fbpx
Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd
GRATIS Verzending vanaf € 90,-
100% natuurlijk
Lokaal geproduceerd

Tips om makkelijker meer water te drinken

We weten allemaal dat water drinken belangrijk is en goed voor je is, maar waarom is water drinken eigenlijk zo belangrijk? Water drinken zorgt voor het oplossen van voedingsstoffen waardoor ze kunnen worden opgenomen in de darm, daarnaast zorgt het voor het transport van voedings- en afvalstoffen in het bloed, ook regelt het je lichaamstemperatuur. Het advies voor volwassenen is om elke dag ongeveer tussen de 1,5 en 2 liter water per dag te drinken. Dit zijn ongeveer 6 grote glazen water.

Genoeg water drinken kan best lastig zijn. Daarom hebben wij tips op een rijtje gezet waardoor jij makkelijker meer water kunt drinken!

Tips om makkelijker meer water te drinken

Maak je water lekkerder

Water is misschien niet het lekkerste drankje dat je kunt drinken. Heb je genoeg van waterdrinken? Breng dan je water op smaak met citroen, sinaasappel, komkommer, grapefruit, bosbessen, aardbeien, munt, tijm en zo zijn er nog een hele boel dingen die jouw glas water net even lekkerder kunnen maken! Ook kan een scheutje van onze citroenshot en/of gembershot smaak geven aan water of thee. Dit maakt jouw glas water ook nog net even iets gezonder, win-win dus!

Gembershot en/of citroenshot bestel je hier!

 

Apps

Er bestaan tegenwoordig ook leuke en handige apps die je eraan herinneren om regelmatig te drinken. Gulps is er zo een. Je krijgt meldingen op je smartphone en kunt ook zien hoeveel je hebt gedronken. Of met de app Plant Nanny kun je jouw online plant in leven houden door genoeg water drinken. Goede motivatie dus!

 

Eet ‘waterrijk’

Het vocht dat je lichaam nodig heeft hoef je niet alleen uit drinken te halen maar dit kan ook uit voeding! Je kunt de hoeveelheid vocht die je binnenkrijgt door voeding verhogen door waterrijke producten te eten. Zoals watermeloen, komkommer, een soepje, ijsbergsla, radijsjes en zo is er nog een hele lijst met voeding waar veel water in zit!

Geen zin om in de keuken te staan maar wel zin in een lekker waterrijk soepje? Je kunt onze soepen makkelijk bestellen via deze link! 

Comments

Zuss & Sap

Schootsvel 7H
1671 NW
Medemblik

tech dodo.nl | design Studioviv.nl