fbpx

De voordelen van sap gemaakt door een slowjuicer

28 oktober 2019

Groentesap drinken is een hele makkelijke manier om veel goede voedingsstoffen binnen te krijgen. Wij kunnen uit ervaring zeggen dat het sap uit een slowjuicer óntzettend goed is. Maar waarom is slowjuicen de beste manier om groentesap te maken?

De voordelen van sap gemaakt door een slowjuicer

We zetten de voordelen van sap gemaakt door een slowjuicer even voor je op een rij;

  • Puur en alleen sap kun je meer van drinken – Een slowjuicer scheidt het sap van de pulp. Dit betekent dat je puur en alleen sap drinkt zonder vezels. Hier kun je veel meer van drinken dan dat je een smoothie zou nemen. Zo drink je dus veel meer vitamines en mineralen uit een flesje sap.
  • Daarnaast maakt slowjuicen voedingsstoffen beter opneembaar voor je lichaam – Voor ons lichaam is het niet altijd makkelijk om de waardevolle nutriënten uit groenten en fruit ook daadwerkelijk op te nemen.
  • Koud persen behoud meer vitamines – Het woord zegt het al, met een slowjuicer wordt er heel langzaam geperst waardoor je koud perst. Bij bijvoorbeeld een blender worden de groentes in hoog tempo door elkaar gemixt waardoor er warmte vrij komt en er kostbare vitamines verloren gaan. Dat is zonde!
  •  Met schil is gezonder – In een slowjuicer kunnen hardere groentesoorten en schillen is niet nodig. En dat er in de schil juist extra veel vitamines zitten hoeven we jullie vast niet te vertellen.
  •  Dicht bij de natuur – Een slowjuicer bootst je kaken na. De wormwielen kneuzen de groentes en het fruit precies zoals jouw kaken dit ook doen. Hierdoor blijven de gezonde cellen in tact. Daarnaast levert slowjuicen ook meer sap op dan andere persmethoden.
Wil jij ook de voordelen van sap gemaakt door een slowjuicer ervaren, maar denk je eraan om zelf te gaan slowjuicen dan raden we een kuving aan, hier zijn wij zelf ook mee begonnen. Daarna hebben we de Rolls-Royce onder de slowjuicers aangeschaft van het merk Angel. Alle onderdelen van deze juicer zijn gemaakt van chirurgische staal waardoor hij een levenlang mee gaat en hij levert het beste van het beste qua sap.

 

Wil je meer weten over onze groentesapjes schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan ook direct een kortingscode.

Comments

Thekla Karsten
Meerval 62
1741 XP Schagen
06 239 16 567

Joselien Haring
Wierdijk 1
1693 JA Wervershoof
06 156 39 277

Zuss & sap
E: goedbezig@zussensap.nl
KvK: 62962647

Algemene voorwaarden

Techiek dodo.nl / design Studioviv.nl