Pasta met tomaat, basilicum en sesamolie
DinerHij is werkelijk ver-ruk-ke-lijk deze pasta met tomaat, basilicum en sesamolie. Dit is onze nieuwste verslaving wat betreft voedzame avond maaltijden. En als we wat overhouden dan eten we het de volgende dag als lunch. Soms zelfs al als ontbijt! Het is een super makkelijk en lekker gerecht. Iedereen kan dit maken, en nóg leuker, iedereen vind het heerlijk! Je kunt zelf ook nog wat spelen met de ingrediënten door bijvoorbeeld wat minder pasta te nemen en meer tomaat en basilicum. In een handomdraai staat het op tafel, echt een aanrader dus!
Probeer ook eens pasta champignonroomsaus of de traditionele spaghetti
ingrediënten
voor 4 personen - 20 min
200 gram | Gegaarde kipreepjes naturel |
500 gram | trostomaatjes |
1 teen | Knoflook |
2 eetlepels | Olijfolie |
200 gram | Volkoren spaghetti |
25 gram | Basilicum (de blaadjes van 1 plant) |
2 eetlepels | Sesamolie |
70 gram | Pijnboompitjes |
snufje | peper |