fbpx
Icoon check

Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

Lokaal geproduceerd

Icoon check

100% natuurlijk

Icoon check

100% lokaal

Onze Toversappen

Betoverende Toversappen

Heb jij al wel eens van onze toversappen gehoord? Speciaal voor de kleintjes hebben we toversapjes ontwikkeld! Iedere ouder doet zijn best om hun kinderen genoeg groente en fruit te laten eten. Vaak gaat dit heel goed totdat er dan opeens een moment is waarop je kind zijn hakken in het zand zet en niet meer wil eten wat er juist zo gezond voor hem is. Wij hebben hiervoor wellicht een hele simpele oplossing. Geef iedere ochtend onze Toversap aan uw kind mee naar school! In deze blog vertellen wij jullie wat meer over onze Toversappen!

Een halve kilo groente en fruit

Onze Toversapjes zijn samengesteld uit puur natuurlijke ingrediënten, met een mix van groenten en fruit. Misschien herken je de uitdaging om je kinderen voldoende groenten en fruit te laten eten. Met onze Toversapjes bieden we een mogelijke oplossing. Het kan helpen om het avondeten minder moeizaam te maken, omdat je kind al wat voedingsstoffen binnenkrijgt met het Toversapje in de ochtend.

Het zou fijn zijn als jouw kind ons sapje eens zou kunnen uitproberen!

Drie verschillende smaken

Er zijn drie verschillende smaken verkrijgbaar, groene toversap, oranje toversap en rode toversap. Elke sapje heeft zijn eigen unieke ingrediënten, wat zorgt voor verschillende smaken. Misschien vind jouw kind een van deze sapjes wel erg lekker!

De Rode Toversap bevat wortel, blauwe druif, peer en rode biet, wat zorgt voor een mooie rode kleur en een zoete smaak door de toegevoegde druiven en peren. De Rode Toversap bestel je hier!

In de Groene Toversap zit venkel, spinazie, appel, peer en ananas. Hoewel venkel en spinazie niet altijd favoriete groenten zijn bij kinderen, worden ze in dit sapje gemaskeerd door de zoete smaken van de appel, peer en ananas. De Groene Toversap bestel je hier!

De Oranje Toversap bevat wortel, appel, kiwi en goji bessen. Goji bessen zijn misschien minder bekend, maar zeker de moeite waard. De Oranje Toversap bestel je hier!

Alle Toversapjes bestaan voor de helft uit groente en voor de helft uit fruit, waardoor ze zoet zijn en kinderen ze graag drinken. Ze komen in kleinere flesjes van 100 milliliter. Wil je alle smaken proberen? Dan kun je hier een proefpakket bestellen!

Veel van onze sappen zijn gezoet met appelsap, maar is appelsap nou eigenlijk gezond? je leest het hier.

Comments