fbpx
Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd
GRATIS Verzending vanaf € 90,-
100% natuurlijk
Lokaal geproduceerd

Veelgestelde vragen

Abonnement

Wanneer je een Zuss & Sap abonnement afsluit, ben je elke maand verzekerd van de juiste hoeveelheid vitamines! Je kunt zelf kiezen wat voor abonnement je wilt afsluiten. Zo hebben wij 6 verschillende abonnementen. Je kunt kiezen uit 30, 40, 60, 100 sappen per maand. Maar ook 40 sappen of toversappen per 2 maanden. Maar mocht je iets aangepast willen, kun je ons altijd een berichtje sturen voor de mogelijkheden, wij zijn hierin heel flexibel!

De volgende levering plannen we exact 4 weken na je eerste levering. Dit is altijd op maandag. Enkele dagen voor de levering zul je een email van ons ontvangen om je te vertellen wanneer je het volgende pakket kunt verwachten. Stel dat je dan wijzigingen wilt doen qua aantallen, smaken of levering dan kun je reageren op die email.

Bij verzending is de levering tussen 17:00 en 22:00. Je ontvangt maandag een track en trace code waarmee je je pakket vanaf 16:00 online kunt volgen en op een half uur nauwkeurig kunt zien hoe laat de bezorger bij jou zal zijn.

Woon je in de omgeving van Schagen – Wervershoof dan bezorgen we de pakketten zelf en kan de levering ook overdag zijn, dit doen we de eerste keer in overleg met jou. De volgende leveringen zal dit automatisch ingepland worden.

Wanneer je een abonnement bij ons afsluit, wordt de betaling om de 4 weken afgeschreven. Dit gaat dus niet per maand, maar per 4 weken. Bij de eerste levering betaal je dit zelf via iDeal. De volgende leveringen zullen via een automatische incasso worden afgeschreven.

Het minimale aantal wat je moet ontvangen bij een abonnement is 4 leveringen. Vanaf 4 leveringen kun je je abonnement stop zetten. Wel kun je tussendoor natuurlijk jouw abonnement op pauze zetten.

Wanneer je je abonnement stop wilt zetten, kan dat natuurlijk. Je kunt ons een mail sturen naar goedbezig@zussensap.nl, en daarbij vermelden dat je je abonnement stop wilt zetten. Na 4 leveringen kun je jouw abonnement stop zetten.

Dit kan zeker. Wanneer je een maandje sappen wilt overslaan, kun je reageren op de ‘herinneringsmail’. Je kunt aangeven dat je een maandje wilt overslaan.

Bezorging

Wanneer je boven de €90 aan Zuss & Sapjes besteld. Bezorgen wij de sappen gratis bij jou thuis! Woon je in de omgeving Schagen – Wervershoof, komen wij de sappen zelf bezorgen. Woon je niet in de buurt, worden de sappen met Trunkrs verzonden.

Bestel je onder de €90 betaal je €3,95 aan verzendkosten.

Mocht bezorgen niet uitkomen, of haal je je pakket liever zelf op, is dat ook mogelijk! Wanneer je aangeeft dat je je pakket liever zelf wil ophalen, kunnen we samen een tijd afspreken. Wij zijn gevestigd op Dorpsstraat 146a 1693AJ in Wervershoof.

Wij verzenden onze pakketten met Trunkrs op iedere doordeweekse dag. Ze worden dan dezelfde dag tussen 17:00 en 22:30 afgeleverd. Vanaf 16:00 is je pakket te volgen met een track & trace code. Je kunt bij je bestelling zelf een voorkeur dag aangeven. Als je niks invult, dan zullen we je bestelling zo snel mogelijk versturen. Voor 10:00 besteld is dezelfde dag verstuurd.

Woon je in omgeving Medemblik of Schagen, komen wij het pakket zelf bij je bezorgen. De bezorgtijden kun je zien bij het bestelproces.

De sappen ontvang je diep ingevroren. Wij maken de sappen vers, en vriezen deze daarna in tot wel -28°C.  Vervolgens worden de sappen verzonden in kartonnen dozen met tempex. Zo blijven ze goed bevroren.

Wanneer je aan ons aangeeft dat je niet thuis bent op deze dag, of je kunt de deur niet open doen, zetten wij het pakket ergens neer indien mogelijk. De sappen blijven nog wel even koud. Dit is alleen als wij het pakket zelf komen brengen.

