Andijvie uit de wok
DinerAndijvie uit de wok.
ingrediƫnten
Voor 2 personen
halve krop | Andijvie |
Halve courgette | |
40 gram | Walnoten |
150 gram | Julienne spekreepjes |
2 | Uien |
2 teentjes | Knoflook |
10 gram | Parmezaanse kaas geraspt |
Theelepel | Peper |
Theelepel | Kerrie |

1
Snij de uien in halve ringen en de knoflook in plakjes.
2
Bak de uien samen met de knoflook, spekjes, kerrie en peper. Je hoeft geen olie te gebruiken.
3
Snij de andijvie in reepjes en was het goed. Snij de courgette in dunne halve plakken en voeg dit toe aan het uien/knoflookmengsel en bak enkele minuten mee.
4
Voeg nu de helft van de andijvie toe en blijf roeren totdat het geslonken is. Voeg nu de rest van de andijvie.
5
Goed blijven roeren en zorg dat de andijvie nog een beetje knapperig blijft.
6
Verdeel het over 2 borden en garneren met de walnoten en Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!
Comments