Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd
GRATIS Verzending vanaf € 90,-
100% natuurlijk
Lokaal geproduceerd

Veelgestelde vragen

Abonnement

Wanneer je een Zuss & Sap abonnement afsluit, ben je elke maand verzekerd van de juiste hoeveelheid vitamines! Je kunt zelf kiezen wat voor abonnement je wilt afsluiten. Zo hebben wij 6 verschillende abonnementen. Je kunt kiezen uit 30, 40, 60, 100 sappen per maand. Maar ook 40 sappen of toversappen per 2 maanden. Maar mocht je iets aangepast willen, kun je ons altijd een berichtje sturen voor de mogelijkheden, wij zijn hierin heel flexibel!

De volgende levering plannen we exact 4 weken na je eerste levering. Dit is altijd op maandag. Enkele dagen voor de levering zul je een email van ons ontvangen om je te vertellen wanneer je het volgende pakket kunt verwachten. Stel dat je dan wijzigingen wilt doen qua aantallen, smaken of levering dan kun je reageren op die email.

Bij verzending is de levering tussen 17:00 en 22:00. Je ontvangt maandag een track en trace code waarmee je je pakket vanaf 16:00 online kunt volgen en op een half uur nauwkeurig kunt zien hoe laat de bezorger bij jou zal zijn.

Woon je in de omgeving van Schagen – Wervershoof dan bezorgen we de pakketten zelf en kan de levering ook overdag zijn, dit doen we de eerste keer in overleg met jou. De volgende leveringen zal dit automatisch ingepland worden.

Wanneer je een abonnement bij ons afsluit, wordt de betaling om de 4 weken afgeschreven. Dit gaat dus niet per maand, maar per 4 weken. Bij de eerste levering betaal je dit zelf via iDeal. De volgende leveringen zullen via een automatische incasso worden afgeschreven.

Het minimale aantal wat je moet ontvangen bij een abonnement is 4 leveringen. Vanaf 4 leveringen kun je je abonnement stop zetten. Wel kun je tussendoor natuurlijk jouw abonnement op pauze zetten.

Wanneer je je abonnement stop wilt zetten, kan dat natuurlijk. Je kunt ons een mail sturen naar goedbezig@zussensap.nl, en daarbij vermelden dat je je abonnement stop wilt zetten. Na 4 leveringen kun je jouw abonnement stop zetten.

Dit kan zeker. Wanneer je een maandje sappen wilt overslaan, kun je reageren op de ‘herinneringsmail’. Je kunt aangeven dat je een maandje wilt overslaan.

Bezorging

Wanneer je boven de €90 aan Zuss & Sapjes besteld. Bezorgen wij de sappen gratis bij jou thuis! Woon je in de omgeving Schagen – Wervershoof, komen wij de sappen zelf bezorgen. Woon je niet in de buurt, worden de sappen met Trunkrs verzonden.

Bestel je onder de €90 betaal je €3,95 aan verzendkosten.

Mocht bezorgen niet uitkomen, of haal je je pakket liever zelf op, is dat ook mogelijk! Wanneer je aangeeft dat je je pakket liever zelf wil ophalen, kunnen we samen een tijd afspreken. Wij zijn gevestigd op Dorpsstraat 146a 1693AJ in Wervershoof.

Wij verzenden onze pakketten met Trunkrs op iedere doordeweekse dag. Ze worden dan dezelfde dag tussen 17:00 en 22:30 afgeleverd. Vanaf 16:00 is je pakket te volgen met een track & trace code. Je kunt bij je bestelling zelf een voorkeur dag aangeven. Als je niks invult, nemen wij contact met je op via de mail over de bezorging.

Woon je in omgeving Wervershoof of Schagen, komen wij het pakket zelf bij je bezorgen. De bezorgtijden kun je zien bij het bestelproces.

De sappen ontvang je diep ingevroren. Wij maken de sappen vers, en vriezen deze daarna in tot wel -28°C.  Vervolgens worden de sappen verzonden in kartonnen dozen met tempex. Zo blijven ze goed bevroren.

Wanneer je aan ons aangeeft dat je niet thuis bent op deze dag, of je kunt de deur niet open doen, zetten wij het pakket ergens neer indien mogelijk. De sappen blijven nog wel even koud. Dit is alleen als wij het pakket zelf komen brengen.