Wanneer jouw pakket wordt verzonden door Trunkrs, kan het zijn dat jouw pakket word afgeleverd bij de buren. Voor de zekerheid kun je altijd een briefje op de deur hangen voor de bezorger.

Aflevertijden per regio zijn:

Medemblik e.o. ma en do tussen 12.30 en 15.30
Schagen e.o. ma/di/do/vrij tussen 17.00 en 18.00
Waddeneilanden momenteel helaas niet mogelijk
Overige Nederland (met track-n-trace) ma t/m vr tussen 17.00 en 22.30
België (met track-n-trace) di t/m vr tussen 17.00 en 22.30

 

Houdbaarheid

De Zuss & Sapjes zijn minimaal 6 maanden houdbaar. Wanneer wij de sappen maken, worden ze direct ingevroren, vloeistoffen die zo snel worden ingevroren blijven lang vers. Wel is het belangrijk dat je de sappen dan meteen invriest wanneer je deze ontvangt. Wanneer je de sappen ontdooit, is het niet de bedoeling dat je deze nog een keer invriest.

De Zuss & Sapjes zijn minimaal 7 dagen houdbaar in de koelkast. Bevroren blijven de sappen het langste vers omdat er zo het minste bacteriën bij de sappen komen.

De datum die op de dop staat is de datum waarom de sappen geproduceerd zijn. Aan de hand van deze datum kun je dus uitrekenen hoe lang je ze kunt bewaren, in de vriezer of in de koelkast.

Onze sapjes persen wij iedere week koud en vers met onze slowjuicer. Wij voegen hier verder niets aan toe behalve groente en fruit. Je kunt je dus voorstellen dat dit moeilijk vers te houden is. Daarom vriezen we de sappen in tot wel -32 graden. Zo blijft de kwaliteit van de sappen het beste, en bewaren we zoveel mogelijk smaak en vitamines. De sappen worden ook bevroren bij je thuis bezorgd, dus je kunt ze dan gelijk weer invriezen om ze bevroren te houden.

Duurzaamheid en verantwoord

Goeie vraag! Wij willen graag onze flesjes zo duurzaam mogelijk maken. Op dit moment gebruiken wij onze flesjes op de duurzaamste manier mogelijk.

Er zijn natuurlijk oneindig veel ideeën wat je kunt doen met onze lege flesjes. Zo hebben wij een paar creatieve ideeën om de flesjes te hergebruiken.

  • Je kunt heel veel knutselen met de lege flesjes. Je kunt deze mee geven aan je kinderen naar school om mee te knutselen, maar je kunt ze natuurlijk ook zelf bewaren om thuis een gezellige knutselmiddag te houden.
  • Ook kun je de lege plastic flesjes bewaren om bijvoorbeeld verschillende theesoorten in te bewaren. De flesjes zijn niet groot, dus perfect om dit soort dingen in te bewaren.
  • Wanneer het straks weer kan, en we mogen weer op vakantie, is het ook een perfect formaat om vloeistoffen mee te nemen op reis. Er kan in totaal 180 ml in een flesje. Hier kun je bijvoorbeeld heel makkelijk wasmiddel of andere vloeistoffen in meenemen.
  • Als je zin hebt om te kokkerellen, kun je natuurlijk ook je eigen soepen maken. Je kunt de flesjes dan gebruiken om je zelfgemaakte soep in te bewaren.
  • De flesjes zijn 100% recyclebaar dus gooi ze weg bij het plastic afval zodat ze weer gerecycled kunnen worden. Zo gaat het plastic niet helemaal verloren.

Zo kun je onze plastic doppen sparen voor het goede doel. Wij hebben hier een van uitgezocht. Per kilo ontvangt KNGF Geleidehonden een vergoeding. Dus gooi de dopjes niet weg, maar lever ze in bij één van de depots. Je steunt niet alleen de opleiding van de geleidehonden, maar spaart ook nog eens het milieu. Inmiddels hebben alle doppen samen al tienduizenden euro’s opgeleverd.

Bekijk de onderstaande link voor meer informatie over het goede doel. Hier vind je ook meer informatie over alle inzamelpunten in Nederland.

https://geleidehond.nl/steun-ons/kom-in-actie/doppen-sparen

Pulp is het spul wat overblijft van een groente, er komt sap uit, maar niet alles word sap. Er zijn ook wat overblijfselen, dat noemen we pulp.

