fbpx
Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd
GRATIS Verzending vanaf € 90,-
100% natuurlijk
Lokaal geproduceerd
"Door regelmatig een detox kuur te volgen ondersteun je je lichaam in het reinigingsproces."
Creëer bewustzijn bij wat je allemaal binnen krijgt.

Natuurlijke ondersteuning voor je lichaam met een detoxkuur zonder voeding

Door regelmatig een detoxkuur zonder voeding te volgen, geef je je lichaam de kans om zich te ontdoen van ongewenste stoffen en bevorder je een gevoel van zuiverheid. Je kunt dit vergelijken met het opruimen van een kast. Eerst lijkt de rommel misschien erger te worden, maar zodra je klaar bent, ziet alles er weer opgeruimd en schoon uit. Zo werkt het ook voor je lichaam. Door de verscheidenheid aan voedingsstoffen in de sapjes kan je lichaam afvalstoffen uitscheiden, waardoor je daarna een verfrist gevoel zult ervaren.

Detoxkuur zonder voeding

De knop om!

Bij de 3 daagse reset drink je 9 sappen/soepen/shots per dag en eet je niet. Dit helpt om je lichaam te resetten en helpt bij het afvoeren van afvalstoffen. Het kan je een positieve boost geven, zowel fysiek als mentaal.

Bij deze detockuur zonder voeding drinkt je 3 dagen 9 momenten  verdeeld over de dag een gezonde groentesap, soep of shotje. Je ontvangt hiervoor een  schema zodat je een duidelijk overzicht hebt van de sapmomenten. Voor én na ieder flesje drink je een glas water. Water drinken is erg belangrijk voor het afvoeren van de  afvalstoffen.

Klaar om de uitdaging uit te gaan? Ga dan snel naar onze shop!

3 daagse reset shoppen

Onze ervaringen met een detoxkuur zonder voeding

Een detoxkuur zonder voeding kan overwogen worden wanneer je vaak moe bent, een mindere huidconditie hebt of een trage spijsvertering ervaart. Een kuur kan bijdragen aan een frissere huid en een verkwikkend gevoel. Het doel van een detox kuur is om het lichaam te ondersteunen in zijn natuurlijke reinigingsprocessen. Door naast de sapjes voldoende water te drinken, ondersteun je het lichaam bij het afvoeren van afvalstoffen. Het resultaat kan de moeite waard zijn, met mogelijk een verbeterde spijsvertering en een opgefrist gevoel. Dit kan je helpen ‘s avonds actiever te zijn en te genieten van leuke activiteiten waar je eerder te moe voor was.

Wat een detox sapkuur doet voor de gezondheid

Er is vooralsnog geen wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het effect van een sapkuur. Wel weten we dat het lichaam dagelijks een opruimronde doet. Hierbij kan het wel wat ondersteuning gebruiken. Een detox sapkuur geeft jouw lichaam een ‘schoonmaakbeurt’. Dit zorgt er niet alleen voor dat alle filters gereset worden, het ondersteunt ook de natuurlijke functies van jouw lichaam. Een detox sapkuur helpt bij het creëren en behouden van een gezonde spijsvertering en het afvoeren van gifstoffen.  

Het lichaam heeft vele natuurlijke functies waarbij een beetje ondersteuning welkom is. Een detox sapkuur kan ondersteunen bij de natuurlijke functies van je lichaam. Een detox sapkuur kan bijdragen aan het behoud van een gezonde spijsvertering en het afvoeren van ongewenste stoffen.

Fresh energy

Fresh energy? Daar zeggen wij ja tegen! Tijdens en na de detox kuur zal je merken dat je lichaam ‘schoon’ aanvoelt en je een nieuwe energie hebt. Wij raden je aan om tijdens de detox kuur extra lief voor jezelf te zijn. Neem eens een warm bad, maak een heerlijke wandeling of duik in dat mooie boek waar je iedere keer geen tijd voor vrij maakt. Zo geeft de sapkuur zowel lichaam als geest een duwtje in de goede richting.  

Daarnaast is het belangrijk om jouw ongezonde gewoontes af te bouwen voor je aan de sapkuur begint. Het reinigen van je lichaam is effectiever als je alcohol, koffie, roken en ongezond eten achterwege laat. Zo komen er een stuk minder slechte stoffen jouw lichaam binnen en kan jouw lichaam focussen in het creëren van fresh energy.  

