fbpx
Icoon check

Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

18% korting met code hoera9jaar

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

18% korting = hoera9jaar

Ontdooitips

Ontdooitips

Alle sappen worden vers geperst in onze sapruimte en we vriezen deze na het persen direct in tot wel -28°C.  Vervolgens worden de sappen verzonden in kartonnen dozen met tempex. Zo blijven ze goed bevroren en zijn ze ook nog bevroren als ze bij je thuis aankomen. Vervolgens gaan de bevroren sappen ook bij jullie weer in de vriezer zodat ze minimaal 6 maanden houdbaar zijn.

Voordat je de sappen kunt drinken moeten ze ontdooit worden. Hier zijn verschillende manieren voor. Het proces van het ontdooien van je groentesappen is belangrijk om de kwaliteit en voedingsstoffen te behouden. Daarom geven we je hier ontdooitips om je sappen veilig te ontdooien:

Ontdooitips

24 uur van tevoren in de koelkast:

Haal je groentesappen 24 uur van tevoren uit de vriezer en plaats ze met enige ruimte ertussen in de koelkast. Op deze manier kunnen ze langzaam ontdooien, wat de beste methode is. Omdat dit proces wat tijd vergt, is het raadzaam om dit ruim van tevoren te doen, zodat je sappen klaar zijn voor gebruik wanneer je ze wilt drinken.

 

Avond van tevoren in koud water:

Een andere methode is om je groentesappen de avond voordat je ze wilt drinken in een laagje koud water te leggen, bijvoorbeeld in de gootsteen. Tegen de ochtend zullen ze volledig ontdooid zijn. De sappen die je nog niet gebruikt, kun je vervolgens in de koelkast bewaren, waar ze tot 7 dagen goed blijven.

 

Snel ontdooien in lauw water:

Als je haast hebt, kun je je groentesappen in een ruime hoeveelheid lauw water leggen. Merk op dat je geen heet water moet gebruiken, omdat dit de voedingsstoffen kan aantasten. Hoe ruimer het water, hoe sneller de sappen zullen ontdooien. Je kunt ook af en toe de flesjes voorzichtig schudden om het ontdooiproces te versnellen, zodat je snel kunt genieten van je verse sap.

 

Ontdooitips: Wat je moet vermijden:

Gebruik nooit heet (kokend) water of de magnetron om je sappen te ontdooien, omdat dit de voedingsstoffen kan beschadigen en de kwaliteit van je sap aantasten. Het behoud van voedingsstoffen is essentieel om van alle voordelen van je groentesappen te kunnen genieten.

 

Zuss & Soep

Voor het ontdooien van Zuss & Soepen  is de methode iets anders en gemakkelijker. Je kunt deze soepen eenvoudig verwarmen door het flesje in heet water te plaatsen of het flesje leeg te gieten in een pannetje op het vuur. Hierdoor kun je snel genieten van heerlijke soep zonder in te leveren op kwaliteit en smaak.

 

Ben je klaar om jouw groentesapjes te bestellen? Dat kan via deze link!

Comments