fbpx
Icoon check

Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

18% korting met code hoera9jaar

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

18% korting = hoera9jaar

4 voordelen van samen detoxen

Eetgewoonten

Met de familie samen uiteten, met vrienden/vriendinnen koffie drinken met een stukje taart of met je partner een avondje naar de bios. Je ontwikkelt snel eetgewoonten met de mensen om je heen, dit kunnen gezonde of ongezonde eetgewoontes zijn. Heb je er al wel eens over nagedacht om samen met jouw familie, vrienden of partner jouw ongezonde eetgewoontes aan te pakken? Een driedaagse reset kan hier goed bij helpen! En wist je dat samen beginnen aan deze driedaagse reset samen met iemand anders best wat voordelen kunnen hebben? Wij hebben 4 voordelen van samen detoxen op een rijtje gezet!

 

4 voordelen van samen detoxen

Elkaar helpen

Het niet eten kan best lastig zijn, vooral als mensen om jou heen wel hun werkdag beginnen met een kopje koffie of een koekje nemen bij de thee. Het is dan super fijn om iemand te hebben die hetzelfde ervaart als jij! Jullie kunnen elkaar helpen op een lastig moment, super fijn!

 

Een betere band

Jullie werken beide aan hetzelfde doel. Elkaar helpen op lastige momenten, samen bewegen en plannen maken voor een gezonder leven na de reset. Het versterkt jullie band!

 

Nieuwe, gezonde gewoontes

Na de 3 daagse reset begin je rustig met opbouwen van gezonde voeding. Misschien proberen jullie samen wel recepten uit of beginnen jullie samen aan een nieuwe sport! Jullie kunnen samen opzoek naar nieuwe, gezonde gewoontes! Samen is altijd leuker dan alleen.

 

Je ei kwijt kunnen

Klagen, dat doen we allemaal wel eens en vooral tijdens de driedaagse reset zal je af en toe even je ei kwijt moeten. Het is dan heel fijn om een maatje te hebben waarbij jij even lekker kan klagen als het een beetje tegenzit!

 

Zijn jullie na het lezen van deze ‘4 voordelen van samen detoxen’ helemaal klaar om samen te werken aan jullie ongezonde eetgewoontes? Hier lees je meer over de driedaagse reset!

Comments