fbpx
Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd
GRATIS Verzending vanaf € 90,-
100% natuurlijk
Lokaal geproduceerd
"Door regelmatig een kuur zoals Detox & More te volgen, geef je jezelf de kans om nieuwe energie op te doen en je gezondheid te ondersteunen."
Het is nu een goede tijd om te starten met je gezonde leven.

Detox & More

Ga samen met ons voor nieuwe energie en positieve verandering. Wil je deelnemen aan ons programma voor een frisse start?
Dan is dit programma echt iets voor jou!

Op maandag 8 januari starten we met hét programma waarbij we jou helpen een gezondere mindset te krijgen.
Naast de sappen krijg je van ons ook iedere dag berichtjes, gezonde recepten, beweegtips, sportactiviteiten, opdrachten, motiverende woorden en filmpjes om je te helpen het beste resultaat te behalen.

Wil jij je lichaam ook een boost geven en geholpen worden naar een gezondere leefstijl? Wacht dan niet langer en ga ervoor!!

Profiteer nog t/m 24 december van €30,- earlybird korting!

 

Waarom detoxen?

Detoxen is een populaire term die vaak wordt geassocieerd met het reinigen van het lichaam van schadelijke stoffen en het bevorderen van algemene gezondheid. Detox & More is ontworpen om jou en  je lichaam hierbij te ondersteunen. We geven je hier enkele voordelen van detoxen op een rij:

  • Bewustwording van voedingsgewoonten: Een detox kan je helpen bewuster te worden van je eetgewoonten en de invloed van voeding op je lichaam. Het kan dienen als een periode van zelfreflectie en het nemen van gezondere keuzes.
  • Gezond eten ontdekken: Tijdens een detox kom je vaak in aanraking met kleurrijke groenten, fruit en andere gezonde ingrediënten die je misschien nog nooit hebt geprobeerd. Het is als een culinair avontuur voor je smaakpapillen.
  • Een frisse start: Een detox kan als een frisse lenteschoonmaak voor je lichaam aanvoelen. Het is als het opruimen van je kast en jezelf ontdoen van die oude kleren die je niet meer draagt.
  • Hydratatie-hooray: Water is essentieel voor je welzijn en tijdens een detox wordt water drinken een prioriteit.
  • Psychologische voordelen: Sommige mensen ervaren psychologische voordelen door een detox. Zoals een gevoel van prestatie en zelfbeheersing. Het kan ook helpen om je focus te vergroten.

We begrijpen dat je nieuwsgierig bent naar de ervaringen van andere deelnemers, dus raden we je aan om enkele van de Detox & More ervaringen te lezen. Veel mensen hebben fantastische resultaten behaald.

Meld je aan!

Hoe werkt het?

Veel mensen kiezen vaak voor gemakkelijke, maar ongezonde voeding, die vaak lekker en verslavend is. Helaas zitten deze voedingsmiddelen vaak vol met schadelijke stoffen, toevoegingen en conserveermiddelen. Dit programma kan helpen om deze negatieve effecten te verminderen en zo je lichaam een kans te geven om zich te herstellen.

Zonder de constante toevoer van moeilijk te verteren voedsel gaat je lichaam aan de slag om zichzelf te herstellen. Je lichaam heeft een opmerkelijk vermogen om te regenereren als je het de kans geeft. Dit kan je een gevoel van welzijn en energie geven.

Niet alleen je lichaam, maar ook je geest heeft hier veel baat bij. Je kunt het vergelijken met het opruimen van een kast, wanneer je een kast hebt ‘uitgemest’ dan wordt je hier blij van en zo werkt het ook met detoxen. Dit programma stelt je in staat om ook je hoofd ‘leeg’ te maken. Hierdoor kun je beter de juiste keuzes maken voor een gezonde levensstijl.

Dit alles is mogelijk dankzij onze 100% rauwe detoxsappen. Door te slowjuicen behouden we alle natuurlijke eigenschappen van groentes en fruit, wat ons onderscheidt van doorsnee supermarkt sappen.

Na een paar dagen merkte ik al aanzienlijk verschil! Ik heb meer levenslust en voel me veel energieker. Het verbaasde me hoe snel dit resultaat zich manifesteerde!

De details

Week 1: (1 sapje per dag) Deze week drink je 1 groentesap per dag. Je start iedere morgen met een glas water, een groentesap en nog een glas water. Daarna start je met je ontbijt. Daarnaast ga je afbouwen met ‘slechte’ voeding zoals frisdrank, koek, snoep, chips, snacks, alcohol, koffie, sigaretten, eten uit pakjes en zakjes, wit brood en witte pasta’s. Zo creëer je een goede mindset.

Week 2 en 3: (3 sapjes per dag) Deze twee weken drink je 3 groentesappen per dag. Voor iedere hoofdmaaltijd een glas water, een groentesap en nog een glas water. Veel water drinken zorgt ervoor dat je lichaam afvalstoffen goed kan afvoeren. Eten is ook belangrijk omdat de vezels uit je voeding je darmen helpen de vele vitamines en mineralen uit de sappen beter op te nemen. Zorg er wel voor dat je zo veel mogelijk gezond en gevarieerd eet. Hiervoor ontvang je een voedingslijst waarop je kunt zien wat je wel en niet kunt nemen tijdens het detoxen.

Week 4: (1 sapje per dag)  Deze week drink je weer 1 groentesap per dag. Hiermee onderhoudt je het goede gevoel van detoxen nog wat langer. En ga je voor jezelf na welke verbeteringen je vol wilt houden om vanaf nu net een stapje gezonder te leven dan dat je voor Detox & More deed.

En er is More!

Naast elke dag groentesappen drinken gaan we jou ook motiveren door je dagelijks te mailen. Je ontvang je iedere dag berichtjes met gezonde recepten, beweegtips, sportactiviteiten, opdrachten, motiverende woorden, filmpjes en handige weetjes. Kortom je hebt alles in handen om een geweldig resultaat te behalen.

Wanneer?

De eerst volgende startdatum is maandag 8 januari 2024

Wat kost het?

Prijs € 220,- (t/m 24 december 2023 €190,-)

Wat krijg je allemaal?

  • 56 Zuss & Sappen met 70% groente en 30% fruit.
  • Elke dag berichtjes, gezonde recepten, beweegtips, sportactiviteiten, opdrachten, filmpjes, handige tips en motiverende woorden om jouw doel te laten slagen.

Zuss & Sap

Schootsvel 7H
1671 NW
Medemblik

tech dodo.nl | design Studioviv.nl