Kipsalon met zoete aardappel – ZuSs en sap

Kipsalon met zoete aardappel

Kipsalon met zoete aardappel voor 2 personen.

 

Ingrediƫnten:

  • 2 zoete aardappels
  • 1 rode ui
  • 125 gram champignons
  • 1 rode paprika
  • 300 gram kipshoarma
  • knoflooksaus naar smaak
  • groene peper
  • lente ui
  • zout en peper
  • 1/3 theelepel paprikapoeder

Bereiding:

Was de zoete aardappels, snijd ze in blokjes en breng ze op smaak met peper, zout en paprikapoeder. Verdeel hier een beetje olijfolie over en rooster ze in een voorverwarmde oven. 25 minuten op 200 graden.

Snijd de uien in ringen en de champignons in plakjes en bak deze in een pan. Snijd de paprika in reepjes en voeg deze toe in de pan.

Bak de kipshoarma in een andere pan.

Snijd de groene peper en lente ui.

Verdeel de zoete aardappel over de borden, leg het uien mengel hier bovenop. Doe daarna de kipshoarma erbij en maak het af met knoflooksaus, lente ui en groene peper.

 

Eet Smakelijk!

Comments

Thekla Karsten
Meerval 62
1741 XP Schagen
06 239 16 567

Joselien Haring
Wierdijk 1
1693 JA Wervershoof
06 156 39 277

Zuss & sap
E: goedbezig@zussensap.nl
KvK: 62962647

Techiek dodo.nl / design Studioviv.nl