Detox & more – ZuSs en sap
"Door regelmatig een detoxkuur te volgen, worden gifstoffen verwijderd en reinig je je lichaam."
Het is nu een goede tijd om te starten met je gezonde leven.

Detox & More

Wil jij jouw lichaam ontgiften en jezelf een energieboost geven? Wil je gewicht verliezen?
En wil je profiteren van een stralende gladde huid, glanzender haar en een energieker leven?
Dan is ons detox programma echt iets voor jou!

Op maandag 21 oktober  starten we met hét programma waarbij we jou helpen een gezonder leven te krijgen.
Naast de sapjes krijg je van ons ook iedere dag berichtjes, gezonde recepten, beweegtips, sportactiviteiten, opdrachten, motiverende woorden, filmpjes en evenementen om je te helpen het beste resultaat te behalen.

Wacht niet langer en ga ervoor!

 

Waarom detoxen?

Dit programma is speciaal ontworpen om je lichaam te resetten. Veel van de hedendaagse voeding zit vol met gifstoffen en moeilijk verteerbare ingrediënten die in de loop van tijd verantwoordelijk zijn voor een opgeblazen gevoel, een slechte huid, een moeilijke stoelgang en een gebrek aan energie.

Het detox programma is specifiek gemaakt om je lichaam een oppepper te geven. Door de vele vitamines en mineralen in onze slowjuice sappen krijgt je lichaam weer volop de kans om zich hiervan te herstellen en is het makkelijker om verder te gaan met een gezond en energiek leven.

Meld je aan!

 

 

 

Hoe werkt het?

Veel mensen grijpen vaak naar makkelijke ongezonde voeding, deze zijn lekker en verslavend, maar ze zitten ook vol met schadelijke gifstoffen, toevoegingen en conserveringsmiddelen. Door het detox programma neutraliseer je al deze producten en krijgt het lichaam de kans zich te herstellen van de constante aanvallen.

Zonder de constante toevoer van moeilijk te verteren voedsel gaat je lichaam aan de slag om met behulp van de voedingsstoffen en antioxidanten uit de slowjuice sappen zichzelf te herstellen. Je voelt je gezonder en energieker!

Niet alleen je lichaam, maar ook je geest heeft hier veel baat bij. Je kunt het vergelijken met het opruimen van een kast, wanneer je een kast hebt ‘uitgemest’ dan wordt je hier blij van en zo werkt het ook met detoxen. Het detox programma stelt je in staat om ook je hoofd ‘leeg’ te maken. Hierdoor kun je beter de juiste keuzes maken voor een gezonde levensstijl.

Dit alles is mogelijk dankzij onze 100% rauwe, detoxsappen. Door te slowjuicen behouden we alle natuurlijke eigenschappen van groentes en fruit, iets wat je niet kunt zeggen van doorsnee supermarkt sappen. Je lichaam krijgt hiermee alle essentiële voedingsstoffen binnen.

‘Na een paar dagen voelde ik al veel verschil! Ik heb meer energie en ik voel me veel fitter. Nooit gedacht dat het al zo snel zou werken!’

De details

Week 1: (1 sapje per dag) Deze week start je iedere morgen met een glas water, een zuss & sapje en nog een glas water. Daarna start je met je ontbijt. Daarnaast ga je afbouwen met ‘slechte’ voeding zoals frisdrank, koek, snoep, chips, snacks, alcohol, koffie, sigaretten, eten uit pakjes en zakjes, wit brood en witte pasta’s. Zo creëer je een goede mindset.

Week 2 en 3: (3 sapjes per dag) Deze twee weken drink je 3 sapjes per dag. Voor iedere hoofdmaaltijd een glas water, een zuss & sapje en nog een glas water. Veel water drinken zorgt ervoor dat je lichaam de afvalstoffen goed kan afvoeren. Eten is ook belangrijk omdat de vele vitamines en mineralen uit de sapjes zo beter opgenomen worden door je lichaam. Zorg er wel voor dat je zo veel mogelijk gezond en gevarieerd eet. Hiervoor ontvang je een voedingslijst waarop je kunt zien wat je wel en niet kunt nemen tijdens het detoxen.

Week 4: (1 sapje per dag)  Deze week drink je weer 1 sapje per dag. Hiermee onderhoudt je het goede gevoel van detoxen nog wat langer. En ga je voor jezelf na welke verbeteringen je vol wilt houden om zo altijd net een stapje gezonder te leven dan dat je hiervoor deed.

En er is meer!

Naast elke dag zuss & sapjes gaan we jou ook motiveren door middel van een geheime Facebookgroep. Hierin ontvang je iedere dag berichtjes, gezonde recepten, beweegtips, sportactiviteiten, opdrachten, motiverende woorden, filmpjes en we organiseren sportevenementen waarvoor je je op kunt geven. Kortom je hebt alles in handen om een geweldig resultaat te behalen.

Wanneer?

De eerst volgende startdatum is maandag 21 oktober

Wat kost het?

Normale prijs: €199,-

Wat krijg je allemaal?

  • 56 zuSs & sapjes met 70% groente en 30% fruit.
  • Elke dag berichtjes, gezonde recepten, beweegtips, sportactiviteiten, opdrachten, filmpjes, evenementen die allemaal thuis te volgen zijn en motiverende woorden om jouw doel te laten slagen.

Thekla Karsten
Meerval 62
1741 XP Schagen
06 239 16 567

Joselien Haring
Wierdijk 1
1693 JA Wervershoof
06 156 39 277

Zuss & sap
E: goedbezig@zussensap.nl
KvK: 62962647

Techiek dodo.nl / design Studioviv.nl