Detoxkuur (2, 3 of 4 weken)

(3 klantbeoordelingen)

159,60282,20

Je kunt kiezen uit 2, 3 of 4 weken detoxen. Je drinkt tijdens je kuur dagelijks 3  Zuss & Sapjes daarnaast eet je alleen gezonde voeding.

Beschrijving

Hoe gaat deze detoxkuur in zijn werk?

Je kunt kiezen uit 2, 3 of 4 weken detoxen. Je drinkt tijdens je detoxkuur dagelijks 3  sappen. Daarnaast eet je alleen gezonde voeding. Voor elke hoofdmaaltijd neem je een glas water, een groentesap en nog een glas water. Daarna geniet je van een gezonde maaltijd. In de eerste week kun je je wat minder prettig voelen, dit hoort bij het reinigingsproces. Echter, wanneer je je weer fris en schoon voelt, kun je profiteren van de verscheidenheid aan voedingsstoffen uit de sapjes. Het is echt de moeite waard om dit eens te ervaren!

Qua voeding is het de bedoeling dat je goed let op wat je eet. Eet zo veel mogelijk natuurlijke producten, gevarieerd, geen pakjes en zakjes, zo min mogelijk suikers, E-nummers en verzadigde vetten, wees bewust van wat je binnen krijgt. Om je hierbij te helpen krijg je een voedingslijst zodat je een handig overzicht hebt met wat je nou niet en nog belangrijker wat je juist wel kunt nemen tijdens de detox.

Een detoxkuur zou een eerste stap kunnen zijn naar een bewuster eetpatroon of een manier om afscheid te nemen van een ‘slechte’ eetgewoonte. Iedereen kan zo nu en dan wel zo’n opfrisbeurt gebruiken. Je lijf verdient het!

 

Fresh energy

Daar zeggen wij ja tegen! Tijdens en na de detoxkuur kun je ervaren dat je jezelf op een vernieuwde manier waarneemt. We moedigen je aan om tijdens de detoxkuur extra goed voor jezelf te zorgen. Neem bijvoorbeeld eens een warm bad, maak een heerlijke wandeling of duik in dat mooie boek waar je iedere keer geen tijd voor vrijmaakt. Zo kun je genieten van een moment van ontspanning, zowel lichamelijk als geestelijk.

Bovendien is het belangrijk om voorafgaand aan de sapkuur aandacht te besteden aan jouw levensstijl. Het verminderen van ongezonde gewoontes, zoals alcohol, koffie, roken en ongezond eten, kan de reiniging van je lichaam ondersteunen. Door deze gewoontes achterwege te laten, beperk je de inname van mogelijk schadelijke stoffen en geef je jouw lichaam de ruimte om zich te richten op fresh energy.

Ben je klaar voor verandering? Deze lekkere sappen geven jou een zetje in de goede richting. Ontdek zelf de voordelen van groentesap! Tijd om de Zuss & Sap detoxkuur van 2, 3 of 4 weken te bestellen! Wij geven je graag meer informatie en ondersteunen je op weg naar een gezondere levensstijl. Je bereikt ons door een berichtje achter te laten op het contactformulier .

Heb je liever meer ondersteuning tijdens een kuur, dan is ons programma Detox & More misschien iets voor jou. We starten zo’n 6x per jaar gezamenlijk met een groep aan deze kuur. Je ontvangt iedere dag motiverende mail met verschillende tips om je leefstijl eens volledig onder de loep te nemen. Aandachtspunten hierbij zijn; voldoende slaap, meer bewegen, sociale contacten, gezonde voeding, rust en water drinken.

Ontdooitips

Alle sappen worden vers geperst in onze sapruimte en we vriezen deze na het persen direct in tot wel -28°C.  Vervolgens worden de sappen verzonden in kartonnen dozen met tempex. Zo blijven ze goed bevroren en zijn ze ook nog bevroren als ze bij je thuis aankomen. Vervolgens gaan de bevroren sappen ook bij jullie weer in de vriezer zodat ze minimaal 6 maanden houdbaar zijn.

Voordat je de sappen kunt drinken moeten ze ontdooit worden. Hier zijn verschillende manieren voor. Het proces van het ontdooien van je groentesappen is belangrijk om de kwaliteit en voedingsstoffen te behouden. Daarom geven we je hier ontdooitips om je sappen veilig te ontdooien.

Houdbaarheid

Hoe zit het met hun houdbaarheid van de sappen? In de vriezer zijn al onze producten minimaal 6 maanden houdbaar vanaf de (productie) datum op de dop. Gekoeld zijn de sappen minimaal 4 dagen houdbaar. In deze blog vertellen we je over waarom invriezen een ‘gamechanger’ is voor hun versheid, ontrafelen het mysterie van de datum op de dop en geven tips om de de sappen optimaal te bewaren.

 


3 beoordelingen voor Detoxkuur (2, 3 of 4 weken)

  1. Saskia

    Voor mij een hele fijne manier om aan mijn gezonde gewoontes te werken. Echt weer even de knop om! En voor mij ook belangrijk dat het met natuurlijke producten is. De smaken zijn ook prima te doen.

  2. Fayah

    Je betaald er wel wat voor, maar voor mij is dat het zeker waard. Sommige smaken vind ik niet heel lekker. Maar je kunt het doorgeven als je dan andere smaken wilt. Fijn dat ze zo flexibel zijn.

  3. Frank

    Ik heb de 2 weekse gedaan en daarna nog 2 weken erbij besteld, voelde mij zo fijn dat ik ermee door wilde. Echt een soort adrenaline kick. Ik denk dat ik straks een abonnement ga nemen, want ik wil eigenlijk niet meer zonder die sapjes 😅

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.