Spinazie wraps met zalm, roomkaas & een vleugje Groene Energie
Dessert Lunch Snacks TussendoortjeLunchen saai? Niet bij ons! Deze zelfgemaakte spinaziewraps met zalm zijn licht, romig en vooral verrassend voedzaam. De wraps maak je zelf in een handomdraai van ei, havermout en verse spinazie. En het geheime ingrediënt? Een scheutje Groene Energie voor nét dat beetje pit, kleur en extra voedingswaarde.
Weetje: onze sapjes doen meer dan dorst lessen. Wist je dat je met bijna elk sapje van Zuss & Sap ook kunt koken, bakken of shaken? Denk aan een wrap met Rooie Donder, een dressing met Citroenshot of zelfs een stoof met Oranje Bliksem. Het hoeft dus niet altijd in een glas te eindigen.
Serveer tip: Deze wraps zijn ook heerlijk als borrelhapje of op een schaal tijdens brunch. Je kunt ze ook de avond van tevoren maken en koel bewaren. Ze zijn ook heerlijk met wat kerstomaatjes, een handje noten of… een warm soepje! Probeer bijvoorbeeld onze Zuss & Soep, pompoensoep met een twist een 100% Zuss & Sap soep met een twist. Lekker verwarmend naast deze frisse wraps.
ingrediënten
2 | eieren |
50 g | havermout |
1 | flinke hand verse spinazie |
30 ml | Groene Energie |
snuf | peper en zout |
1 tl | olijfolie of kokosolie om te bakken |
100 g | roomkaas (Philadelphia of plantaardig alternatief) |
100 g | gerookte zalm |
optioneel | verse dille, citroenrasp of een paar blaadjes rucola |
