fbpx
Icoon check

Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

Lokaal geproduceerd

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

100% lokaal

''Door deel te nemen aan Detox & More krijg je de kans om meer bewust te worden van je levensstijl.''

Het is nu een goede tijd om te starten

Detox & More

Ontdek samen met ons nieuwe energie en positieve veranderingen. Overweeg je mee te doen aan ons programma voor een verfrissende start?

Op maandag 10 juni begint ons Detox & More, waarbij we je ondersteunen bij het ontwikkelen van een positievere mindset. Naast het ontvangen van groentesappen, sturen we dagelijks een e-mail met gezonde recepten, beweegtips, sportactiviteiten, opdrachten, motiverende woorden en video’s om je te begeleiden naar het beste resultaat.

Wil je jouw lichaam een boost geven en stappen zetten richting een gezondere levensstijl? Aarzel dan niet en doe mee!

Profiteer t/m 2 juni van €30,- earlybirdkorting!

Waarom detoxen?

Detoxen is een populaire term die vaak wordt geassocieerd met het stimuleren van een gezonde levensstijl. Detox & More is ontworpen om je te ondersteunen tijdens dit proces. Hier zijn enkele aspecten van detoxen die je kunt ervaren:

  • Reflectie op voedingsgewoonten: Een detox kan dienen als een periode van zelfreflectie, waarin je bewuster wordt van je eetpatronen en de impact van voeding op je welzijn. Het kan je helpen gezondere keuzes te maken.
  • Ontdekking van gezonde voeding: Tijdens Detox & More kom je in aanraking met een verscheidenheid aan kleurrijke groenten, fruit en andere gezonde ingrediënten, waardoor je nieuwe smaken kunt ontdekken en je culinaire horizon kunt verbreden.
  • Een frisse start: Sommigen ervaren Detox & More als een kans om het lichaam te resetten, vergelijkbaar met het opruimen van je kast en jezelf ontdoen van overbodige spullen.
  • Prioriteit van hydratatie: Voldoende water drinken is belangrijk voor je algehele welzijn, en een detox kan je aanmoedigen om hier meer aandacht aan te besteden.
  • Mogelijke psychologische voordelen: Sommige deelnemers ervaren psychologische voordelen, zoals een trots gevoel en een verbeterde focus.

Wil je meer weten over de ervaringen van andere deelnemers? Lees dan enkele van de verhalen van Detox & More. Veel mensen hebben fantastische resultaten behaald en hun positieve ervaringen gedeeld. Je leest ze onderaan deze pagina.

Detox & More

Hoe werkt het?

Veel mensen kiezen vaak voor gemakkelijke voeding, die wellicht lekker en verslavend is, maar niet altijd even voedzaam. Deze voedingsmiddelen bevatten vaak toevoegingen en conserveermiddelen. Dit programma kan helpen om de negatieve effecten van dergelijke voeding te verminderen en je lichaam de kans te geven om zichzelf te herstellen.

Door je lichaam minder te belasten met moeilijk te verteren voedsel, kan het zichzelf beter herstellen. Het menselijk lichaam heeft een opmerkelijk vermogen tot regeneratie, mits het de kans krijgt. Dit kan resulteren in een gevoel van welzijn en energie.

Bovendien kan het proces van bewustwording en het maken van gezondere keuzes een positieve invloed hebben op je geestelijke welzijn. Het kan voelen als een frisse start, vergelijkbaar met het opruimen van een kast, waardoor je meer ruimte krijgt voor nieuwe mogelijkheden.

Onze 100% rauwe detoxsappen, gemaakt met slowjuicing, bevatten alle natuurlijke eigenschappen van groenten en fruit. Dit maakt ze anders dan de sappen die je in de reguliere supermarkt vindt.

Na een paar dagen merkte ik al aanzienlijk verschil. Het verbaasde me hoe snel dit resultaat zich manifesteerde!

De details

Week 1: Deze week voeg je dagelijks één groentesap toe aan je routine. Begin je dag met een glas water, gevolgd door een groentesap, en nog een glas water. Vervolgens start je met je ontbijt. Daarnaast moedigen we je aan om geleidelijk te minderen met voedingsmiddelen zoals frisdrank, koek, snoep, chips, snacks, alcohol, koffie, sigaretten, voorverpakte maaltijden, wit brood en witte pasta’s.

Week 2 en 3: De komende twee weken gaan we voor drie groentesapjes per dag! Voor elke hoofdmaaltijd drink je een glas water, dan een groentesapje, en nog een glas water.

