  je trots, omdat je het hebt volgehouden. voel je je energieker en je kunt er weer tegenaan. Zowel lichamelijk als geestelijk is een detox kuur een verfrissing.

Detoxkuur

Een boost voor je immuunsysteem

Je lichaam is jouw tempel en heeft goede verzorging nodig. Een detox sapkuur kan jouw immuunsysteem ondersteunen door de natuurlijke voedingsstoffen die de sappen bevatten. Je krijgt extra vitamines, mineralen en antioxidanten binnen die kunnen bijdragen aan een goede weerstand  en een goed energieniveau.

Waarom een reset zo goed voor je is

Wij zijn allang overtuigt van de voordelen van een detox kuur, toch zijn er mensen die zich  afvragen waarom het goed voor je is. Uiteraard is je lichaam zelf in staat om te reinigen en alles op peil te houden, maar wat extra ondersteuning kan volgens ons geen kwaad. Dagelijks krijgt je lichaam heel wat te verduren en zijn er meer slechte stoffen dan je denkt. Denk aan medicijnen, alcohol, bestrijdingsmiddelen en dergelijke.

De voedzame ingrediënten in onze detox kuren dragen op meerdere manieren bij aan een je welzijn, zowel mentaal als lichamelijk. De antioxidanten beschermen je lichaam en de vitaminen en mineralen die je weerstand en immuunsysteem ondersteunen. Hierdoor kun je vermoeidheid verminderen en je energieniveau op peil houden, wat je algehele vitaliteit ten goede komt.

Detoxkuur

Ben je er klaar voor?

Heb je interesse in de detox sapkuur van Zuss & Sap? Wij geven je graag meer informatie. Je bereikt ons door een berichtje achter te laten op het contactformulier. Al de keuze genomen om een detoxkuur te volgen? De sapjes bestel je eenvoudig via onze webshop.

Wil je naast de detoxkuur ook elke dag een bericht ontvangen metleuke makkelijke ideeën, positieve motivatie, lekkere gezonde recepten en bewegingstips om je leefstijl te verbeteren? Kies dan voor Detox & More!

Zuss & Sap

Schootsvel 7H
1671 NW
Medemblik

tech dodo.nl | design Studioviv.nl