fbpx
Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd
GRATIS Verzending vanaf € 90,-
100% natuurlijk
Lokaal geproduceerd

Ananas tijdens je zwangerschap

Zo aan het einde van je zwangerschap zijn de meeste moeders in spee er goed klaar me. Je lichaam wordt zwaarder, je gewrichten weker en de drang om je kindje te ontmoeten wordt steeds groter. Allemaal heel belangrijk als voorbereiding van je bevalling. Er gebeurt van alles in je lichaam om de bevalling zo makkelijk mogelijk te laten verlopen. De natuur zit zo mooi in elkaar, je lichaam geeft je onbewust een seintje dat je rust nodig hebt. Ben je moe, geef er dus gewoon aan toe en ga even een uurtje op de bank. 

Ananas tijdens je zwangerschap

Op het moment dat je thuis mag bevallen hebben we een kleine tip voor je. Van oudsher wordt er namelijk vaak ananas gegeten om de bevalling op gang te helpen. Ananas bevat kinine, waarvan wordt beweerd dat het een stimulerend effect heeft op de bevalling. Daarom is ananas tijdens je zwangerschap best goed.

Nog een goede tip waar wij zelf erg enthousiast over zijn en veel goede verhalen over hebben gehoord is een massage bij jo’s voetreflex https://www.jovoetreflex.nl/ . Een voetreflexmassage komt voort uit de alternatieve Chinese geneeswijzen, en is een ideale behandeling als je niet meteen wilt gaan voor het inleiden van de bevalling bij de verloskundige. Er is een specifiek knobbeltje aan de binnenkant van je voet, genaamd de malleolus, die verbonden zou zijn met de baarmoeder. Door deze te masseren zou je weeën kunnen stimuleren! Voetreflex kan ook hulp bieden bij andere klachten zoals menstruatieklachten, als je zwanger wilt worden, overgangsklachten, aansterken na je bevalling, maar ook bij hoofdpijn, oorpijn, maag/darmklachten, klachten aan de urinewegen, ademhalingsklachten, klachten bij neuspoliepen, spier- en gewrichtspijn, stress, slapeloosheid en verhoging van je weerstand, noem het maar op en Jorike Burger kan hulp bieden.

Zuss & Sap

Schootsvel 7H
1671 NW
Medemblik

tech dodo.nl | design Studioviv.nl