fbpx
Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd
GRATIS Verzending vanaf € 90,-
100% natuurlijk
Lokaal geproduceerd

Ontdooitips

Alle sappen worden vers geperst in onze sapruimte en vriezen deze daarna in tot wel -28°C.  Vervolgens worden de sappen verzonden in kartonnen dozen met tempex. Zo blijven ze goed bevroren en zijn ze ook nog bevroren als ze bij jullie thuis aankomen. Vervolgens gaan de bevroren sappen ook bij jullie weer in de vriezer zodat ze minimaal 6 maanden houdbaar zijn.

Voordat je de sappen kunt drinken moeten ze ontdooit worden. Hier zijn een paar manieren voor en daarom geven wij jou een aantal ontdooitips!

Ontdooitips

Langzaam ontdooien

Haal 24 uur van tevoren je groentesappen uit de vriezer en zet ze een beetje uit elkaar in de koelkast. Zo kunnen ze langzaam ontdooien. Op deze manier duurt het even voordat de sappen zijn ontdooit, doe dit daarom ruim van tevoren.

 

Avond van tevoren 

Leg de groentesappen de avond voordat je de sappen wilt drinken in een laagje koud water, bijvoorbeeld in de gootsteen. De volgende ochtend zijn ze ontdooid. Zet de groentesappen die je nog niet gebruikt in de koelkast, deze kun je 7 dagen in de koelkast bewaren.

 

Snel ontdooien

Leg je groentesappen in een ruime hoeveelheid lauw water. (Let op; geen heet water gebruiken!) Des te ruimer het water, des te sneller de sappen zullen ontdooien. Het kan helpen om de flesjes af en toe te schudden, dan gaat het ontdooien nog sneller en kun je sneller genieten van jouw sapje!

 

Wat moet je niet doen? 

Gebruik voor het ontdooien van de sappen nooit heet (kokend) water of de magnetron. Hierdoor gaan de voedingsstoffen verloren en dat zou natuurlijk zonde zijn!

 

Zuss&Soep

Het ontdooien van de soepen gaat iets anders (en makkelijker) dan het ontdooien van de normale sapjes. Het verwarmen van de Zuss&Soepen kan wel gewoon in heet water of een pannetje op het vuur.

 

Ben je klaar om jouw groentesapjes te bestellen? Dat kan via deze link!

Comments

Zuss & Sap

Schootsvel 7H
1671 NW
Medemblik

tech dodo.nl | design Studioviv.nl