fbpx
Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd
GRATIS Verzending vanaf € 90,-
100% natuurlijk
Lokaal geproduceerd

Bulkdrinken

Is het beter om kleine beetjes te drinken? Of veel water in een keer? In deze post vertellen wij je wat meer over bulkdrinken. Bulkdrinken betekent dat je op minder momenten, verdeeld over een dag, meer drinkt. Dus in plaats van een paar slokken ieder half uur, drink je nog maar 3 tot 4 keer per dag een grote hoeveelheid bijvoorbeeld 2 tot 3 glazen. Dit is ongeveer 500 milliliter.

Bulkdrinken

De voordelen hiervan zijn dat bulkdrinken je essentiële lichaamssystemen zoals je spijsvertering en je immuunsysteem tot rust brengt. Door telkens kleine beetjes te drinken blijft je immuunsysteem actief, hierdoor kan je immuunsysteem na een tijdje een zwak immuunsysteem worden. Ook verbruikt een actief immuunsysteem heel veel energie en dat kan een aantal nadelen voor de rest van je lichaam geven. Er blijft bijvoorbeeld weinig energie over om aan de ene kant vocht naar huid, haar en nagels te transporteren. En aan de andere kant is er dan ook te weinig energie om de buitenste laag van je huid in tact te houden waardoor het vocht niet kan worden vastgehouden.

 

Wil je starten met bulkdrinken? Dit is een handig schema waar je je aan vast kunt houden!

  • Begin je dag met het drinken van 2 glazen water direct na het opstaan.
  • Drink nog 2 glazen water ongeveer 30 minuten voor je lunch. Doe het niet bij de maaltijd. Daarmee voorkom je dat vitamines en mineralen niet worden opgenomen omdat ze “weggespoeld” worden.
  • Drink nog eens 2 glazen in de middag en drink 2 glazen ongeveer 30 minuten voor het avondeten.

Comments

Zuss & Sap

Schootsvel 7H
1671 NW
Medemblik

tech dodo.nl | design Studioviv.nl