Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd
GRATIS Verzending vanaf € 90,-
100% natuurlijk
Lokaal geproduceerd

Team Zuss&Sap

Meet the team!

Jullie sappen maken, alle bestellingen inpakken, vragen en mails beantwoorden, bestellingen versturen en rondbrengen, groentes wassen en wegen, recepten klaarzetten; dit doen we allemaal met ons Zuss&Sap team! Tijd om om team eens aan jullie voor te stellen!

Team Zuss&Sap

Joselien

Ik ben Joselien, medeoprichtster van Zuss & Sap. In 2015 ben ben ik samen met mijn lieve zus het avontuur aangegaan om ons eigen bedrijf te starten. Het plan was om elkaar meer te zien en samen lekker bezig te zijn. Doordat we de eerste 6 jaar thuis alle sappen maakten was dit ideaal te combineren met onze kinderen. Hierdoor was ik eigenlijk altijd thuis. Ondertussen hebben we een fantastisch team die ons iedere dag helpt met het maken van de groentesappen, het maken van content, het beantwoorden van al jullie vragen, en het inpakken van alle paketten.
Naast het werken met ons team wordt ik ook heel blij van samen zijn met mijn lieve man en 4 prachtige kinderen, sporten, yoga en vogeltjes in onze tuin.

 

Thekla

Ik ben Thekla, vrouw van Co en moeder van Gijs en Roos. Ik krijg energie van sporten. Ik zit op zaalvoetbal, doe personal training en ik vind hardlopen ook heerlijk, zeker op lentedagen met een heerlijk zonnetje erbij. Ook geniet ik van gezellige avondjes met mijn lieve vriendinnen. En ohw ja, ook shopaholic.

Samen met mijn zus Joselien zijn we Zuss & Sap gestart. Het begon als hobby, lekker samen op ontdekking en inmiddels is het wel echt op werken gaan lijken. Ons bedrijf is uitgegroeid van bedrijfje naar bedrijf. We hebben een super team om ons heen verzameld met mensen waar we stuk voor stuk ontzettend trots op zijn.

 

Anne-Britt

Team Zuss&SapMijn naam is Anne-Britt en ik ben aan het begin van 2022 begonnen met werken bij Zuss&Sap. Ik begon met twee dagen in de week werken in de ‘sapruime’. Inmiddels ben ik vier dagen bij Zuss&Sap te vinden. Naast het maken van de sappen schrijf ik nu ook de blogs op de website (Zuss&Sap blog) en maak ik foto’s en filmpjes voor de sociale media zoals Instagram (Zuss&Sap Instagram) en Tiktok. Het leukste aan mijn werk vind ik samenwerken met hele gezellige collega’s en het werken voor een leuk, jong bedrijf waar veel ruimte is voor eigen ideeën.

Naast mijn werk bij Zuss&Sap run ik mijn eigen bedrijf (Floral Studio Noora). Ik werk als bloemist voor evenementen zoals bruiloften. Hier komen de sapjes van Zuss&Sap altijd goed van pas als een extra energie boost op de drukke dagen!

 

Linda

Mijn naam is Linda van der Stal en ik werk 2 dagen in de week bij Zuss & Sap.
Mijn werkzaamheden zijn in het ‘saplab’, zorgen voor de productie van de verse sappen. Van snijden tot invriezen en alles wat daartussenin zit. Ik ben echt heel blij met ons gezellige team collega’s waamee wij bergen werk verzetten!

Naast het werk voor Zuss & Sap heb ik ook mijn eigen bedrijf als sporttrainer (West-Friesland beweegt). Ik verzorg diverse buiten en binnen trainingen, waarbij ik ook regelmatig de sappen uitdeel aan mijn sporters. Hoe gezond wil je het hebben? Wist je trouwens dat Bietensap het herstel na een training bevordert?