Ben je klaar voor verandering? De lekkere en gezonde sapkuur geeft jou een zetje in de goede richting naar een gezonde levensstijl. Wil je gezonder eten, je lichaam goed verzorgen en profiteren van de voordelen van groentesap? Tijd om de Zuss & Sap detox kuur te bestellen! Wij geven je graag meer informatie en ondersteunen je op weg naar een gezondere levensstijl. Je bereikt ons door een berichtje achter te laten op het contactformulier of bestel meteen via de shop. 

 

Vasten zonder voeding

Bij de 3 daagse reset drink je 9 sappen/soepen/shots per dag en eet je niet. Dit helpt om je lichaam te resetten en helpt bij het afvoeren van afvalstoffen. Het kan je een positieve boost geven, zowel fysiek als mentaal. Je drinkt 3 dagen 9 momenten  verdeeld over de dag een gezonde groentesap, soep of shotje. Je ontvangt hiervoor een  schema zodat je een duidelijk overzicht hebt van de sapmomenten. Voor én na ieder flesje drink je een glas water. Water drinken is erg belangrijk voor het afvoeren van de  afvalstoffen.

Tijdens de 3 daagse detoxkuur

Naast het bevorderen van de afvoer van afvalstoffen door je lichaam, is het ook van belang om aandacht te besteden aan ontspanning van de geest tijdens een sapkuur. Stress legt aanzienlijke druk op je systeem. Het is dus essentieel om je geest leeg te maken en te ontstressen gedurende deze periode. Neem bewust de tijd om te ontspannen: neem een bad, lees een boek, verminder je schermtijd en geniet van tijd buiten. Bovendien is beweging nuttig voor het afvoeren van afvalstoffen en het behoud van spiermassa.

Na de 3 daagse sap kuur

Na de 3 daagse detox sapkuur begin je rustig met opbouwen van gezonde voeding. Je voelt je trots, omdat je het hebt volgehouden! Je kunt er weer tegenaan. Daarnaast ontvang je gratis een aantal sappen om de gezonde lijn  voort te zetten én je ontvangt het hele pakket gratis bij je thuis! Klik hier om de 3 daagse detoxkuur meteen te bestellen. 

Detoxkuur zonder voeding

Welke seizoenssappen zijn er allemaal?

Waarom een detoxkuur van Zuss & Sap?

  • Onze sappen zijn 100% natuurlijk 
  • Vrij van e-nummers, toegevoegde suikers en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.
  • Van het land, rechtstreeks in je hand 
  • Seizoensgebonden en lokale groenten en fruit 
  • Hand geperst groentesap, geperst door de slowjuicer 
  • Persoonlijk advies en ondersteuning 
  • Bereid met liefde en passie 

De voordelen van een Zuss & Sap detox kuur

Waar moeten we beginnen met de voordelen van een detoxkuur? De voordelen zijn  eindeloos en eigenlijk teveel om op te noemen. Allereerst, ondersteunt een detox kuur de  gezondheid en helpt het je om ongezonde drankjes en voeding te laten staan. Hierdoor krijgt elk deel van je lichaam de kans om zich te richten op het opnemen van de gezonde stoffen en het behouden van vitaliteit. Deze gezonde stoffen helpen je organen om optimaal te functioneren. Bovendien dragen ze bij aan een schoon en energiek gevoel. Ook helpen deze stoffen jou een schoon en energiek  gevoel te ervaren. Als extraatje wordt je haar sterker, straalt je huid en ervaar je een minder opgeblazen gevoel.  

Afvallen met een detox kuur

Ben je klaar om een bewustere en gezondere levensstijl te creëren? Een detox kuur kan je helpen om positieve veranderingen door te voeren of op een stabiel gewicht te blijven. De extra voedingsstoffen in de groentesap kun je goed  gebruiken en een sapkuur maakt je bewuster van wat jij dagelijks binnenkrijgt. Hierdoor kun je weloverwogen keuzes maken en groentesap kan een waardevolle toevoeging zijn aan je dagelijkse voeding. Een sapkuur is daarom een mooie ondersteuning van jouw dagelijkse dieet.

Ben jij  toch meer op zoek naar ondersteuning, dagelijkse motivatie, voeding-, beweegtips en meer? Kijk dan eens naar onze Detox & more!

Zuss & Sap

Schootsvel 7H
1671 NW
Medemblik

tech dodo.nl | design Studioviv.nl