Joselien Haring

Ik ben natuurlijk heel erg blij met ons bedrijf Zuss & Sap en mijn lieve collega / zus Thekla! Wilt u ook uw mening geven over ons bedrijf of heeft u een tip? Dan zijn we daar heel blij mee!


 

Reacties van onze klanten

Mieke Bakker

Wat een ontzettend leuke site!!

Had ooit wel van jullie gehoord, maar nooit echt in verdiept. Tot jullie wat toversap hebben gedoneerd voor De Schelp voor het groei en bloei feest. Jullie sapjes gingen super snel; de meeste mensen kende het. De andere die het niet kende kochten het toch toen ze het zagen staan bij afrekenen van hun andere producten, omdat het flesje er zo gezellig / gezond uit ziet. Zelf toen ook maar gelijk een paar flesjes gekocht. En zo kom ik op jullie site. Wat een leuk product. De sapjes smaken heerlijk!!! Alleen waarom is dat flesje toch zo klein??

Groet Mieke

Inge Korver

Wat een mooie website meiden!

Ziet er super goed uit. Succes met jullie bedrijf en bedankt voor alle leuke opdrachten.
Na het fotograferen van de sapjes drink ik ze zelf natuurlijk ook lekker op, heerlijk en gezond!

Groeten van Inge

Noor Huijboom uit Hoorn:

Ik deed mee met Detox & More. 4 weken voorbij…een aantal kilo’s lichter en een andere mindset gecreĆ«erd! Soms vloog ik door de dag, sapje erin en door. Soms wilde ik alles eten wat los en vast zat, maar 1 ding weet ik zeker: Dit is de manier die bij mij past, het heeft mij weinig (echt) moeite gekost. Bedankt voor de nieuwe inzichten meiden!

Ook reageren?
Gebruik het formulier hieronder.

  • Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.

Thekla Karsten
Meerval 62
1741 XP Schagen
06 239 16 567

Joselien Haring
Wierdijk 1
1693 JA Wervershoof
06 156 39 277

Zuss & sap
E: goedbezig@zussensap.nl
KvK: 62962647

Algemene voorwaarden

Techiek dodo.nl / design Studioviv.nl