fbpx
Icoon check

Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

Lokaal geproduceerd

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

100% lokaal

Vers soepje d’r bij?

Een zelf gemaakte soep kan altijd

Een zelf gemaakte soep is gewoon super gezond. Het bevat namelijk alleen groenten, water en wat kruiden. Met soep als voorgerecht, krijg je dus op een hele makkelijke manier wat extra groentes binnen. Bovendien zitten er in soep ook veel verschillende soorten groenten, zo krijg je dus ook veel verschillende vitamines en mineralen binnen.

Vers soepje d’r bij?

Groot voordeel van soep voor je maaltijd

Nog een groot voordeel is dat soep je een verzadigd gevoel geeft voordat je aan je maaltijd begint. Soep als voorgerecht zorgt ervoor dat je minder eet. Je lichaam heeft namelijk even de tijd nodig om een verzadigd gevoel te krijgen. Dit is precies de tijd tussen je soep en je hoofdgerecht. Het zorgt voor een verzadigd gevoel en zit ook nog eens boordevol vezels. Dit is ook de rede dat we zelf soepen zijn gaan verkopen. Vers gemaakte soep is super gezond en nu zijn we er zeker van dat we altijd een vers soepje uit onze eigen vriezer kunnen pakken.

Gebruik deze tip ook als je uit eten gaat, een zelfgemaakte soep vooraf geven je veel voordelen op je gezondheid.

Ook bij de supermarkt in de buurt vind je tegenwoordig verse soep pakketten die hartstikke handig en echt super gezond zijn. Je hoeft de groentes alleen nog te snijden, te verwarmen, te pureren en hoppa klaar is je soep. En als je zo’n hele pan te veel vind kun je de soep dus ook zelf geportioneerd heel makkelijk zelf invriezen. Er zijn er ook verse pureer soepjes. Deze zijn zelfs al voor je gesneden en voor ongeveer 2 personen. Je hoeft ze alleen nog te verwarmen en te pureren en voor je het weet kun je de vitamientjes uit je soepkom lepelen. Handig toch! Probeer het gewoon eens, dan zal je zien dat het super makkelijk is om op deze manier wat extra vitamines binnen te krijgen!

Comments