fbpx
Icoon check

Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

Lokaal geproduceerd

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

100% lokaal

Reacties van onze klanten

Op deze pagina lees je wat onze klanten vinden van onze producten en geven zij hun eerlijke mening over onze kuren en onze service.
Wilt u ook uw mening geven over ons bedrijf of heeft u een tip? Dan zijn we daar heel blij mee!

Je leest nog meer reviews op Trustedshops.nl en ook op Google reviews  Doe er je voordeel mee. 

 

Een kadootje voor mijn welzijn

29-januari-2024 | Frederique

Ik ervaar verschillende kleine ongemakken die ik niet specifiek wil benoemen, maar ik wil wel delen dat de sappen hier een positieve invloed op lijken te hebben. Samen met mijn inspanningen om gezonder te leven, dragen de sappen echt bij aan mijn algehele welzijn. Ik ben daarom heel dankbaar dat ik dit heb ontdekt en ik moedig anderen aan om het zelf te proberen. De smaken waren voor mij even wennen, maar inmiddels ben ik er echt van gaan genieten.

Dagelijks een Zuss & Sapje

13-december-2023 | Janna

Ik ben al jaren fan van Zuss & Sap. Ooit begonnen met een proefpakket en ik heb meegedaan met Detox & More. Sindsdien wil ik niet meer zonder en heb ik een abonnement genomen. Als ik op vakantie ben mis ik echt mijn dagelijkse sapje. Het helpt mij om bewuster te zijn met wat ik naar binnen werk en het geeft mij een goed gevoel dat ik dagelijks extra groentes tot mij neem. Daarnaast is het super fijn dat de meiden altijd met je mee denken en heel flexibel zijn. Alles kan eigenlijk. Ik vind bijv de Rooie Donder minder lekker en ik krijg altijd een andere smaak hiervoor. Ga zo door meiden. Liefs Janna

Mijn ervaring met de 3 daagse reset

16-januari-2024 | Chantal

Ik besloot wat aan mijn gewicht te doen en ontdekte Zuss & Sap – geen toeval, dacht ik. Ik heb de 3-daagse reset gedaan. Het was een uitdaging, maar het voelde goed en ik ben tevreden met mijn resultaten. Trots dat ik het volbracht heb. Zeker een ervaring die ik anderen aanraad.”

“Wij blijven nog langer abonnee!”

29-november-2023 | Wendy

Ik ben erg blij met de sappen die ik bij jullie voor mijn dochter kan bestellen. Hiermee kan ze toch groente en fruit binnenkrijgen, wat haar helaas niet meer lukt op de gebruikelijke manier vanwege de structuur.

Het is fijn dat ik bij elke bestelling aanpassingen van wensen kan doorgeven en dat jullie hier altijd voor openstaan en meedenken over hoe dit binnen mijn abonnement geregeld kan worden. En het kleine presentje dat elke keer wordt meegeleverd is ook erg leuk!

We blijven nog langer abonnee! Ik vind trouwens de soepen zelf ook erg lekker 🙂

“Vrijdag zaterdag en zondag sapjes dag”

1-maart-2023 | Simone

Vrijdag, zaterdag en zondag waren mijn dagen voor sapjes. Ik vond de sapjes verschillend van smaak, sommige lekkerder dan andere. Persoonlijk vond ik gember niet zo lekker, maar de soepjes waren erg goed.

Ik doe aan intermittent fasting (IF). Hoewel jullie adviseerden om twee sapjes tegelijk te nemen, was dat voor mij te veel. Met IF neem ik normaal gesproken zo’n 9 sapjes op een dag, maar op de eerste dag waren het er 8 en op de tweede en derde dag 7.

Op de derde dag was ik een beetje uitgekeken op de sapjes. Als avondeten nam ik toen een sapje met een beetje bloemkool erbij.

Op maandagochtend merkte ik dat ik lichter was geworden, dat was mooi meegenomen. Ik had geen hongergevoel en voelde me minder opgeblazen. Over meer energie kan ik niet zeker zijn omdat ik last heb van hooikoorts en me daarom al niet helemaal top voelde. Maar ik ben vooral trots op mezelf dat ik het volgehouden heb. Het was een leuke ervaring. Misschien doe ik het nog een keer. Ik zal het in ieder geval aanraden aan anderen.

Bedankt voor de ervaring!

“afgevallen binnen 3 dagen, dus dat is een lekker begin! :)”

18-januari-2021 | Joyce

Nog 1 sapje, en dan zit m’n Detoxkuur van 3 dagen erop.. Ik zag er, ondanks dat ik er uiteraard zelf voor heb gekozen, toch een klein beetje tegenop.. Maar wat is het me mee gevallen! De shots waren niet mijn ding, de sapjes waren prima en de soepjes heerlijk! Ik heb weinig klachten ervaren.

