Spaghetti
DinerLekker gezond spaghetti recept
ingrediƫnten
Voor 6 personen
2 pakjes | tomatenblokjes |
2 pakjes | tomatenpuree |
500 gram | rundergehakt |
1 bakje | champignon |
1 | rode paprika |
1 | gele paprika |
1 | grote wortel |
1 pakje | spekjes |
2 middel | grote ui |
2 teentjes | knoflook |
1 blokje | rundvlees boullion |
Snufje | peper |
Snufje | zout |
Eetlepel | oregano |
Eetlepel | majoraan |
Theelepel | paprika poeder |

1
Snij de ui in kleine blokjes. Bak de ui samen met oregano en majoraan kort in een koekenpan.
2
Bak de spekjes bij de ui. Maak de wortel schoon en rasp hem. Voeg dan de wortel toe in de koekenpan.
3
Zet de tomaten blokjes en de tomatenpuree in een andere pan zachtjes op het vuur.
4
Voeg de ui, spekjes en wortel toe aan de tomaten. Bak de gehakt en bak dan om de beurt de champignon en paprika's aan en voeg ook bij de saus.
5
Pers de knoflook en doe het boullion blokje erbij. Nog wat peper, zout en paprika poeder naar smaak en smullen maar
Comments