fbpx
Icoon check

Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

Lokaal geproduceerd

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

100% lokaal

Team Zuss & Sap

Meet the team!

Jullie sappen maken, alle bestellingen inpakken, vragen en e-mails beantwoorden, bestellingen versturen en rondbrengen, groentes ophalen, wassen en wegen, recepten klaarzetten, socials bijhouden en nieuwsbrieven maken; dit doen we allemaal met ons Zuss & Sap team! Tijd om ons team eens aan jullie voor te stellen!

Team Zuss & Sap

Joselien

Ik ben Joselien, medeoprichtster van Zuss & Sap. In 2015 ben ik samen met mijn lieve zus het avontuur aangegaan om ons eigen bedrijf te starten. Het plan was om elkaar meer te zien en ondertussen lekker samen bezig te zijn. Doordat we de eerste 6 jaar thuis alle sappen maakten was dit ideaal te combineren met onze jonge kinderen. Hierdoor was ik eigenlijk altijd thuis. Ondertussen begint ‘lekker bezig zijn’ al aardig op werken te lijken en hebben we een fantastisch team bij Zuss & Sap om ons heen gecreëerd. Onze meiden staan iedere dag voor ons klaar om ons te helpen met het maken van de verse groentesappen, het bedenken en maken van content, het inpakken van de pakketten en natuurlijk het beantwoorden van jullie vragen.

Naast het werken met ons gezellige team wordt ik ook heel blij van samen zijn met mijn lieve man die ons ook regelmatig helpt op de werkvloer. We hebben samen 4 prachtige kinderen. Ultiem geluk is voor mij; met hen op vakantie te gaan. Ik heb het liefst alle kinderen, met aanhang erbij, met me mee. Verder word ik blij van sporten, yoga, veel vogeltjes in onze tuin zijn en mijn vriendinnen. We zijn al vriendinnen vanaf de basisschool en we kennen elkaar dus door en door. Er wordt wat gebabbeld hoor met elkaar.

 

Thekla

Ik ben Thekla, vrouw van Co en moeder van Gijs en Roos. Ik krijg energie van sporten. Ik zit op zaalvoetbal, doe personal training en ik vind hardlopen ook heerlijk, zeker op lentedagen met een heerlijk zonnetje erbij. Ook geniet ik van gezellige avondjes met mijn lieve vriendinnen. En ohw ja, ook shopaholic.

Samen met mijn zus Joselien zijn we Zuss & Sap gestart. Het begon als hobby, lekker samen op ontdekking en inmiddels is het wel echt op werken gaan lijken. Ons bedrijf is uitgegroeid van bedrijfje naar bedrijf. We hebben een super team om ons heen verzameld met mensen waar we stuk voor stuk ontzettend trots op zijn.

 

Anne-Britt

Mijn naam is Anne-Britt en ik ben aan het begin van 2022 begonnen met werken bij Zuss & Sap. Ik begon met twee dagen in de week werken in de ‘sapruimte’ maar inmiddels ben ik vier dagen bij Zuss & Sap te vinden. Naast het maken van de sappen schrijf ik blogs voor op de website (Zuss & Sap blog), maak ik alle foto’s en video’s, plan ik alle berichten en stories voor op de sociale media kanalen en zo nog een heleboel. Het leukste aan mijn werk vind ik samenwerken met hele gezellige collega’s en het werken voor een leuk, jong bedrijf waar veel ruimte is voor eigen ideeën.

Naast mijn werk bij Zuss & Sap run ik mijn eigen bedrijf (Floral Studio Noora). Ik werk als bloemist voor evenementen zoals bruiloften. Hier komen de sapjes van Zuss & Sap altijd goed van pas als een extra energie boost op de drukke dagen!

 

Linda

Mijn naam is Linda van der Stal en ik werk 2 dagen in de week bij Zuss & Sap.
Mijn werkzaamheden zijn in het ‘saplab’, zorgen voor de productie van de verse sappen. Van snijden tot invriezen en alles wat daartussenin zit. Ik ben echt heel blij met ons gezellige team collega’s waarmee wij bergen werk verzetten!

Naast het werk voor Zuss & Sap heb ik ook mijn eigen bedrijf als sporttrainer (West-Friesland beweegt). Ik verzorg diverse buiten en binnen trainingen, waarbij ik ook regelmatig de sappen uitdeel aan mijn sporters. Hoe gezond wil je het hebben? Wist je trouwens dat Bietensap het herstel na een training bevordert?

