fbpx
Icoon check

Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

Lokaal geproduceerd

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

100% lokaal

Groentesappen toevoegen aan je dieet

Groentesappen toevoegen aan je dieet

Waarom zou je groentesappen eigenlijk kunnen toevoegen aan je dieet? Dat is een hele goede vraag en hier geven we natuurlijk graag antwoord op! Onze sappen kunnen gebruikt worden om je lichaam te reinigen van opgehoopte gifstoffen, ook wel detoxen. Dit doe je door bijvoorbeeld onze sappen te drinken zonder voeding ernaast (Driedaagse Detox), maar je kunt ook kiezen voor een kuur waarbij je gezonde voeding kan eten (Detox & More). Ook kun je de sappen gebruiken als aanvulling op jouw dagelijkse dieet, als extra aanvulling van vitamines en mineralen. Het drinken van groentesappen kan veel voordelen hebben, passend bij verschillende doelen en wensen. Over deze voordelen vertellen we je graag meer!

 

Groentesappen toevoegen aan je dieet

Groentesappen als gezonde aanvulling

Groentesappen kunnen een goede aanvulling zijn op je dagelijkse voeding. Je leest veel over groentesappen drinken als detox kuur, maar dat hoeft natuurlijk niet het geval te zijn. Ze zijn rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten, en kunnen je helpen om veel verschillende soorten groenten in één drankje binnen te krijgen. Heb je wel eens moeite met genoeg groente en fruit binnenkrijgen op een dag? Dan is een Zuss & Sapje de perfecte oplossing!

Groentesappen toevoegen aan je dieet hoeft trouwens niet alleen voor volwassenen te zijn, ook voor de kleintjes hebben wij speciale sappen ontwikkeld! Heb je al eens gehoord van onze Toversappen?

 

Hydratatie

Groentesappen kunnen een goede bron van hydratatie zijn, vooral omdat veel groenten uit best veel water bestaan. Het drinken van groentesappen kan je helpen gehydrateerd te blijven en dorst te lessen, zonder de calorieën en suikers die vaak in suikerhoudende dranken voorkomen. Goed om te weten; onze sappen bestaan voor 100% uit groenten en fruit en er wordt geen water toegevoegd aan onze sappen.

Daarnaast is het tijdens een detoxkuur heel belangrijk om voldoende water te drinken, zodat alle afvalstoffen uit je lichaam goed afgevoerd kunnen worden. Een extra motivatie om veel water te drinken en genoeg vocht binnen te krijgen!

 

Veel verschillende soorten groenten en fruit

Al onze smaken hebben hun eigen recept met allemaal hun eigen ingrediënten. Onze sappen bestaan uit veel verschillende soorten groente en fruit (70% groente en 30% fruit). Ook worden er bij sommige sappen zogeheten Super Foods toegevoegd, zoals kurkuma bij Gele Rakker en Spirulina bij Groene Energie. Het mixen van verschillende groenten zorgt voor veel verschillende vitamines en mineralen, maar ook voor veel verschillende smaken. Door deze variatie in smaken is een detox goed vol te houden en je weet zeker dat er een sapje tussen zit die je heel lekker gaat vinden!

Een extra plus; alle groenten en fruit komen bij lokale telers vandaan, zo halen we bijvoorbeeld onze appels bij ‘T Keetje in Lutjebroek.

 

Genoeg redenen dus om groentesappen toe te voegen aan jouw dieet! Ben je benieuwd naar onze sappen? Je besteld ze in de shop!

Comments