 

Solvejg

Mijn naam is Solvejg en ik woon met mijn man, dochter en bonus zoon in Wervershoof. 2 jaar geleden ben ik begonnen bij Zuss & Sap. Ik werk er twee dagen in de week en help met jullie sappen en soepen te maken.
Na de eerste dag wist ik al dat ik in een heel gezellig team terrecht was gekomen, een team dat het laatste jaar enorm is gegroeid met stuk voor stuk hele fijne hardwerkende collega’s.

Er heerst een ‘What you see is what you get’ mentaliteit. Open en eerlijk! Dit geld voor de sapjes die we maken, de sfeer/mentaliteit op de werkvloer en het contact naar de klanten toe.

 

Sharon

Mijn naam is Sharon en naast mijn baan als Shiftleader Receptie Bij Hotel & Wellness Zuiver in Amsterdam werk ik sinds de zomer van 2022 ook 2 dagen per week voor Zuss&Sap als All-round Medewerkster. Ook verkoop ik bloemen en planten voor Welkoop Zwaagdijk en help ik mijn man met werkzaamheden voor zijn eigen sport- en trainingslocatie ‘Het Gymlokaal’.

Van alles wat zou je kunnen zeggen, en ik heb het bij alle bedrijven super naar mijn zin. Ik zou niet meer anders willen! Een baan ‘in de grote stad’, waarbij ik mijn leidinggevende- en servicegerichte capaciteiten kwijt kan en waar geen dag hetzelfde is, gecombineerd met deze fijne, ondersteunende banen in mijn eigen nuchtere West-Friese omgeving met jonge ondernemers. Allemaal op het gezonde en ontspannende leven gericht.

Mijn functie bij Zuss&Sap bestaat uit het zorgdragen voor de gehele pakkettenafdeling en uit heel diverse werkzaamheden op kantoor.
Wil je sappen bestellen, meer weten over het proces van slowjuicen en detoxen of heb je vragen over je bestelling bij Zuss&Sap? De kans is groot dat je in contact komt met mijn directe collega Carmen of met mij. Ik ben woensdag en donderdag op kantoor te vinden en help je graag!

 

Carmen

Mijn naam is Carmen Jansen. Ik woon samen met mijn vriend Rob en drie kinderen, Juna, Lenn & Joe, in Wervershoof. Lekker dichtbij Zuss&Sap dus!

Sinds de zomer van 2022 ben ik begonnen met werken bij Zuss&Sap. Ik werk op dit moment 2 dagen in de week in het gezellige Zuss&Sap team. Op de maandag en dinsdag ben ik op kantoor te vinden. Ik draag zorg voor de gehele pakketten afdeling samen met Sharon. Ondanks dat wij op een andere afdeling werken zijn we een hecht team met z’n allen. Ik pak de pakketten met sappen in en kom ze bij jullie bezorgen. Ook heb ik veel contact met klanten via de mail, telefonisch of persoonlijk tijdens het bezorgen. Dit is iets wat ik erg leuk vind aan mijn werk!

Melanie

Mijn naam is Melanie Tensen, ik ben 20 jaar en ik kom uit Wervershoof.

Sinds een maand werk ik bij Zuss&Sap op de dinsdag en donderdag in de ‘sapruimte’, samen met een leuk team wat het werken heel leuk maakt!

Naast het werken bij Zuss&Sap werk ik in de horeca en ga ik nog naar school.

 

Wies

Mijn naam is Wies Beerepoot, in september 2022 ben ik begonnen met werken bij Zuss&Sap. Ik werk hier nu vier dagen in de week. Voor ik hier kwam werken had ik niet verwacht dat ik groentesapjes lekker zou vinden maar mijn mening is zeker veranderd, na ze allemaal geproefd te hebben is oranje bliksem mijn favoriet.

Naast het werken bij Zuss&Sap ga ik ook een dag in de week naar school. Ik volg de opleiding allround schoonheidsspecialiste. Het leukste aan dit bedrijf vind ik dat het een klein bedrijf is dus dat je veel contact hebt met je collega’s. Zo is elke werkdag gezellig en leer je van elkaar.

Comments

Zuss & Sap

Schootsvel 7H
1671 NW
Medemblik

tech dodo.nl | design Studioviv.nl