 

Solvejg

Mijn naam is Solvejg en ik woon met mijn man, bonus zoon, dochter en baby (februari 2024) in Wervershoof. Sinds begin 2021 werk ik 3 dagen in de week bij Zuss & Sap. Daar help ik bij het klaarzetten en maken van de sappen en soepen. Na de eerste dag wist ik al dat ik in een heel gezellig team terrecht was gekomen. Een team dat het laatste jaar enorm is gegroeid met fijne en hard werkende collega’s.

Er heerst een ‘what you see is what you get’ mentaliteit. Open en eerlijk! Dit geldt voor de sapjes die we maken, de sfeer op de werkvloer en het contact naar de klanten toe.

 

Sharon

Hoi! Mijn naam is Sharon en ik woon in Hoogkarspel, samen met Rob en ons heerlijke ventje Dai. Ik hou van leuke uitjes met mijn vriendinnen en van ‘koetelen’ in en om huis, ontspan in de natuur en ga graag eropuit met onze hond Sil.

Naast mijn baan bij Hotel & Wellness Zuiver, heb ik het 2 dagen per week super naar mijn zin met mijn gezellige en ondernemende collega’s bij Zuss & Sap. We werken hard, maar er is ook zeker tijd voor plezier tijdens onze gezamenlijke lunch. Wat kunnen we lachen samen! Mijn werkzaamheden bestaan uit het zorgdragen voor de gehele pakkettenafdeling en uit heel diverse werkzaamheden op kantoor.

Wil je graag sappen bestellen, meer weten over het proces van slowjuicen en detoxen óf heb je vragen over je bestelling bij Zuss & Sap? Dan kom je in contact met mij of mijn directe collega Wies. Ik ben woensdag en donderdag op kantoor te vinden en help je graag!

 

Melanie

Mijn naam is Melanie Tensen, ik ben 20 jaar en ik kom uit Wervershoof.

Sinds begin 2023 werk ik bij Zuss & Sap op de dinsdag en donderdag in de ‘sapruimte’, samen met een leuk team wat het werken heel leuk maakt!

Naast het werken bij Zuss & Sap werk ik in de horeca en ga ik nog naar school.

Wies

Mijn naam is Wies Beerepoot, in september 2022 ben ik begonnen met werken bij Zuss & Sap. Ik werk hier nu vier dagen in de week. Voordat ik hier kwam werken had ik niet verwacht dat ik groentesapjes lekker zou vinden maar mijn mening is zeker veranderd, na ze allemaal geproefd te hebben is Oranje Bliksem mijn favoriet. Het leukste aan dit bedrijf vind ik dat het een klein bedrijf is dus dat je veel contact hebt met je collega’s. Zo is elke werkdag gezellig en leer je van elkaar.

 

Yvonne

Hoi, ik ben Yvonne en ik woon samen met mijn man in Middenmeer. Wij hebben 3 zoons waarvan er nog 1tje thuis woont. Sinds april 2023 werk ik met heel veel plezier 2,5 dag bij Zuss & Sap. Ik heb de gemiddelde leeftijd binnen het team behoorlijk omhoog geschroefd.

Naast de sapdagen op dinsdag en donderdag werk ik ook op de maandag. Op deze dag wassen we alle groentes en zetten we de recepten klaar die we die week gaan maken. Tevens halen we met de ‘Zuss & Sap bus’ (ook wel Thejo) bij diverse lokale bedrijven in de omgeving groente en fruit op.

Op mijn vrije dagen werk ik graag in mijn tuin. Ik ben graag op de tennisbaan te vinden. In de winter ga ik graag skiën en tussendoor maak ik regelmatig een stedentrip.

 

Amber

Mijn naam is Amber Mol, ik ben 21 jaar oud en ik kom uit Wervershoof. Ik werk met veel plezier in het gezellige team van Zuss & sap.

Iedere dinsdag en donderdag, op de sapdagen, kijk ik er weer naar uit om te komen werken.

Na alle sapjes geproefd te hebben zijn Zomerzoen & Winterse Boost (beide seizoen sappen) toch echt wel mijn favoriet.

 

Debbie

Hoi! Ik ben Debbie Breg, getrouwd met Edwin en moeder van 3 geweldige pubers. Samen wonen we met onze hond, poes en cavia’s in Enkhuizen. Ik ben een echt natuurmens. Van wandelen in de bossen maar ook het maken van gezonde baksels kan ik onwijs genieten. Ook doe ik aan yoga en vind ik het heerlijk om dingen met mijn gezin en familie te ondernemen.

Daarnaast vind ik het leuk om af te spreken met vriendinnen. Om heerlijke diepgaande gesprekken te hebben maar ook om gezellig samen te kunnen lachen onder een genot van een wijntje. Naast dat ik bij Zuss & Sap werk, volg ik de opleiding Life Coach en de opleiding tot kruidenvrouw.

 

Comments