Sale!

Detox & More (start 2 september)

(3 klantbeoordelingen)

Oorspronkelijke prijs was: €220,00.Huidige prijs is: €190,00.

Detox & More is het begin van een bewuster voedingspatroon.


Beschrijving

Bij Detox & More geniet je dagelijks van verfrissende sappen

en nog veel more…

Dit programma biedt:

 • 56 Zuss & sapjes, rijk aan 70% groenten en 30% fruit, die je in bevroren toestand bij jouw thuis ontvangt van Trunkrs
 • Dagelijkse e-mails met diverse inhoud, zoals:
  • Inspirerende recepten en voedingstips
  • Actieve bewegings- en sporttips
  • Uitdagende opdrachten
  • Handige informatie over het integreren van een gezonde levensstijl in jouw dagelijkse routine.
 • Bemoedigende woorden om jouw doel te bereiken!
 • Het OERsterk Zakboekje van Richard De Leth (zo lang de voorraad strekt)

Wil je eerst meer ontdekken hierover? Neem een kijkje op onze Detox & More pagina voor uitgebreide info.

Ontdooitips

Alle sappen worden vers geperst in onze sapruimte en we vriezen deze na het persen direct in tot wel -28°C.  Vervolgens worden de sappen verzonden in kartonnen dozen met tempex. Zo blijven ze goed bevroren en zijn ze ook nog bevroren als ze bij je thuis aankomen. Vervolgens gaan de bevroren sappen ook bij jullie weer in de vriezer zodat ze minimaal 6 maanden houdbaar zijn.

Voordat je de sappen kunt drinken moeten ze ontdooit worden. Hier zijn verschillende manieren voor. Het proces van het ontdooien van je groentesappen is belangrijk om de kwaliteit en voedingsstoffen te behouden. Daarom geven we je hier ontdooitips om je sappen veilig te ontdooien.

Houdbaarheid

Hoe zit het met hun houdbaarheid van de sappen? In de vriezer zijn al onze producten minimaal 6 maanden houdbaar vanaf de (productie) datum op de dop. Gekoeld zijn de sappen minimaal 4 dagen houdbaar. In deze blog vertellen we je over waarom invriezen een ‘gamechanger’ is voor hun versheid, ontrafelen het mysterie van de datum op de dop en geven tips om de de sappen optimaal te bewaren.


3 beoordelingen voor Detox & More (start 2 september)

 1. Sharon Galis

  Ik heb onlangs de Detox & More ervaren en ik ben heel enthousiast over de sappen! Wetende dat alle sappen zonder verdere toevoegingen zijn leek een sapje mij een heel fijne toevoeging aan mijn dag. Ik wilde gelijk een soort Kickstart hebben. Vandaar de Detox & More voor wat aanmoediging. Nou, die heb ik gekregen! Super veel leuke tips en ervaringen. De sapjes vind ik echt allemaal heel erg lekker! Ik voel mij echt goed. Ik ga zeker vaker sapjes bestellen en denk zelfs na over een abonnement.

 2. Carla

  Eindelijk iets waar ik op lange termijn iets aan heb. Ik heb nu al 4x mee gedaan om steeds weer even te updaten. Ik drink nu 2 jaar elke dag een sapje en doe af toe mee met Detox & More om mijn gewoontes weer wat aan te scherpen zodat ik bewuster bezig ben met mijn gezondheid. Heel fijn.

 3. Chanine

  Dit was echt een eye opener voor mij. Voel mij veel fitter dan hiervoor. Ik ben afgevallen en heb een paar goede gewoontes erbij. Heb gewoon veel meer zin in dingen omdat ik mij gezonder voel. Dank je wel meiden. Ook voor jullie snelle reacties als ik vragen had.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Andere suggesties…