fbpx
Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd
GRATIS Verzending vanaf € 90,-
100% natuurlijk
Lokaal geproduceerd

Reacties van onze klanten

Wilt u ook uw mening geven over ons bedrijf of heeft u een tip? Dan zijn we daar heel blij mee!


 

"Wij blijven nog langer abonnee!"

“Wij blijven nog langer abonnee!”

29-november-2021 | Wendy

Superblij met de sappen die ik bij jullie voor mijn dochter kan bestellen. Hiermee krijgt ze toch haar groente en fruit binnen, wat helaas niet meer lukt op de gewone manier vanwege de structuur. Heel fijn dat ik per bestelling aanpassingen van wensen kan doorgeven en jullie hier altijd voor open staan en meedenken in hoe dit geregeld kan worden binnen mijn abonnement. En natuurlijk het presentje  ….superleuk om elke keer verrast te worden met een kleine attentie! Wij blijven nog langer abonnee! ik vind de soepen trouwens zelf ook erg lekker 🙂

"4 weken voorbij... een aantal kilo's lichter"

“4 weken voorbij…een aantal kilo’s lichter”

11-februari-2021 | Noor Huijboom

Ik deed mee met Detox & More. 4 weken voorbij…een aantal kilo’s lichter en een andere mindset gecreëerd! Soms vloog ik door de dag, sapje erin en door. Soms wilde ik alles eten wat los en vast zat, maar 1 ding weet ik zeker: Dit is de manier die bij mij past, het heeft mij weinig (echt) moeite gekost. Bedankt voor de nieuwe inzichten meiden!

"Het geeft sowieso een boost qua energie"

“Het geeft sowieso een boost qua energie”

8-september-2020 | Simone

Inmiddels is het bijna drie weken geleden en heb ik het als enorm positief ervaren. Het geeft sowieso een boost qua energie en ik voelde mij er enorm goed bij. Einde van de dag een beetje hoofdpijn maar het viel mij erg mee. Ik heb ook geen honger gehad. Drie dagen is in mijn ogen ook precies goed, daarna ben je wel toe aan weer iets met structuur en wordt je wat weeïg…… : – )
De gember shot is het enige dat ik niet helemaal op heb gekregen….

Mijn darmen en maag hebben het ook erg positief ervaren en ik ben nog steeds een stuk bewuster met mijn voeding bezig. Ik had een zeurende pijn in mijn maag en opgeblazen gevoel en dat is weg.

Ik kan mij voorstellen dat ik het over een half jaar/jaar nog een x ga doen.

"-3 kg na een week, dus dat is een lekker begin! :)"

“-3 kg na een week, dus dat is een lekker begin! :)”

18-januari-2021 | Joyce

Nog 1 sapje, en dan zit m’n Detoxkuur van 3 dagen erop.. Ik zag er, ondanks dat ik er uiteraard zelf voor heb gekozen, toch een klein beetje tegenop.. Maar wat is het me mee gevallen! De shots waren niet mijn ding, de sapjes waren prima en de soepjes heerlijk! Ik heb weinig klachten ervaren.

Uiteraard af en toe wat hongergevoel, beetje koud tijdens het het stil zitten en bij het snel opstaan wat duizelig. Maar verder had ik, tegen verwachting, weinig verschijnselen. Ik was wel goed voorbereid, en ben een week van tevoren al begonnen met suikers en koffie afbouwen. Deze week wel veel hoofdpijn gehad, dus denk dat ik het ergste al gehad had 🙂

Ik heb deze kuur gedaan, als een boost om te starten met diëten, en ook daar heeft het zeker aan bijgedragen. -3 kg na een week, dus dat is een lekker begin! 🙂
Al met al zeker voor herhaling vatbaar!!