Uiteraard af en toe wat hongergevoel, beetje koud tijdens het het stil zitten en bij het snel opstaan wat duizelig. Maar verder had ik, tegen verwachting, weinig verschijnselen. Ik was wel goed voorbereid, en ben een week van tevoren al begonnen met suikers en koffie afbouwen. Deze week wel veel hoofdpijn gehad, dus denk dat ik het ergste al gehad had 🙂

Ik heb deze kuur gedaan, als een boost om te starten met diëten, en ook daar heeft het zeker aan bijgedragen. Afgevallen binnen 3 dagen, dus dat is een lekker begin! 🙂
Al met al zeker voor herhaling vatbaar!!

“Het is me alles meegevallen”

23-november-2020 | Ria

Ik heb de afgelopen weken mee gedaan met het programma van 4 weken. Het is me alles meegevallen, al heb ik niet alles laten vallen, bv smorgens vroeg de koffie met een ontbijtkoek en af en toe een rood wijntje in het weekend. Geen chips erbij, dus toch ruim 2 kilo afgevallen.

Bijna alle recepten geprobeerd en daar ga ik zeker mee door.
Ik denk in het voorjaar nog maar een keer, al vind ik die 3 dagen sessie ook wel wat.
Bedankt voor deze ervaring en heb er toch weer een aantal dingen van geleerd!

“Sinds ik jullie sapjes drink voel ik mij een stuk beter en energieker!”

2-oktober-2022 | Jessica

Ik ben erg blij met de sapjes. Ik heb een schildklieraandoening waarvoor ik medicatie neem, en sinds ik jullie sapjes drink, voel ik me een stuk beter en energieker!
Bovendien vind ik ze gewoon erg lekker. Ik heb geen specifieke voorkeur, dus ik wissel af per dag.
Hoewel het een behoorlijke uitgave is per maand, vind ik het de moeite waard gezien wat ik ervoor terugkrijg.
Dus ga vooral zo door!

“een erg positieve ervaring”

8-september-2022 | Simone

Inmiddels is het bijna drie weken geleden en ik vond het een erg positieve ervaring. Ik kreeg er zeker meer energie van en voelde me over het algemeen heel goed. Aan het einde van de dag had ik een beetje hoofdpijn, maar dat viel me nog mee. Ik had ook geen last van honger. Naar mijn mening zijn drie dagen precies goed, daarna snak je wel weer naar iets met structuur en voel je je een beetje flauw… : – ) De gembershot was het enige dat ik niet helemaal op kreeg.

Mijn maag en darmen reageerden ook positief en ik ben nog steeds bewuster bezig met mijn voeding. Ik had last van een zeurende pijn in mijn maag en een opgeblazen gevoel, maar dat is nu verdwenen.

Ik kan me voorstellen dat ik het over een half jaar/jaar nog een keer zal doen.”

“Ik ben een afgevallen en ik merk verschil aan mijn huid”

14-maart-2022 | Susan

Een tijdje terug heb ik een detox van 4wkn gedaan (detox & more). Ik ben afgevallen, mijn huid was een enorm verschil en ik voelde mij er heel goed bij. De sapjes zijn lekker, de ene vind ik natuurlijk lekkerder dan de ander. Voor mij helpt het enorm; Als ik de dag start met een zuss & sapje, maak ik de rest van de dag makkelijker gezonde keuzes.

“fijne sapjes en uitstekende service!”

26-februari-2022 | Bianca

Fijne sapjes en uitstekende service! Een paar maanden geleden heb ik een 3-daagse detox gedaan, wat een ervaring was dat. Sindsdien geniet ik bijna elke dag van een sapje, en dat bevalt me heel goed.

“Heerlijke sapjes en een super service!!”

9-november-2020 | Michelle Schouten

Heerlijke sapjes en een super service!!

“Voor mij een goede aanvulling naast mijn dagelijkse groente”

4-januari-2023 | Reinalda de Graaf

Echt lekkere sapjes, veel verschillende smaken en allemaal lekker! Goede service, snelle levering en prettig contact. Voor mij een goede aanvulling naast mijn dagelijkse groente.

“Ik voel me er goed bij!”

30-november-2020 | M. van P

De eerste kennismaking was al positief door deelname aan het Detox and more programma. Momenteel start ik mijn dag met een sapje en het bijbehorende water. Hiermee krijg ik lekker wat vitaminen binnen. Best wel aan te raden in de huidige tijd. Ik voel me er goed bij! Ik gebruik vooral de 100% groentesappen. Het assortiment van deze sappen mag nog wat groter, als het aan mij ligt. De huidige sappen smaken prima. Meiden, ga zo door!!!