Het is belangrijk om voldoende water te drinken om je systeem lekker door te spoelen. En ja, voeding speelt ook een cruciale rol, omdat vezels kunnen helpen bij het opnemen van voedingsstoffen uit de sappen. Zorg ervoor dat je voeding gevarieerd en gezond is. We sturen je een voedingslijst met wat je kunt eten en wat je beter kunt laten staan tijdens deze detox.

Week 4: Deze week drink je één groentesap per dag. Dit helpt je om het positieve gevoel van detoxen vast te houden. Het is tevens een goed moment om na te denken over welke veranderingen je wilt behouden om een gezondere levensstijl te omarmen na je ervaring met Detox & More.

En er is More!

Naast elke dag groentesappen drinken gaan we jou ook motiveren door je dagelijks te mailen. Je ontvang je iedere dag berichtjes met gezonde recepten, beweegtips, sportactiviteiten, opdrachten, motiverende woorden, filmpjes en handige weetjes. Kortom je hebt alles in handen om een geweldig resultaat te behalen.

Wanneer?

De eerst volgende startdatum is maandag 10 juni

Wat kost het?

Prijs € 220,- (t/m 2 juni €190,-)

Wat krijg je allemaal?

  • 56 Zuss & Sappen met 70% groente en 30% fruit.
  • Elke dag berichtjes, gezonde recepten, beweegtips, sportactiviteiten, opdrachten, filmpjes, handige tips en motiverende woorden om jouw doel te laten slagen.

Wat eerdere deelnemers zeggen...

Je hersenen trainen

Je hersenen trainen Bij Zuss & Sap zijn wij groot voorstander van goed zorgen voor jezelf. Niet alleen voor je lichaam, maar ook voor bijvoorbeeld je mindset en je hersenen. Laten we daar eens wat dieper op ingaan, want wist je al dat je heel gemakkelijk je hersenen kunt trainen? En dat dit echt heel erg belangrijk en handig kan zijn? Daarom hebben wij wat oefeningen, die je waarschijnlijk al wel kent maar nooit bij stil hebt gestaan dat ze je hersenen trainen, op een rijtje gezet voor jullie!

Lees meer

Waarom kiezen voor seizoensproducten?

Sap van het seizoen In elk seizoen zijn er andere groenten en fruit te verkrijgen. Dit heeft met meerdere factoren te maken, denk aan de lengte van de dag, de temperatuur, zonlicht en regen en neerslag. Wij zijn gek op seizoensproducten, en daarom hebben we ook per seizoen een ander seizoenssapje ontwikkeld. Zomer Zoen in de zomer, Winterse Boost in de winter, Lente Kriebels in de lente en Herfst Beuk in de herfst. Maar waarom is het nou zo leuk en belangrijk om elk seizoen andere seizoensproducten te eten? Dat vertellen we je vandaag in deze blog!

Lees meer

Meer groenten en fruit voor jouw kleintje

Onze Toversappen Elke ouder probeert ervoor te zorgen dat hun kinderen voldoende groenten en fruit eten. Soms verloopt dit vlot, maar soms is er een moment waarop je kind weigert te eten wat eigenlijk zo gezond voor hem of haar is. Best lastig, juist omdat gezond eten zo goed voor ze is! Daarom hebben wij wat tips op een rijtje gezet die je zou kunnen proberen om jouw kind makkelijker meer groenten te kunnen laten eten. Onze beste tip? Dat zijn eigenlijk onze Toversappen! Onze Toversappen bevatten een mix van groenten en fruit, wat precies is wat je graag zou willen dat je kind meer eet. Een extra voordeel is dat er waarschijnlijk minder strijd aan tafel zal zijn tijdens het avondeten, omdat je kind ‘s ochtends al zijn of haar Toversap heeft gedronken. Vaak gaat het iets beter als het niet hoeft, dus de kans is groot dat je kleintje gewoon zijn of haar maaltijd zal eten! Wist je trouwens dat één Toversapje qua voedingsstoffen gelijk staat aan een halve kilo groenten en fruit? Niet dat we een halve kilo groenten en fruit persen voor één Toversapje, maar je zou wel een halve kilo moeten eten om dezelfde voedingsstoffen binnen te krijgen. Dit komt doordat alle voedingsstoffen veel gemakkelijker door het lichaam worden opgenomen wanneer groenten en fruit geperst zijn. En aangezien alles rauw wordt verwerkt, gaan er geen voedingsstoffen verloren door koken. Ben jij klaar om jouw voorraad Toversapjes te bestellen? Dat kan via deze link!

Lees meer