Kipsalon met zoete aardappel
DinerKipsalon met zoete aardappel.
ingrediƫnten
Voor 2 personen
2 | Zoete aardappels |
1 | Rode ui |
125 gram | Champignons |
1 | Rode paprika |
300 gram | Kipshoarma |
Knoflooksaus naar smaak | |
Groene peper | |
Lente ui | |
zout en peper | |
1/3 theelepel | Paprikapoeder |

1
Was de zoete aardappels, snijd ze in blokjes en breng ze op smaak met peper, zout en paprikapoeder. Verdeel hier een beetje olijfolie over en rooster ze in een voorverwarmde oven. 25 minuten op 200 graden.
2
Snijd de uien in ringen en de champignons in plakjes en bak deze in een pan. Snijd de paprika in reepjes en voeg deze toe in de pan.
3
Bak de kipshoarma in een andere pan.
4
Snijd de groene peper en lente ui.
5
Verdeel de zoete aardappel over de borden, leg het uien mengel hier bovenop. Doe daarna de kipshoarma erbij en maak het af met knoflooksaus, lente ui en groene peper.
6
Eet Smakelijk!
Comments