fbpx
Icoon check

Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

Lokaal geproduceerd

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

100% lokaal

Gezonde paaseitjes met kokos

Tussendoortje

Een lekker en gezond alternatief voor paaseitjes, namelijk gezonde paaseitjes met kokos en noten.

Zo, dan is het alweer april en dus staat Pasen alweer voor de deur! Gezellige dagen met vooral lekker en ongezonde paasbrunches! Maar dit kan ook anders! Wij vinden dat deze dagen ook gezond kunnen zijn en niet alleen maar ongezond.

Maargoed, het moet natuurlijk wel leuk blijven. Daarom hebben wij zelf gezonde paaseitjes met kokos en noten gemaakt met alleen maar gezonde ingrediënten! Onze gezonde paaseitjes zien er niet alleen super leuk uit, maar zijn ook nog eens écht lekker! En nog een voordeel, het is super makkelijk om te maken, iedereen kan dit!

Met dit recept kun je ongeveer 20 zelfgemaakte gezonde paaseitjes maken! Genoeg voor iedereen dus!

Tip!

Probeer ook eens ons gezonde zelfgemaakte granola!

Je kunt de paaseitjes ook invriezen in plaats van meteen opeten, zo heb je er nóg langer plezier van! Je kunt ze bijvoorbeeld meenemen naar school of naar werk als gezond tussendoortje!

Wij wensen iedereen hele fijne paasdagen met elkaar!

ingrediënten

20 paaseitjes - 30 min
50 gram Amandelen
300 gram Dadels
50 gram Cacaopoeder
50 gram Pecannoten
12 gram Vloeibare kokosolie
Handje Kokossnippers voor de topping
Gezonde paaseitjes met kokos
1
Maak de kokosolie goed vloeibaar. Dit kun je doen door het bijvoorbeeld op de kachel te zetten, of door het potje in heet water te doen.
2
Doe alle ingrediënten in een keukenmachine en meng deze allemaal goed door elkaar totdat dit een plakkerig geheel wordt.
3
Draai van de gemengde ingrediënten balletjes. Zet ze 15 min in de koelkast en rol ze nog even door de kokossnippers en smullen maar!!