fbpx
"Door regelmatig een detoxkuur te volgen, worden gifstoffen verwijderd en reinig je je lichaam."
Creëer bewustzijn bij wat je allemaal binnen krijgt.

Reinig je lichaam met een detox sapkuur

Door regelmatig een detoxkuur te volgen, worden gifstoffen verwijderd en reinig je je lichaam. Je kunt je voorstellen dat dit vele voordelen heeft. Je kunt het vergelijken met het opruimen van een kast. Eerst wordt de rommel iets erger, maar wanneer je klaar bent ziet alles er weer heerlijk opgeruimd en schoon uit. Zo werkt het ook bij je lijf. Door de vele vitamines en mineralen in de sapjes gaat je lichaam afvalstoffen afscheiden, waardoor je daarna meer energie en een schoon en opgeruimd gevoel zult ervaren.

De vele voordelen van een detox

Het belangrijkste uitgangspunt van een detoxkuur is niet dat je zo weinig mogelijk gaat eten, maar dat je het soort voeding dat je binnenkrijgt verandert. Je neemt dus zo min mogelijk suikers zoals koek, snoep en andere zoetigheden en eet zo veel mogelijk gezond en gevarieerd. Om je hierbij te helpen krijg je een voedingslijst waarop je kunt zien wat je wel en niet kunt eten tijdens de kuur.  Zo creëer je een bewustzijn bij jezelf over wat je allemaal binnenkrijgt en kan een detoxkuur zomaar de belangrijke eerste stap zijn naar een gezondere leefstijl.

Een detoxkuur is ideaal wanneer je het gevoel hebt dat je bijna altijd moe bent, een slechte huid hebt of een moeilijke stoelgang. Een kuur kan er namelijk voor zorgen dat je huid weer gaat stralen, je meer energie krijgt en met een beetje geluk een aantal kilo’s kwijtraakt. Het doel van een detoxkuur is dat het lichaam zichzelf gaat reinigen. Door naast de sapjes veel water te drinken worden alle afvalstoffen goed uit het lichaam weggevoerd. Het resultaat is de moeite waard. Een betere stoelgang, een stralende huid, enkele kilo’s lichter, glanzend haar, stevige nagels en wat wij het belangrijkste voordeel vinden: Je ervaart een energieboost en voelt je heerlijk fris en schoon waardoor je ‘s avonds gewoon weer van die bank af komt en wel al die leuke dingen gaat doen waar je je anders te moe voor voelt.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kunt een detoxkuur doen van twee, drie of vier weken. Je drinkt drie verschillende sapjes per dag. Voor elke hoofdmaaltijd neem je een glas water, een zuss & sapje en nog een glas water. Daarna start je aan je gezonde maaltijd. De eerste week kun je je iets minder prettig voelen, dit hoort bij het reinigingsproces, maar wanneer je weer fris en schoon bent kun je je voordeel doen van de vele vitamines en mineralen uit de sapjes. Het is echt de moeite waard om dit eens te ervaren!

Ben je er klaar voor?

Heb je interesse in de detox sapkuur van Zuss & Sap? Wij geven je graag meer informatie. Je bereikt ons door een berichtje achter te laten op het contactformulier. Al de keuze genomen om een detoxkuur te volgen? De sapjes bestel je eenvoudig via onze webshop.

 

Wil je naast de detoxkuur ook elke dag berichtjes ontvangen met tips, motivatie, recepten, bewegingstips, filmpjes en nog veel meer kies dan voor Detox & More!

Leuke acties & laatste nieuws

Blijf op de hoogte van onze leuke acties en het laatste nieuws. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte van voordelige acties en sappige nieuwtjes. Je ontvangt dan ook direct een kortingscode van 10% in je mailbox.

 

 

 

 

Schrijf je in!

Zuss & Sap

Dorpsstraat 146a
1693 AJ  Wervershoof

Zuss & sap
E: goedbezig@zussensap.nl
KvK: 62962647

Algemene voorwaarden

 

Nieuwsbrief inschrijving

Techiek dodo.nl / design Studioviv.nl