4 balansdagen per maand

120,00 iedere 4 weken

Met dit ‘balans abonnement’ ontvang je elke 4 weken genoeg sappen om 4x een balansdag te kunnen doen. Op deze dag consumeer je alleen sappen en eet je niet. Je kunt dit eens per week inplannen, wat flexibiliteit biedt zonder vast te zitten aan een langere detoxperiode.

Categorieën: ,

Beschrijving

Balansdag abonnement

Wil je graag regelmatig een nieuwe start maken? Dan is het balansdag abonnement iets voor jou!

Met dit abonnement ontvang je elke maand voldoende sappen om vier balansdagen te kunnen houden. Tijdens zo’n dag drink je alleen sappen en eet je niet. Je kunt dit wekelijks plannen, waardoor je flexibiliteit hebt zonder vast te zitten aan een langere detoxperiode. Dit kan je helpen om je opgefrist te voelen!

Hoe ziet een balansdag eruit?

Een balansdag bestaat uit 7 sappen, 1 soep en 1 shot.
Je verdeeld de sappen over de dag en drinkt daarnaast extra veel water. Bij voorkeur voor én na elk sapje een glas water.

Hierbij een voorbeeld hoe je dag eruit kan zien.

 • 7:00 1/3 citroenshot in een glas lauw water.
 • 8:00 sapje
 • 9:30 sapje
 • 11:30 sapje
 • 13:30 sapje
 • 15:00 sapje
 • 17:00 sapje
 • 18:30 soepje (even geen sapje, jum jum)
 • 20:00 sapje

Waarom een balansdag?

Tijdens de balansdag ben je eigenlijk 1 volledige dag aan het detoxen. Hiermee geef je je lichaam de rust om te herstellen en tegelijkertijd geef je haar een boost aan vitamines om dit proces te bevorderen. Je drinkt deze dag alleen maar sappen en een soepje. Door regelmatig een balansdag te doen, blijf je in balans.

En dit werkt niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk. Elk vezeltje in je lichaam heeft hier profijt van. Probeer het eens!

De spelregels op een rij:

 • altijd gratis bij je thuis bezorgd
 • na 4 leveringen per direct opzegbaar
 • mogelijkheid om een pauze in te lassen van 1 maand

Je ontvangt de eerste box komende maandag. We bezorgen tussen 17:00 en 22:00. Op de dag zelf ontvang je per mail een track en trace code van onze bezorgservice. Hiermee kun je je pakket online volgen en zo weet je precies hoe laat je sappen geleverd worden.

Voor de volgende levering krijg je ongeveer 1 week vooraf een email met de volgende leverdatum. Je kunt op deze email reageren mocht je wijzigingen willen doen.

Bij het Balans abonnement ontvang je elke 4 weken jouw box met sappen.

Je kunt ook kiezen voor 20, 30, 4060 of 100 sapjes per maand. Je ontvangt een mix van verschillende smaken diepgevroren bij je thuis. Heb je voorkeur qua smaken, dan kun je dit aangeven bij de ‘notities’ dan houden we hier rekening mee. Ook heb je de keuze om een voordelig Toversap abonnement te nemen.

Ontdooitips

Alle sappen worden vers geperst in onze sapruimte en we vriezen deze na het persen direct in tot wel -28°C.  Vervolgens worden de sappen verzonden in kartonnen dozen met tempex. Zo blijven ze goed bevroren en zijn ze ook nog bevroren als ze bij je thuis aankomen. Vervolgens gaan de bevroren sappen ook bij jullie weer in de vriezer zodat ze minimaal 6 maanden houdbaar zijn.

Voordat je de sappen kunt drinken moeten ze ontdooit worden. Hier zijn verschillende manieren voor. Het proces van het ontdooien van je groentesappen is belangrijk om de kwaliteit en voedingsstoffen te behouden. Daarom geven we je hier ontdooitips om je sappen veilig te ontdooien.

Houdbaarheid

Hoe zit het met hun houdbaarheid van de sappen? In de vriezer zijn al onze producten minimaal 6 maanden houdbaar vanaf de (productie) datum op de dop. Gekoeld zijn de sappen minimaal 4 dagen houdbaar. In deze blog vertellen we je over waarom invriezen een ‘gamechanger’ is voor hun versheid, ontrafelen het mysterie van de datum op de dop en geven tips om de de sappen optimaal te bewaren.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “4 balansdagen per maand” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.