fbpx
Voor 9:00 besteld is ’s avonds geleverd
GRATIS Verzending vanaf € 90,-
100% natuurlijk
Lokaal geproduceerd

Onze Toversappen

Magische Toversappen

Heb jij al wel eens van onze toversappen gehoord? Speciaal voor de kleintjes hebben we toversapjes ontwikkeld! Iedere ouder doet zijn best om hun kinderen genoeg groente en fruit te laten eten. Vaak gaat dit heel goed totdat er dan opeens een moment is waarop je kind zijn hakken in het zand zet en niet meer wil eten wat er juist zo gezond voor hem is. Wij hebben hiervoor wellicht een hele simpele oplossing. Geef iedere ochtend onze Toversap aan uw kind mee naar school! In deze blog vertellen wij jullie wat meer over onze Toversappen!

Onze Toversappen

Een halve kilo groente en fruit

Onze Toversapjes zit boordevol gezonde en goede energie. Het is 100% natuurlijk en is gemaakt van alleen groente en fruit. Dat wat je jouw kind graag wel eens iets meer zou willen laten eten. Bijkomend voordeel zal zijn dat er minder strijd onder het avond eten is want uw kind heeft immers vanmorgen al zijn of haar Toversapje gedronken. En als iets niet hoeft gaat het vaak veel beter, dus grote kans dat uw kleintje gewoon zijn eten op eet!

Wist je dat één Toversapje qua voedingsstoffen gelijk staat aan een halve kilo groente en fruit? Het is niet zo dat er een halve kilo groente en fruit geperst wordt voor één Toversapje, maar je zou wel een halve kilo moeten eten om dezelfde voedingsstoffen binnen te krijgen.

Dit klinkt misschien wat raar, maar door het persen van de groente en fruit worden namelijk alle voedingsstoffen veel makkelijker door het lichaam opgenomen. En daarbij wordt alles rauw verwerkt en gaan er dus geen voedingsstoffen verloren door het koken. Het zou toch geweldig zijn als uw kind dit sapje eens zou kunnen proeven!!

 

Drie verschillende smaken

Er zijn drie verschillende smaken verkrijgbaar, groene toversap, oranje toversap en rode toversap. Alle sapjes hebben andere ingrediënten, maar ze zijn allemaal even gezond. Wel smaken ze natuurlijk allemaal anders dus er is een grote kans dat er een sapje bij zit die jouw kleintje lekker vindt!

In de Rode Toversap zit wortel, blauwe druif, peer en rode biet. De rode bieten geeft dit sapje een mooie rode kleur en door de druiven en peren wordt dit sapje heel lekker zoet. De Rode Toversap bestel je hier!

In de Groene Toversap zit venkel, spinazie, appel, peer en ananas. Venkel en spinazie zijn groentes die jouw kind misschien niet zo graag eet, maar door de zoete fruitsoorten die in dit sapje zitten proeven ze daar niks van! De Groene Toversap bestel je hier!

Ook hebben we een Oranje Toversap, hierin zit wortel, appel, kiwi en goji bessen. Van goji bessen heb je misschien nog nooit gehoord, maar deze bessen zijn super gezond en ze bevatten veel vitamines waaronder vitamine C. De Oranje Toversap bestel je hier!

Ook handig om te weten; de Toversapjes bestaan voor 50% uit groente en voor 50% uit fruit, hierdoor zijn ze lekker zoet en aantrekkelijker voor kinderen. Ook komen deze sapjes in kleinere flesjes (100 milliliter). Wil je alle sapjes proeven? Je kunt ook een proefpakket bestellen! 

Comments

Zuss & Sap

Schootsvel 7H
1671 NW
Medemblik

tech dodo.nl | design Studioviv.nl