"Vrijdag, zaterdag en zondag sapjes dag"

“Vrijdag zaterdag en zondag sapjes dag”

1-maart-2021 | Simone

Hoi,
Vrijdag zaterdag en zondag sapjes dag.
Ik vond de sapjes wisselend.  De ene lekkerder dan de ander. Gember echt niet lekker, de soepjes erg lekker.
Ik doe IF. Jullie gaven het advies dat ik wel 2 sapjes tegelijk kon nemen. Nou dat kon ik niet op hoor. Met IF krijg je, of iig ik, of een 9 sapjes op. 1ste dag 8, 2de en derde dag 7.
Ook had ik de derde dag het een beetje gehad met de sapjes. Ik heb als avond eten toen een sapje en een beetje bloemkool erbij gegeten.
Maar maandag ochtend 2.5 kilo lichter!! Mooi meegenomen. Geen honger gevoel gehad.  Plattere buik. Meer energie durf ik niet te zeggen omdat ik veel last van hooikoorts heb. Voel me dus al niet 100%.   En vooral trots op mezelf dat ik het toch maar mooi heb gedaan.  Een leuke en gezonde ervaring.  Wie weet doe ik het nog een keer. En ik zal het ook iedereen aanraden.
Bedankt voor de ervaring!

"Na het fotograferen van de sapjes drink ik ze zelf natuurlijk ook lekker op"

“Na het fotograferen van de sapjes drink ik ze zelf natuurlijk ook lekker op”

22-oktober-2020 | Inge Korver

Wat een mooie website meiden!

Ziet er super goed uit. Succes met jullie bedrijf en bedankt voor alle leuke opdrachten.
Na het fotograferen van de sapjes drink ik ze zelf natuurlijk ook lekker op, heerlijk en gezond!

Groeten van Inge

"Waarom is dat flesje toch zo klein?"

“Waarom is dat flesje toch zo klein?”

30-december-2020 | Mieke Bakker

Wat een ontzettend leuke site!!

Had ooit wel van jullie gehoord, maar nooit echt in verdiept. Tot jullie wat toversap hebben gedoneerd voor De Schelp voor het groei en bloei feest. Jullie sapjes gingen super snel; de meeste mensen kende het. De andere die het niet kende kochten het toch toen ze het zagen staan bij afrekenen van hun andere producten, omdat het flesje er zo gezellig / gezond uit ziet. Zelf toen ook maar gelijk een paar flesjes gekocht. En zo kom ik op jullie site. Wat een leuk product. De sapjes smaken heerlijk!!! Alleen waarom is dat flesje toch zo klein??

Groet Mieke

"Sinds ik jullie sapjes neem voel ik mij een stuk beter en vooral energieker!!"

“Sinds ik jullie sapjes neem voel ik mij een stuk beter en vooral energieker!!”

2-oktober-2020 | Jessica

Ik ben heel blij met de sapjes, mijn schildklier werkt niet goed, daar heb ik ook medicatie voor, sinds ik jullie sapjes neem voel ik mij een stuk beter en vooral energieker!!

En daarbij vind ik ze gewoon erg lekker, ik heb niet een bepaalde voorkeur, ik wissel ze per dag af.

Het is best een uitgave per maand maar als ik zie wat ik er voor terug krijg is dat me meer dan waard.

Dus vooral zo doorgaan!!!

"Het is me alles meegevallen"

“Het is me alles meegevallen”

23-november-2020 | Ria

Ik heb de afgelopen weken mee gedaan met het programma van 4 weken. Het is me alles meegevallen, al heb ik niet alles laten vallen, bv smorgens vroeg de koffie met een ontbijtkoek en af en toe een rood wijntje in het weekend. Geen chips erbij, dus toch ruim 2 kilo afgevallen.

Bijna alle recepten geprobeerd en daar ga ik zeker mee door.
Ik denk in het voorjaar nog maar een keer, al vind ik die 3 dagen sessie ook wel wat.
Bedankt voor deze ervaring en heb er toch weer een aantal dingen van geleerd!

"Wonderful service, delicious juices, great detox and friendly people"

Wonderful service, delicious juices, great detox, friendly people

| Michelle Parisi

Wonderful service, delicious juices, great detox, friendly people. Was never hungry. Each time I thought I was there was another bottle waiting to be opened. Will do it again!