Pulp dat overblijft gaat bij ons naar de Varkens van Tamworth Hoeve. Dit is een natuurlijke varkenshouderij die zich toelegt op het fokken van raszuivere Tamworth varkens!

De lekkerste sappen, vol van smaak. Dit komt door de combinatie van verschillende fruit en groentesoorten. Wij hebben hier veel tijd in besteed om dit het aller lekkerst te maken. Wij kopen alle groentes bij onze lokale telers in, dit verschil proef je!

Met iedere klant hebben wij persoonlijk contact. Wij zijn een familiebedrijf en vinden persoonlijk contact met onze klanten heel leuk en belangrijk. Jullie kennen ons misschien, maar wij willen jullie ook graag leren kennen!

En om niet te vergeten, wij hebben de voordeligste sappen! Je betaalt écht voor wat je krijgt.

Detox

Een detoxkuur kan nuttig zijn als je regelmatig vermoeid bent, last hebt van een slechte huid of een trage stoelgang ervaart. Het kan helpen om je huid te doen stralen, je energieniveau te verhogen en mogelijk enkele kilo’s te verliezen. Het hoofddoel van een detoxkuur is om het lichaam te ondersteunen bij het natuurlijke reinigingsproces. Door naast de sapjes voldoende water te drinken, kunnen afvalstoffen effectief worden afgevoerd. Het resultaat is de moeite waard: een betere stoelgang, een stralende huid, mogelijk gewichtsverlies, gezond haar en nagels, en bovenal een verkwikkende energieboost. Dit kan je aanmoedigen om ‘s avonds actiever te zijn en te genieten van leuke activiteiten waarvoor je anders te moe zou zijn.

Detox & More; Bij dit detox programma drink je gedurende 2 weken 3 sappen per dag, naast je normale gezonde voeding. Daarna volgen een opbouw- en afbouwweek, waarin je dagelijks 1 sapje consumeert. In totaal duurt het programma 4 weken. Bovendien ontvang je dagelijks e-mails met tips en advies om een gezondere levensstijl te bevorderen of bij te houden. Sommige tips zullen al bekend voor je zijn, terwijl andere wellicht nieuwe inzichten bieden of bevestigen wat je al doet. Deze e-mails richten zich niet alleen op voeding, maar ook op ontspanning, beweging, mindset en het drinken van voldoende water. Het programma is ontworpen om je te ondersteunen bij het ontwikkelen van een algeheel gezonde levensstijl. Na weken van sappen en het lezen van de e-mails zul je merken dat je een gezondere mindset hebt ontwikkeld om mee verder te gaan.
2 weekse detox; Bij dit programma drink je minimaal 2 weken 3 sappen per dag. Je neemt je groentesap een half uur voor je hoofdmaaltijd. Tijdens de kuur eet je naast de sappen alleen gezonde voeding. Je hebt ook de mogelijkheid om de kuur uit te breiden naar 3 of 4 weken. Dankzij de extra vitamines in je dieet kan je lichaam zichzelf reinigen, als het ware ‘opruimen’. Hetzelfde geldt overigens voor alle 3 de beschikbare kuren 😉
3 daagse reset; Bij deze kuur geniet je gedurende 3 dagen enkel van sappen, soepen en shots, zonder vast voedsel te eten. Het uiteindelijke resultaat is vergelijkbaar met de andere twee beschikbare kuren, maar deze vereist wat meer doorzettingsvermogen. We zijn vaak gewend aan het kauwen van voedsel, dus deze kuur kan in het begin een uitdaging zijn. Na het voltooien van de kuur zul je echter merken dat je maag is gekrompen en je minder trek hebt in ongezonde voeding. Je zult nu de neiging hebben om je lichaam te voeden in plaats van alleen te vullen.

Wij raden het niet aan om een detox te doen als je zwanger bent. Dit omdat een detox best veel energie kost. Deze energie heb je tijdens je zwangerschap hard nodig. Wel is het goed om 1 of 2 sapjes per dag te drinken, voor de vitamines. Maar zodra het er meer worden, gaat dit je meer energie kosten en dat is niet de bedoeling.

Zuss & Sap

Schootsvel 7H
1671 NW
Medemblik

tech dodo.nl | design Studioviv.nl