fbpx
Icoon check

Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

Lokaal geproduceerd

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

100% lokaal

Veelgestelde vragen

Abonnement

Wanneer je een Zuss & Sap abonnement afsluit, ben je elke maand verzekerd van voldoende groentesappen die jou helpen om aan extra groente inname per dag te komen! Je kunt zelf kiezen wat voor abonnement je wilt afsluiten. Zo hebben wij 6 verschillende abonnementen. Je kunt kiezen uit 30, 40, 60, 100 sappen per maand. Maar ook 40 sappen of toversappen per 2 maanden. Maar mocht je iets aangepast willen, kun je ons altijd een berichtje sturen voor de mogelijkheden, wij zijn hierin heel flexibel!

De volgende levering plannen we exact 4 weken na je eerste levering. Dit is altijd op maandag. Enkele dagen voor de levering zul je een e-mail van ons ontvangen om je te vertellen wanneer je het volgende pakket kunt verwachten. Stel dat je dan wijzigingen wilt doen qua aantallen, smaken of levering dan kun je reageren op die email.

Bij verzending met Trunkrs is de levering tussen 17:00 en 22:30. Je ontvangt op de dag van verzenden een track en trace code per mail rond 14:00 waarmee je je pakket vanaf 16:00 online kunt volgen en op een half uur nauwkeurig kunt zien hoe laat de bezorger bij jou zal zijn.

Woon je in de omgeving van Schagen of Medemblik dan bezorgen we de pakketten zelf op maandag en donderdag tussen 12:30 en 15:30. Ben je er niet als we komen dan zullen we een plekje zoeken om het pakket neer te zetten en je een e-mail sturen om je op de hoogte te brengen.

Wanneer je een abonnement bij ons afsluit, wordt de betaling om de 4 weken automatisch afgeschreven. Dit gaat dus niet per maand, maar per 4 weken. Bij de eerste levering betaal je dit zelf via iDeal. De volgende leveringen zullen via een automatische incasso worden afgeschreven. Klopt er iets niet met de betaling, neem dan altijd contact met ons op door een mail te sturen naar goedbezig@zussensap.nl

Het minimale aantal leveringen wat je moet afnemen bij een abonnement is 4 leveringen. Na 4 leveringen kun je je abonnement stop zetten. Wel kun je tussendoor natuurlijk jouw abonnement op pauze zetten.

Wanneer je je abonnement stop wilt zetten, kan dat natuurlijk. Je kunt ons een mail sturen naar goedbezig@zussensap.nl, en daarbij vermelden dat je je abonnement stop wilt zetten. Na 4 leveringen kun je jouw abonnement stop zetten.

Dit kan zeker. Wanneer je een maandje sappen wilt overslaan, kun je reageren op de ‘herinneringsmail’. Je kunt aangeven dat je een maandje wilt overslaan. Of je kunt mailen naar goedbezig@zussensap.nl laat ons dan weten wanneer je je volgende levering wilt ontvangen.

Bezorging

Wanneer je boven de €90,- aan Zuss & Sapjes besteld bezorgen wij de sappen gratis bij jou thuis! Bestel je onder de €90,- dan brengen wij €4,50 voor de verzending in rekening.

Mocht bezorgen niet uitkomen, of haal je je pakket liever zelf op, is dat ook mogelijk! Wanneer je aangeeft dat je je pakket liever zelf wilt ophalen, kunnen we samen een tijd afspreken. Wij zijn gevestigd op Schootsvel 7 h in Medemblik.

Onze openingstijden:

maandag 8:30 uur – 16:00 uur
Dinsdag 8:30 uur – 16:00 uur
Woensdag 8:30 uur – 13:00 uur
Donderdag 8:30 uur – 16:00 uur
Vrijdag 8:30 uur – 13:00 uur

Laat ons altijd even weten wanneer je komt zodat je zeker weet dat we er zullen zijn en dan zetten we de sappen alvast voor je klaar.

Wij verzenden onze pakketten met Trunkrs op iedere doordeweekse dag. Ze worden dan (naar verwachting) dezelfde dag tussen 17:00 en 22:30 geleverd. Vanaf 16:00 is je pakket te volgen met een track & trace code die je per e-mail ontvangt van Trunkrs rond 14:00. Je kunt bij je bestelling zelf een voorkeur dag aangeven. Als je niks invult, dan zullen we je bestelling zo snel mogelijk versturen. Voor 10:00 besteld is dezelfde dag verstuurd.

Woon je in omgeving Medemblik of Schagen, komen wij het pakket zelf bij je bezorgen. We bezorgen op maandag en donderdag tussen 12:30 uur en 15:30 uur.

De sappen ontvang je diep ingevroren. Wij maken de sappen vers, en vriezen deze daarna in tot wel -28°C. Vervolgens worden de sappen verzonden in kartonnen dozen met tempex. Zo blijven ze goed bevroren.

