fbpx
Icoon check

Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

18% korting met code hoera9jaar

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

18% korting = hoera9jaar

Wat leer jij je kinderen aan?

Wat leer jij je kinderen aan?

Wist je dat veel kinderen dol zijn op groentesap? Je bent als ouder snel geneigd om zoete drankjes of snoep en koek aan te bieden, terwijl dat eigenlijk helemaal niet altijd nodig is. Sterker nog, je zou het beter niet kunnen doen. Als kinderen in hun jeugd minder zoet aangeboden wordt, kunnen ze daar later proffijt van hebben. Des te jonger je start met gezonde keuzes maken voor je kind, des te normaler ze het vinden om goed voor zichzelf te zorgen. 

Kinderen kun je aanleren wat je wilt en dat gaan ze ‘normaal’ vinden. Iedereen heeft een andere beleving bij ‘normaal’ en dit heeft te maken met wat jou is aangeleerd. Wat voor jou normaal is kan een ander heel raar of bijzonder vinden. Normaal kan voor iedereen dus iets totaal anders zijn. 

Als je kind om iets lekkers vraagt bieden veel mensen alleen snoep of koek aan, maar iets lekkers kan ook een bordje met: een stukje paprika, een stukje appel, een halve rijst wafel met een plak kaas, 3 cashewnoten, 1 gedroogde pruim, 2 plakjes komkommer en 2 snoeptomaatjes zijn. 

Als je met zo’n gezellig bordje aankomt, wedden dat ze iets lekkers kiezen, want het ziet er super gezellig uit met al die kleurtjes. 

Wil jij je kinderen ook graag voorzien van genoeg groentes en fruit op een dag? Bekijk eens ons toversap abonnement. Zo ben je er zeker van dat je kind iedere dag zijn / haar benodigde vitamines binnen krijgt. En oh ja, onze toversappen zijn écht betoverend lekker! Dus, wat is jouw antwoord op de vraag; wat leer jij je kinderen aan?

Wat leer jij je kinderen aan?