"Fijne zussen en lekkere sapjes"

“Fijne zussen en lekkere sapjes”

25-januari-2021 | Ilse Groen

Fijne zussen en lekkere sapjes. Ik heb een abonnement omdat zo zeker ben dat ik in ieder geval m’n vitaminen dagelijks uit daadwerkelijk groente en fruit binnenkrijg. Dus niet uit supplementen, maar uit lokale verse groenten en fruit. Probeer het eens zou ik zeggen 😉

"Ik merkte al vrij snel dat ik meer energie had"

“Ik merkte al vrij snel dat ik meer energie had”

18-januari-2021 | Marit Thijssen

Zeer tevreden! De sapjes kwamen gekoeld aan en zijn erg lekker van smaak. Ik merkte al vrij snel dat ik meer energie had. Ik ga de sapjes zeker vaker bestellen.

"Het is een investering in de gezondheid en een goede gezondheid is onbetaalbaar!"

“Het is een investering in de gezondheid en een goede gezondheid is onbetaalbaar!”

1-februari-2021 | Femke Laan

Extra vitamines in tijden van corona! Ik ben werkzaam in een vitaal beroep, dus moet gewoon door met werken, dus extra vitamines zijn niet verkeerd. Ondertussen drinkt het hele gezin van deze sappen. Het is een onderdeel van de dag geworden welke kleur sap we die dag weer mogen. Soms is het even bikkelen qua smaak. Maar gelukkig vinden de kinderen de toversappen ook lekker, vooral de oranje! Er hangt een prijskaartje aan, maar het is een investering in de gezondheid en een goede gezondheid is onbetaalbaar!

"Ik voel me er goed bij!"

“Ik voel me er goed bij!”

30-november-2020 | M. van P

De eerste kennismaking was al positief door deelname aan het Detox and more programma. Momenteel start ik mijn dag met een sapje en het bijbehorende water. Hiermee krijg ik lekker wat vitaminen binnen. Best wel aan te raden in de huidige tijd. Ik voel me er goed bij! Ik gebruik vooral de 100% groentesappen. Het assortiment van deze sappen mag nog wat groter, als het aan mij ligt. De huidige sappen smaken prima. Meiden, ga zo door!!!

"Voor mij een gezonde aanvulling naast mijn dagelijkste groente"

“Voor mij een gezonde aanvulling naast mijn dagelijkse groente”

4-januari-2021 | Reinalda de Graaf

Echt lekkere sapjes, veel verschillende smaken en allemaal lekker! Goede service, snelle levering en prettig contact. Voor mij een gezonde aanvulling naast mijn dagelijkse groente.

"Heerlijke sapjes en een super service!!"

“Heerlijke sapjes en een super service!!”

9-november-2020 | Michelle Schouten

Heerlijke sapjes en een super service!!

"Geen trek meer in ongezond voeding!"

“Geen trek meer in ongezonde voeding!”

26-februari-2021 | Bianca

Heerlijke sapjes, hele goede service! Een aantal maanden terug een 3 daagse detox gedaan, wat een ervaring, geen trek meer in ongezonde voeding! Daarna drink ik nog bijna elke dag 1 sapje, daar voel ik me heel goed bij.

"Ik ben een aantal kilo afgevallen, mijn huid verbeterde enorm en ik voelde me mega fit!"

“Ik ben een aantal kilo afgevallen, mijn huid verbeterde enorm en ik voelde me mega fit”

14-januari-2021 | Susan Duineveld

Een tijdje terug heb ik een detox van 4wkn gedaan (detox & more). Ik ben een aantal kilo afgevallen, mijn huid verbeterde enorm en ik voelde me mega fit. De sapjes zijn lekker, de ene vind ik natuurlijk lekkerder dan de ander. Voor mij helpt het enorm; Als ik de dag start met een zuss & sapje, maak ik de rest van de dag makkelijker gezonde keuzes.

Reacties van onze klanten

Ook reageren?
Gebruik het formulier hieronder.

  [honeypot honeypot-94]

  Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.

  Zuss & Sap

  Schootsvel 7H
  1671 NW
  Medemblik

  tech dodo.nl | design Studioviv.nl