fbpx
Icoon check

Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

18% korting met code hoera9jaar

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

18% korting = hoera9jaar

De gezondheidsvoordelen van visolie

Visolie

De komende weken gaan wij, Thekla & Joselien, visolie toevoegen aan ons dieet. We kwamen in aanraking met de omega-3 visolie van Eqology via Marloes. Thekla sprak haar op het schoolplein en raakte geboeid door haar verhaal. Wij denken dat visolie een extra ondersteuning kan zijn voor onze cellen. Dat als we dit nemen dat de voedingsstoffen nog beter opgenomen kunnen worden door ons lichaam. En omdat we altijd geïnteresseerd zijn in verbeteringen op het gebied van gezondheid willen we dit natuurlijk graag testen. We hebben ons bloed laten testen vooraf en gaan dit over 5 maanden opnieuw doen. We zijn heel benieuwd naar de resultaten van die bloedtesten. En natuurlijk ook naar ons gevoel erbij, want dat is wat wij misschien nog wel het belangrijkste vinden. Voel ik mij hier goed bij? We gaan het ontdekken en zullen jullie op de hoogte houden.

De visolie die wij gaan testen is 100% wilde kabeljauw olie uit de koude Arctische zee. Het is een full spectrum olie met omega 3, 7,9 en 11. Dit betekent dat het alle vetzuren van de vis bevat en dit ook in de fles zit.

De gezondheidsvoordelen van visolie

Een extraatje voor je lijf

Onze moderne manier van leven, met al dat bewerkte eten, stress en slaapgedoe, kan ervoor zorgen dat we niet altijd genoeg variatie in ons eten krijgen. Zo’n visje eten of visolie nemen kan je lijf een beetje extra’s geven. Dit zou kunnen leiden tot:

  • Verbetering van dingen zoals je huid en haar
  • Een boost in het binnenkrijgen van belangrijke voedingsstoffen
  • Misschien wat hulp bij slaap en concentratie
  • Een extraatje voor je lijf naast je dagelijkse routines

 

Waarom die omega’s zo goed zijn

Wetenschappers zeggen dat omega-3 vetzuren, de EPA’s en DHA’s, best belangrijk zijn voor ons lijf. Ze zouden kunnen helpen met:

  • Het ondersteunen van je lichaam bij verschillende dingen
  • Mogelijk een handje helpen bij een gezond dieet
  • Zuss & Sap en Visolie

 

Zuss & Sap en visolie

Nu vraag je je waarschijnlijk af, wat heeft deze informatie met Zuss & Sap te maken? Met Zuss & Sap vinden wij een gezonde levensstijl belangrijk. Hier dragen wij een steentje aan bij met onze groentesappen, maar natuurlijk zijn we voorstander van alles wat goed voor je lichaam is! Alles gaat met elkaar samen op het gebied van goed voor jezelf zorgen.

Nu kan het zo zijn dat je lichaam door het nemen van visolie de voedingsstoffen beter kan opnemen. Nu bevatten onze sappen veel voedingsstoffen en zal het resultaat beter zijn wanneer je lichaam de voedingsstoffen ook echt goed kan opnemen.

Wanneer je goed voor jezelf en je lichaam zorgt, zal het resultaat na onze detoxkuren ook echt beter zijn. Het vult elkaar allemaal aan!

 

Meer Weten?

Op maandag 11 december om 20.00 uur is er een online lezing met Suzanne Luca, een OER-sterk coach. Wil je meeluisteren? Geef je dan op door een mail te sturen naar samengezond30@gmail.com. Ze gaan het daar ook hebben over visolie en Vitamine D3+K2, misschien interessant als extraatje naast je Zuss & Sap-sappen.

Comments