Wanneer jouw pakket wordt verzonden door Trunkrs, kan het zijn dat jouw pakket word afgeleverd bij de buren. Voor de zekerheid kun je altijd een briefje op de deur hangen voor de bezorger.

Aflevertijden per regio zijn:

Wervershoof e.o. ma t/m vr tussen 12.30 en 15.30
Schagen e.o. ma/di/do tussen 16.00 en 18.00
Waddeneilanden momenteel helaas niet mogelijk
Overige Nederland (met track-n-trace) ma t/m vr tussen 17.00 en 22.30
België (met track-n-trace) di t/m vr

Houdbaarheid

De Zuss & Sapjes zijn minimaal 6 maanden houdbaar. Wanneer wij de sappen maken, worden ze direct ingevroren, vloeistoffen die zo snel worden ingevroren blijven lang vers. Wel is het belangrijk dat je de sappen dan meteen invriest wanneer je deze ontvangt. Wanneer je de sappen ontdooit, is het niet de bedoeling dat je deze nog een keer invriest.

De Zuss & Sapjes zijn minimaal 7 dagen houdbaar in de koelkast. Bevroren blijven de sappen het langste vers omdat er zo het minste bacteriën bij de sappen komen.

De datum die op de dop staat is de datum waarom de sappen geproduceerd zijn. Aan de hand van deze datum kun je dus uitrekenen hoe lang je ze kunt bewaren, in de vriezer of in de koelkast.

Onze sapjes persen wij iedere week koud en vers met onze slowjuicer. Wij voegen hier verder niets aan toe behalve groente en fruit. Je kunt je dus voorstellen dat dit moeilijk vers te houden is. Daarom vriezen we de sappen in tot wel -32 graden. Zo blijft de kwaliteit van de sappen het beste, en bewaren we zoveel mogelijk smaak en vitamines. De sappen worden ook bevroren bij je thuis bezorgd, dus je kunt ze dan gelijk weer invriezen om ze bevroren te houden.

Duurzaamheid en verantwoord

Goeie vraag! Wij willen graag onze flesjes zo duurzaam mogelijk maken. Op dit moment gebruiken wij onze flesjes op de duurzaamste manier mogelijk.

Er zijn natuurlijk oneindig veel ideeën wat je kunt doen met onze lege flesjes. Zo hebben wij een paar creatieve ideeën om de flesjes te hergebruiken.

  • Je kunt heel veel knutselen met de lege flesjes. Je kunt deze mee geven aan je kinderen naar school om mee te knutselen, maar je kunt ze natuurlijk ook zelf bewaren om thuis een gezellige knutselmiddag te houden.
  • Ook kun je de lege plastic flesjes bewaren om bijvoorbeeld verschillende theesoorten in te bewaren. De flesjes zijn niet groot, dus perfect om dit soort dingen in te bewaren.
  • Wanneer het straks weer kan, en we mogen weer op vakantie, is het ook een perfect formaat om vloeistoffen mee te nemen op reis. Er kan in totaal 180 ml in een flesje. Hier kun je bijvoorbeeld heel makkelijk wasmiddel of andere vloeistoffen in meenemen.
  • Als je zin hebt om te kokkerellen, kun je natuurlijk ook je eigen soepen maken. Je kunt de flesjes dan gebruiken om je zelfgemaakte soep in te bewaren.
  • De flesjes zijn 100% recyclebaar dus gooi ze weg bij het plastic afval zodat ze weer gerecycled kunnen worden. Zo gaat het plastic niet helemaal verloren.

Zo kun je onze plastic doppen sparen voor het goede doel. Wij hebben hier een van uitgezocht. Per kilo ontvangt KNGF Geleidehonden een vergoeding. Dus gooi de dopjes niet weg, maar lever ze in bij één van de depots. Je steunt niet alleen de opleiding van de geleidehonden, maar spaart ook nog eens het milieu. Inmiddels hebben alle doppen samen al tienduizenden euro’s opgeleverd.

Bekijk de onderstaande link voor meer informatie over het goede doel. Hier vind je ook meer informatie over alle inzamelpunten in Nederland.

https://geleidehond.nl/steun-ons/kom-in-actie/doppen-sparen

Pulp is het spul wat overblijft van een groente, er komt sap uit, maar niet alles word sap. Er zijn ook wat overblijfselen, dat noemen we pulp.

