fbpx
Icoon check

Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

18% korting met code hoera9jaar

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

18% korting = hoera9jaar

Wij zijn verhuisd!

Yes, wij zijn verhuisd!

Vorig weekend zijn we met Zuss & Sap verhuisd naar ons nieuwe pand in Medemblik, Schootsvel 7H. In verband met hemelvaart hadden we een lekker lang weekend om te verhuizen, dus we zijn donderdag al gestart. Vrijdag kwamen alle hulptroepen ons helpen. Wat een team! Zonder deze toppers hadden we het nooit gered. Iedereen nam zelf een taak op zich en dat was zo lekker!

Wij zijn verhuisd!

Eindelijk is het zo ver..

Vorig weekend zijn we met Zuss & Sap verhuist naar ons nieuwe pand in Medemblik, Schootsvel 7H. In verband met hemelvaart hadden we een lekker lang weekend om te verhuizen, dus we zijn donderdag al gestart. Vrijdag kwamen alle hulptroepen ons helpen. Wat een team! Zonder deze toppers hadden we het nooit gered. Iedereen nam zelf een taak op zich en dat was zo lekker!

In 1 dag hebben we alle spullen verhuisd. Het voelde vooraf als een onmogelijke taak en als dat dan toch lukt is dat natuurlijk super tof. Wat we allemaal moesten verhuizen? 12.000 groentesappen, een hele koelcel (zelf uit  elkaar gehaald en weer in elkaar gezet door onze mannen) een geheel ingericht kantoor, 2 slowjuicers, een sticker apparaat, 12.000 lege flesjes en minstens zoveel doppen, 6 volle pallets met lege dozen en nog heel veel overige spulletjes wat we in de jaren zo hebben verzameld. Het mooiste moment van de verhuizing was natuurlijk ons logo. Deze hangt nu te shinen in Medemblik aan de gevel. Wat ontzettend veel werk is er verzet zeg! Iedereen was voor ons in de weer, kippenvel als we eraan terug denken. Onwijs bedankt allemaal!

 

Alles krijgt een nieuwe en vaste plek

Toen moest alles een vaste plek krijgen. Het was passen en meten, Soms werd alles weer op een andere plek neergezet of andersom geplaatst. Als het eenmaal goed staat geeft het zoveel voordelen. Je weet waar iets hangt of staat waardoor iedereen ongemerkt veel efficiënter kan werken. Er past ook meer in de ruimte als alles een goed doordachte vaste plek heeft. Daar houden we van!

Afgelopen week zijn we onze werkweek rustig met elkaar opgestart. Het was best wel een beetje emotioneel om iedereen zo fijn aan het werk te zien. Het klopte allemaal zo goed! We gaan hier een mooie toekomst tegemoet #hartje

Comments