Mocht je niet thuis zijn op het moment van bezorgen, dan zullen we een plekje zoeken om het pakket neer te zetten. De sappen blijven goed bevroren. We zullen je dan een e-mail sturen om je op de hoogte te brengen waar we het pakket hebben neer gezet.

Wanneer jouw pakket wordt verzonden door Trunkrs, kan het ook zijn dat jouw pakket word afgeleverd bij de buren. Voor de zekerheid kun je altijd een briefje op de deur hangen voor de bezorger.

Aflevertijden per regio zijn:

Medemblik e.o. ma en do tussen 12.30 en 15.30
Schagen e.o. ma/di/do/vrij tussen 17.00 en 18.00
Waddeneilanden momenteel helaas niet mogelijk
Overige Nederland (met track-n-trace) ma t/m vr tussen 17.00 en 22.30
België (met track-n-trace) di t/m vrij tussen 17.00 en 22.30

Houdbaarheid

De Zuss & Sapjes zijn minimaal 6 maanden houdbaar. Wanneer wij de sappen maken, worden ze direct ingevroren, vloeistoffen die zo snel worden ingevroren blijven lang vers. Wel is het belangrijk dat je de sappen dan meteen invriest wanneer je deze ontvangt. Wanneer je de sappen ontdooit, is het niet de bedoeling dat je deze nog een keer invriest.

De Zuss & Sapjes zijn minimaal 4 dagen houdbaar in de koelkast. Bevroren blijven de sappen het langste vers omdat er zo het minste bacteriën bij de sappen komen.

De datum die op de dop staat is de datum waarom de sappen geproduceerd zijn. Aan de hand van deze datum kun je dus uitrekenen hoe lang je ze kunt bewaren, in de vriezer of in de koelkast.

Onze sapjes persen wij iedere week koud en vers met onze slowjuicer. Wij voegen hier verder niets aan toe behalve groente en fruit. We gebruiken dus ook geen houdbaarheidsmiddelen. Daarom vriezen we de sappen in tot wel -28 graden. Zo blijft de kwaliteit van de sappen het beste en bewaren we zoveel mogelijk smaak en vitamines. De sappen worden ook bevroren bij je thuis bezorgd, dus je kunt ze dan gelijk weer invriezen om ze bevroren te houden en te gebruiken wanneer jij dat wilt.

Duurzaamheid en verantwoord

Goeie vraag! Wij willen graag onze flesjes zo duurzaam mogelijk maken. Op dit moment gebruiken wij onze flesjes op de duurzaamste mogelijke manier.

Er zijn natuurlijk oneindig veel ideeën wat je kunt doen met onze lege flesjes. Zo hebben wij een paar creatieve ideeën om de flesjes te hergebruiken.

  • Je kunt heel veel knutselen met de lege flesjes. Je kunt deze mee geven aan je kinderen naar school om mee te knutselen, maar je kunt ze natuurlijk ook zelf bewaren om thuis een gezellige knutselmiddag te houden.
  • Ook kun je de lege plastic flesjes bewaren om bijvoorbeeld verschillende theesoorten in te bewaren. De flesjes zijn niet groot, dus perfect om dit soort dingen in te bewaren.
  • Wanneer het straks weer kan, en we mogen weer op vakantie, is het ook een perfect formaat om vloeistoffen mee te nemen op reis. Er kan in totaal 180 ml in een flesje. Hier kun je bijvoorbeeld heel makkelijk wasmiddel of andere vloeistoffen in meenemen.
  • Als je zin hebt om te kokkerellen, kun je natuurlijk ook je eigen soepen maken. Je kunt de flesjes dan gebruiken om je zelfgemaakte soep in te bewaren.
  • De flesjes zijn 100% recyclebaar dus gooi ze weg bij het plastic afval zodat ze weer gerecycled kunnen worden. Zo gaat het plastic niet helemaal verloren.

Zo kun je onze plastic doppen sparen voor het goede doel. Wij hebben hier een van uitgezocht. Per kilo ontvangt KNGF Geleidehonden een vergoeding. Dus gooi de dopjes niet weg, maar lever ze in bij één van de depots. Je steunt niet alleen de opleiding van de geleidehonden, maar spaart ook nog eens het milieu. Inmiddels hebben alle doppen samen al tienduizenden euro’s opgeleverd.

Bekijk de onderstaande link voor meer informatie over het goede doel. Hier vind je ook meer informatie over alle inzamelpunten in Nederland.

https://geleidehond.nl/steun-ons/kom-in-actie/doppen-sparen

Pulp is het spul wat overblijft van een groente wanneer je het perst met een slowjuicer, er komt sap uit, maar niet alles word sap. Er zijn ook wat overblijfselen, dat noemen we pulp. Een slowjuicer scheidt de sap van de pulp.

