Balansdag

(1 klantbeoordeling)

34,00

Met een balansdag breng je je week weer in evenwicht.

Zo nu en dan heb je dat gewoon even nodig. De frequentie varieert van persoon tot persoon, sommigen hebben wekelijks behoefte aan een balansdag, anderen eens per maand.


Beschrijving

Met een balansdag breng je je week weer in evenwicht

Nieuwe week, nieuwe kansen! Heb jij na het weekend ook wel eens het gevoel dat je een beetje traag op gang komt op maandag? Geen zorgen, een balansdag kan hierbij van onschatbare waarde zijn. Slechts één dag en je voelt je weer helemaal opgeladen, klaar om de wereld te veroveren. Soms hebben we allemaal behoefte aan zo’n dag – een moment om even pas op de plaats te maken en weer in balans te komen. De frequentie hiervan verschilt van persoon tot persoon; sommigen hebben wekelijks een balansdag nodig, terwijl anderen eens per maand voldoende hebben. Het belangrijkste is dat je luistert naar wat jouw lichaam nodig heeft en daar op de juiste manier naar handelt. Dus, gun jezelf die welverdiende rust en maak van je balansdag een moment om weer helemaal tot bloei te komen!

Hoe ziet een balansdag eruit?

Dit pakket bestaat uit 7 sappen, 1 soep en 1 shot.

Je verdeeld de sappen over de dag en drinkt daarnaast extra veel water. Bij voorkeur voor én na elk sapje een glas water.

Hierbij een voorbeeld hoe je dag eruit kan zien.

 • 7:00 1/3 citroenshot in een glas lauw water.
 • 8:00 sapje
 • 9:30 sapje
 • 11:30 sapje
 • 13:30 sapje
 • 15:00 sapje
 • 17:00 sapje
 • 18:30 soepje (even geen sapje, jum jum)
 • 20:00 sapje

Waarom een balansdag?

Een balansdag biedt je de gelegenheid om een hele dag te ontspannen en jezelf te verwennen met voedzame sappen en lichte soep. Het kan een moment zijn waarop je jouw lichaam de rust geeft die het verdient en jezelf wat extra aandacht geeft. Het regelmatig nemen van een balansdag kan bijdragen aan het behouden van een gevoel van evenwicht, zowel fysiek als mentaal. Het kan een manier zijn om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en jezelf te resetten. Misschien is het iets voor jou om eens uit te proberen?

Wil je langer resetten dan kun je eens kijken naar een 3 daagse reset

Of neem een voordelig abonnement waarbij je 4 balansdagen per maand ontvangt.

Ontdooitips

Alle sappen worden vers geperst in onze sapruimte en we vriezen deze na het persen direct in tot wel -28°C.  Vervolgens worden de sappen verzonden in kartonnen dozen met tempex. Zo blijven ze goed bevroren en zijn ze ook nog bevroren als ze bij je thuis aankomen. Vervolgens gaan de bevroren sappen ook bij jullie weer in de vriezer zodat ze minimaal 6 maanden houdbaar zijn.

Voordat je de sappen kunt drinken moeten ze ontdooit worden. Hier zijn verschillende manieren voor. Het proces van het ontdooien van je groentesappen is belangrijk om de kwaliteit en voedingsstoffen te behouden. Daarom geven we je hier ontdooitips om je sappen veilig te ontdooien.

Houdbaarheid

Hoe zit het met hun houdbaarheid van de sappen? In de vriezer zijn al onze producten minimaal 6 maanden houdbaar vanaf de (productie) datum op de dop. Gekoeld zijn de sappen minimaal 4 dagen houdbaar. In deze blog vertellen we je over waarom invriezen een ‘gamechanger’ is voor hun versheid, ontrafelen het mysterie van de datum op de dop en geven tips om de de sappen optimaal te bewaren.


1 beoordeling voor Balansdag

 1. Sara

  Heerlijke reset om zo nu en dan te doen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Andere suggesties…