fbpx

Kipsalon met zoete aardappel

Diner

Kipsalon met zoete aardappel.

ingrediƫnten

Voor 2 personen

2 Zoete aardappels
1 Rode ui
125 gram Champignons
1 Rode paprika
300 gram Kipshoarma
Knoflooksaus naar smaak
Groene peper
Lente ui
zout en peper
1/3 theelepel Paprikapoeder
Kipsalon met zoete aardappel
1
Was de zoete aardappels, snijd ze in blokjes en breng ze op smaak met peper, zout en paprikapoeder. Verdeel hier een beetje olijfolie over en rooster ze in een voorverwarmde oven. 25 minuten op 200 graden.
2
Snijd de uien in ringen en de champignons in plakjes en bak deze in een pan. Snijd de paprika in reepjes en voeg deze toe in de pan.
3
Bak de kipshoarma in een andere pan.
4
Snijd de groene peper en lente ui.
5
Verdeel de zoete aardappel over de borden, leg het uien mengel hier bovenop. Doe daarna de kipshoarma erbij en maak het af met knoflooksaus, lente ui en groene peper.
6
Eet Smakelijk!

Comments

Thekla Karsten
Meerval 62
1741 XP Schagen
06 239 16 567

Joselien Haring
Wierdijk 1
1693 JA Wervershoof
06 156 39 277

Zuss & sap
E: goedbezig@zussensap.nl
KvK: 62962647

Algemene voorwaarden

Techiek dodo.nl / design Studioviv.nl