3 Daagse reset (detoxen zonder voeding)

(1 klantbeoordeling)

105,00

Bij de 3 daagse reset drink je 9 sappen/soepen/shots per dag en eet je niet. Hiermee reset je je lichaam en ga je afvalstoffen afvoeren. Je kunt je voorstellen dat je hier enorm van kunt opknappen. Zowel lichamelijk als geestelijk geeft dit een kick!


Beschrijving

Voorbereiding

Het is verstandig om een week voor je start je voedingspatroon aan te passen. Dit is belangrijk om het 3 daagse reset programma goed te laten verlopen.
• 7 dagen van tevoren: Afbouwen van suikers, frisdrank, snoep, koek, snacks, alcohol, het eten uit zakjes en pakjes, koffie, rood vlees, witmeelproducten, en kunstmatige zoetstoffen.

 

Hoe zien je dagen eruit?

Je drinkt 3 dagen 9 momenten verdeeld over de dag een gezonde groentesap, soep of shotje. Je ontvangt hiervoor een schema.
Voor én na ieder flesje drink je een glas water. Water drinken is erg belangrijk voor het afvoeren van de afvalstoffen.

 

Tijdens de kuur

Je geest heeft ook behoefte om te detoxen.
Ontstressen: Stress is een enorme belasting voor je systeem, je hoofd leeg maken en ontstressen is dan ook heel belangrijk! Besteed hier bewust aandacht aan tijdens je kuur.
Ontspannen: Plan iedere dag iets ontspannens, ga in bad, lees een boek, leg je mobiel/tablet vaker weg en ga lekker naar buiten.
Bewegen: Het zal je helpen te ontspannen als je gematigd blijft sporten. Daarbij helpt bewegen om afvalstoffen af te voeren en zorgt dat je spiermassa niet wordt afgebroken.

 

Het resultaat

Na 3 dagen ga je weer rustig aan opbouwen met gezonde voeding. Je bent compleet afgekickt en hebt eigenlijk weinig trek, je bent enkele kilo’s afgevallen en hebt een zachte gladde huid. Je voelt je trots, omdat je het hebt volgehouden. Je bruist van de energie en kunt er weer tegenaan. Zowel lichamelijk als geestelijk is de 3 daagse reset een verfrissing.
Je ontvangt een aantal extra sappen gratis erbij! én gratis bij je thuis gebracht!

Wil je liever een milde versie dan kun je kiezen voor de Detoxkuur (2,3 of 4 weken), waarbij je 3 sappen per dag neemt naast gezonde voeding. Het resultaat is ongeveer hetzelfde.

Voor reacties van onze klanten over de 3 daagse detox kuur, klik dan hier.

Wil je nou meer weten over een sapkuur? Klik dan hier.


1 beoordeling voor 3 Daagse reset (detoxen zonder voeding)

  1. J. Scholten

    Ik ben zelf een flinke vent, maar naast dat ik aan krachtsport doe neem ik elke maand een 3-daagse sap kuur en val dan 3-4 kg af. En het blijft weg geen gejojo dus dit werkt voor mij perfect! Zou het zeker iedereen aanraden. Het is prima vol te houden en smaakt best lekker behalve de paprika soep 😉 daar is wellicht nog wel wat aan te verbeteren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Andere suggesties…