Pulp dat overblijft gaat bij ons naar de Varkens van Tamworth Hoeve. Dit is een natuurlijke varkenshouderij die zich toelegt op het fokken van raszuivere Tamworth varkens!

De lekkerste sappen, vol van smaak. Dit komt door de combinatie van verschillende fruit en groentesoorten. Wij hebben hier veel tijd in besteed om dit het aller lekkerst te maken. Wij kopen alle groentes bij onze lokale telers in, dit verschil proef je!

Met iedere klant hebben wij persoonlijk contact. Wij zijn een familiebedrijf en vinden persoonlijk contact met onze klanten heel leuk en belangrijk. Jullie kennen ons misschien, maar wij willen jullie ook graag leren kennen!

En om niet te vergeten, wij hebben de voordeligste sappen! Je betaalt écht voor wat je krijgt.

Detox

Een detoxkuur is ideaal wanneer je het gevoel hebt dat je bijna altijd moe bent, een slechte huid hebt of een moeilijke stoelgang. Een kuur kan er namelijk voor zorgen dat je huid weer gaat stralen, je meer energie krijgt en met een beetje geluk een aantal kilo’s kwijtraakt. Het doel van een detoxkuur is dat het lichaam zichzelf gaat reinigen. Door naast de sapjes veel water te drinken worden alle afvalstoffen goed uit het lichaam weggevoerd. Het resultaat is de moeite waard. Een betere stoelgang, een stralende huid, enkele kilo’s lichter, glanzend haar, stevige nagels en wat wij het belangrijkste voordeel vinden: Je ervaart een energieboost en voelt je heerlijk fris en schoon waardoor je ‘s avonds gewoon weer van die bank af komt en wel al die leuke dingen gaat doen waar je je anders te moe voor voelt.

Detox & More; Bij dit detox programma drink je 2 weken 3 sappen per dag naast je gezonde voeding. Daarbij heb je een opbouw en een afbouw week waarin je 1 sap per dag drinkt. Totaal 4 weken dus. Daarnaast ontvang je per mail iedere dag tips & tricks om een gezonde leefstijl te ontwikkelen of je gewoon te updaten. Een aantal berichten zal je al weten, maar niet meer doen, een aantal berichten zullen misschien nieuwe informatie voor je zijn, of je doet het juist al op deze manier. De mailtjes gaan niet alleen over voeding, maar ook over rust, beweging, mindset en water drinken. Het is een programma om je te helpen bij een compleet en gezonde leefstijl. Na weken sappen drinken en de mailtjes lezen heb je een gezondere mindset waar je mee verder kunt.
2 weekse detox; Je drinkt bij deze kuur minimaal 2 weken 3 sappen per dag. Je drinkt een half uur voor je hoofdmaaltijd je groentesap. Je eet naast de sappen alleen gezonde voeding. De kuur kun je uitbreiden naar 3 of 4 weken. Door de extra vitamines die je binnenkrijgt gaat je lichaam detoxen.
Het ruimt als het ware alle ‘troep’ op uit je lichaam. Dit geldt overigens voor alle 3 kuren 😉
3 daagse reset; Bij deze kuur drink je 3 dagen lang alleen sap, soep en shots. Je eet dus verder niet. Het uiteindelijke resultaat is soortgelijk aan de andere 2 kuren, maar voor deze kuur moet je wel even doorzetten. Je bent zo gewend aan het kauwen van voedsel dat dit op zich al een hele afkick zal zijn. Maar als je het hebt doorstaan zal je merken dat je maag is gekrompen en je veel minder trek hebt in slechte voeding. Je wilt je lichaam nu echt voeden in plaats van enkel te vullen.

Wij raden het niet aan om een detox te doen als je zwanger bent. Dit omdat een detox best veel energie kost. Deze energie heb je tijdens je zwangerschap hard nodig. Wel is het goed om 1 of 2 sapjes per dag te drinken, voor de vitamines. Maar zodra het er meer worden, gaat dit je meer energie kosten en dat is niet de bedoeling.

Zuss & Sap

Schootsvel 7H
1671 NW
Medemblik

tech dodo.nl | design Studioviv.nl