Pindakaas- mueslikoeken
Pindakaas- mueslikoeken, deze wil je echt proberen! Afgelopen week maakte we deze pindakaas- mueslikoeken in de Zuss&Sap keuken om uit te proberen. Natuurlijk deelde we ze met onze collega’s en de koeken waren binnen no time op 😉
“Wat zet je nou op tafel als je visite krijgt maar toch iets lekkers en gezonds op tafel wil zetten wat er ook nog een beetje leuk uitziet?”, dit was laatst het onderwerp aan onze kantinetafel en ik denk dat wij het antwoord hebben gevonden! Deze koeken zijn perfect om uit te delen, maar ook als tussendoortje of misschien wel als snelle lunch.
ingrediënten
Ingrediënten voor ongeveer 16 pindakaas- mueslikoeken
75 gram | Pindakaas |
50 gram | Honing |
75 gram | Kokosolie |
200 gram | Havermout |
100 gram | Rozijnen |
50 gram | Noten en zaden naar keuze |
2 | Eieren |
Comments