fbpx
Icoon check

Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

18% korting met code hoera9jaar

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

18% korting = hoera9jaar

De voordelen van het drinken van groentesap

De voordelen van het drinken van Groentensap

Groentesap drinken is een echte gezondheidshype. Als je het nog nooit geproefd hebt ben je ondertussen 1 van de weinigen. Maar wat is er nou precies zo goed aan? Ben je benieuwd naar de voordelen van het drinken van groentesap? We sommen ze voor je op in deze blog!

De voordelen van het drinken van groentesap
  • Het geeft je lichaam heel snel veel voedingstoffen – In 1 flesje groentesap zitten 6 tot 10 verschillende ingrediënten waardoor je super veel verschillende vitamines en mineralen binnen krijgt. We hebben 8 verschillende smaken, dus je kúnt gewoon elke dag lekker afwisselen. Variatie is het toverwoord. Het mooiste is dat het 100% natuurlijk is, zonder onnodige toevoegingen.
  •  Je valt makkelijker af – Als je je dag start met een groentesapje dan eet je automatisch de rest van de dag ook gezonder. Je geeft je lichaam namelijk de voedingstoffen die hij nodig heeft, hierdoor heb je minder trek en kom je minder snel in de verleiding om te gaan snoepen.
  •  Gezond en gelukkig – Als je je lichaam dagelijks een kadootje geeft dan krijg je hier wat voor terug. Door dagelijks een groentesapje te drinken krijgt je lichaam de benzine om goed te functioneren. Je voelt je energieker, bent minder vaak ziek en herstelt sneller.
  •  Antioxidanten – Vele groentes bevatten een grote hoeveelheid antioxidanten. Deze stofjes kunnen je helpen om de kans op chronische ziektes te verlagen en je immuunsysteem te verbeteren.
  •  Detoxen – Met groentesap kun je jezelf een detox geven, een soort schoonmaakbeurt voor je lichaam. Je drinkt 3 sapjes per dag naast alleen gezonde voeding. Door de vele voedingsstoffen krijgt je lijf de boost die het verdient. Je reinigt en reset je lichaam én geest met een Detoxkuur van Zuss & Sap
  •  Lekker makkelijk –  In 1 sapje zitten net zoveel vitamines en mineralen als dat je 500 gram groentes en fruit zou opeten. Dit komt doordat we alle ingrediënten rauw verwerken met de allerbeste slowjuicer en er dus geen voedingstoffen verloren gaan door warmte. Bij de voordelen van het drinken van groentesap kan niet ontbreken dat je in een handomdraai je dagelijkse behoefte aan groente en fruit binnen hebt. Mits je het natuurlijk door ons laat maken, want als je thuis gaat juicen dan kost het schoonmaken best veel tijd. Gemak dient de mens!

Pas op! Groentesap kan verslavend zijn… 😉

Wil je meer weten over onze groentesapjes schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan ook direct een kortingscode.

Comments