Gevulde paprika met gehakt en kaas
DinerWij hebben onlangs deze heerlijke gevulde paprika met gehakt en kaas gemaakt. Dit gerecht is heel makkelijk om te maken en smaakt echt heel goed! Het is niet alleen heerlijk, maar is ook nog eens een feestje op je bord. Perfect om te maken als je visite krijgt die blijven eten. De paprika’s zijn gevuld met een heerlijk mengsel van gekruid gehakt en belegen kaas. In de oven worden de paprika’s lekker sappig en krijgt het gehakt nóg meer smaak!
Je kunt eventueel extra groente verstoppen in de gehaktvulling. Zo eet je op een smaakvolle manier meer groente. Ideaal voor lastige eters. De gevulde paprika met gehakt en kaas kun je serveren als avondmaaltijd, je kunt er ook bijvoorbeeld nog wat rijst of aardappeltjes bij serveren.
Tip!
Bekijk ook een ons recept rijst met pittig gehakt.
ingrediënten
Voor 4 personen - 40 min4 | Rode paprika's |
1 | Bosui |
1 | Ui |
1 teentje | Knoflook |
300 gram | Rundergehakt |
1 blikje | Mais |
1 eetlepel | Pikante paprikapoeder |
2 eetlepels | Tomatenpuree |
200 ml | Zure room |
Handje | Geraspte kaas |
Snufje | Peper en Zout |