Biefstuk maar dan nét iets anders
DinerZo, dan is het weer einde van de week en denk je wéér, wat moeten we nu eens gaan eten? Wij hebben hier het perfecte recept voor je als je het even niet meer weet en wat anders wilt proberen! Namelijk, biefstuk maar dan net iets anders.
Een heerlijk biefstukje, wie houdt daar nou niet van op z’n tijd? Ga naar jouw lokale slager en je bent gegarandeerd van het aller beste stukje vlees.
Biefstuk is een heerlijk gerecht dat afkomstig is uit de Argentijnse keuken. Het is mals en mager spiervlees. Een biefstuk kun je op veel verschillende manieren bereiden. Je kunt een biefstuk bakken zodat hij net niet meer rood is, of van binnen juist nog wel helemaal rood is. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Biefstuk bakken kost weinig tijd en toch heb je in die korte tijd een heerlijk vleesgerecht.
Dit gerecht is goed voor 2 personen, maar je kunt er natuurlijk zo veel aan toe voegen als je zelf wilt! Je kunt het helemaal aanpassen naar jouw eigen voorkeuren.
Succes en eet smakelijk!
Variatietip!
Je kunt ook nog wat tagliatelle toevoegen voor de liefhebber.
ingrediënten
Voor 2 personen250 gram | Biefstuk |
125 gram | Champignons |
1 | Grote ui |
400 gram | Spinazie |
1 | Gele paprika |
Half bakje | Julienne spekreepjes |
Peper |
Comments