Pulp dat overblijft gaat bij ons naar de Varkens van de Tamworth Hoeve. Dit is een natuurlijke varkenshouderij die zich toelegt op het fokken van raszuivere Tamworth varkens.

De lekkerste sappen, vol van smaak. Dit komt door de combinatie van verschillende fruit en groentesoorten. Wij hebben hier veel tijd in besteed om dit het aller lekkerst te maken. Wij kopen alle groentes bij onze lokale telers in, dit verschil proef je!

Met iedere klant hebben wij persoonlijk contact. Wij zijn een familiebedrijf en vinden persoonlijk contact met onze klanten heel leuk en belangrijk. Jullie kennen ons misschien, maar wij willen jullie ook graag leren kennen!

En om niet te vergeten, wij hebben de voordeligste sappen! Je betaalt écht voor wat je krijgt.

Detox

De knop om!

We bieden detoxkuren van 3 dagen aan, maar ook van 2, 3 of 4 weken, waarbij je dagelijks kunt genieten van 3 natuurlijke groentesappen. De focus ligt op het ervaren van een vernieuwend gevoel door het toevoegen van extra groentes aan je maaltijd. Voor elke hoofdmaaltijd neem je een glas water, een groentesap en nog een glas water. Daarna geniet je van een gezonde maaltijd. Het sapkuurschema en de voedingslijst bieden je inspiratie en begeleiding. Je hebt de vrijheid om met je gezin mee te eten en wat extra groentes toe te voegen aan je maaltijden.

Gun jezelf een moment van zelfzorg!

Het effect van 3 dagen alleen sappen, soepen en shots is vergelijkbaar met een 2 weekse detoxkuur zoals hierboven beschreven.

Detox & More; Bij dit detox programma drink je gedurende 2 weken 3 sappen per dag, naast je normale gezonde voeding. Daarnaast heb je een opbouw- en afbouwweek, waarin je dagelijks 1 sapje consumeert. In totaal duurt het programma 4 weken. Bovendien ontvang je dagelijks e-mails met tips en advies om een gezondere levensstijl te bevorderen of bij te houden. Sommige tips zullen al bekend voor je zijn, terwijl andere wellicht nieuwe inzichten bieden of bevestigen wat je al doet. Deze e-mails richten zich niet alleen op voeding, maar ook op ontspanning, beweging, mindset en het drinken van voldoende water, mediteren en nog veel more. Het programma is ontworpen om je te ondersteunen bij het ontwikkelen van een algeheel gezonde levensstijl. Na weken van sappen en het lezen van de e-mails kun je een gezondere mindset hebben ontwikkeld om mee verder te gaan.
2 weekse detox; Bij dit programma drink je minimaal 2 weken 3 sappen per dag. Je neemt je groentesap een half uur voor je hoofdmaaltijd. Tijdens de kuur eet je naast de sappen alleen gezonde voeding. Je hebt ook de mogelijkheid om de kuur uit te breiden naar 3 of 4 weken. Ontdek de smaakrijkdom in elk sapje, zorgvuldig samengesteld uit 6 tot 10 verschillende groentes en fruit. Iedere groente draagt bij aan de unieke kwaliteit van het sapje. Onze focus op meer groentes dan fruit zorgt voor een gebalanceerde smaak, waarbij we letten op een natuurlijke suikerbalans. Geniet en laat je verrassen door de unieke combinaties die elk sapje te bieden heeft.
3 daagse reset; Proef de variatie van onze sappen en geniet gewoon van het goede gevoel. Tijdens deze sapkuur kun je genieten van onze pure groentesappen en een warme soep in de avond. Laat je verrassen door de diverse smaken en geef je lichaam een welverdiende traktatie! Het uiteindelijke resultaat is vergelijkbaar met de andere twee beschikbare kuren, maar deze vereist wat meer doorzettingsvermogen. We zijn vaak gewend aan het kauwen van voedsel, dus deze kuur kan in het begin een uitdaging zijn. Ontdek deze verfrissende sapkuur en ervaar zelf de voordelen.

Wij raden het niet aan om een detox te doen als je zwanger bent. Dit omdat een detox best veel energie kost. Deze energie heb je tijdens je zwangerschap hard nodig. Wel is het goed om 1 of 2 sapjes per dag te drinken, zodat je voordelen van extra groentes binnen krijgt. We hebben ook een speciaal zwangerschapspakket gemaakt. In dit pakket ligt de focus op de zwangere vrouw en haar baby. Er zitten een aantal leuke kadootjes in het pakket en de samenstelling van de smaken is zo gedaan dat er extra veel groene sappen in het pakket zitten, omdat in onze groene sappen het meeste foliumzuur zit. Je herkent foliumzuur op onze etiketten aan de naam Folaat (een ander woord voor foliumzuur)