“Het is een investering in de gezondheid en een goede gezondheid is onbetaalbaar!”

1-februari-2021 | Femke Laan

Ondertussen drinkt het hele gezin van deze sappen. Het is een onderdeel van de dag geworden welke kleur sap we die dag weer mogen. Soms is het even bikkelen qua smaak. Maar gelukkig vinden de kinderen de toversappen ook lekker, vooral de oranje! Er hangt een prijskaartje aan, maar het is een investering in de gezondheid en een goede gezondheid is onbetaalbaar!

“Fijne zussen en lekkere sapjes”

25-januari-2021 | Ilse Groen

Fijne zussen en lekkere sapjes. Ik heb een abonnement omdat zo zeker ben dat ik in ieder geval m’n vitaminen dagelijks uit daadwerkelijk groente en fruit binnenkrijg. Dus niet uit supplementen, maar uit lokale verse groenten en fruit. Probeer het eens zou ik zeggen 😉

“Zeer tevreden!”

18-januari-2024 | Marit

Ik ben zeer tevreden! De sapjes kwamen bevroren aan en zijn erg lekker van smaak. Ik ben van plan om de sapjes zeker vaker te bestellen.

“4 weken voorbij…een aantal kilo’s lichter”

11-februari-2021 | Noor Huijboom

Ik heb meegedaan met Detox & More. De 4 weken zijn voorbijgegaan… ik ben wat kilo’s kwijtgeraakt en heb een andere manier van denken ontwikkeld! Soms ging de dag snel voorbij, met een sapje hier en daar. Andere keren had ik zin om alles te eten wat ik maar kon vinden. Maar één ding weet ik zeker: deze aanpak past goed bij mij en heeft me niet veel (echte) moeite gekost. Bedankt voor de nieuwe inzichten, meiden!

“Na het fotograferen van de sapjes drink ik ze zelf natuurlijk ook lekker op”

22-oktober-2020 | Inge Korver

Wat een mooie website meiden!

Ziet er super goed uit. Succes met jullie bedrijf en bedankt voor alle leuke opdrachten.
Na het fotograferen van de sapjes drink ik ze zelf natuurlijk ook lekker op, heerlijk en gezond!

Groeten van Inge

“Waarom is dat flesje toch zo klein?”

30-december-2022 | Mieke Bakker

Wat een ontzettend leuke site!!

Had ooit wel van jullie gehoord, maar nooit echt in verdiept. Tot jullie wat toversap hebben gedoneerd voor De Schelp voor het groei en bloei feest. Jullie sapjes gingen super snel; de meeste mensen kende het. De andere die het niet kende kochten het toch toen ze het zagen staan bij afrekenen van hun andere producten, omdat het flesje er zo gezellig / gezond uit ziet. Zelf toen ook maar gelijk een paar flesjes gekocht. En zo kom ik op jullie site. Wat een leuk product. De sapjes smaken heerlijk!!! Alleen waarom is dat flesje toch zo klein??

Groet Mieke

3 daagse reset

7-januari-2023 | Simone

Inmiddels is het bijna drie weken geleden en ik heb het als een zeer positieve ervaring beleefd. Het heeft zeker mijn energie een boost gegeven en ik voelde me er erg goed bij. Aan het einde van de dag had ik een beetje hoofdpijn, maar het viel me mee. Ik heb ook geen honger gehad. Drie dagen lijkt mij precies genoeg, daarna heb je weer behoefte aan iets met meer structuur en voel je je wat weeïg… 🙂

Alleen de gembershot heb ik niet helemaal opgekregen….

Mijn darmen en maag hebben het ook positief ervaren en ik ben nog steeds meer bewust bezig met mijn voeding. Ik had last van een zeurende pijn in mijn maag en een opgeblazen gevoel, en dat is verdwenen.

Ik kan me voorstellen dat ik het over een half jaar/jaar nog een keer ga doen.

Fijne zussen en lekkere sapjes

11-januari-2023 | Ilse Groen

Fijne zussen en heerlijke sapjes. Ik heb een abonnement omdat ik geloof in het belang van het dagelijks consumeren van verse groenten en fruit. Ik moedig je aan om het eens te proberen 😉

Echt lekker en gezond

20-augustus-2023 | Dennis

Ik had niet verwacht dat de sapjes zo lekker zouden zijn. Het is even wennen, het zijn immers groente- en fruit sapjes, maar daar wen je zo aan. Zo kom ik eindelijk eens aan mijn dagelijkse portie gezondheid =).