40 Toversappen per 2 maanden

78,00 iedere 2 maanden

Bij dit Zuss & Sap abonnement ontvang je elke 8 weken jouw box met Toversappen.  Zo hoef je je voorraad groentesapjes niet meer in de gaten te houden en heb je altijd voldoende vitamines in huis. Handig tóch.

Categorieën: , ,

Beschrijving

Toversap abonnement

Bij dit Zuss & Sap abonnement van 40 Toversappen per 2 maanden ontvang je elke 8 weken jouw box met Toversappen.  Zo hoef je je voorraad groentesapjes niet meer in de gaten te houden en heb je altijd voldoende vitamines in huis.

Groentesap voor kids

Wij hebben de Toversappen ontwikkeld toen onze eigen kinderen klein waren en op dat moment weinig groente wilden eten. De sappen dronken ze zo op. Het gaf ons een goed gevoel dat ze toch wat meer voedingsstoffen uit groente en fruit binnen kregen. Kindje blij-Mama blij!

Ingrediënten Oranje Toversap: wortel (52%), appel (38%), kiwi (9%), goji bessen (1%)
Ingrediënten Groene Toversap: venkel (29%), appel (25%), peer (17%), spinazie (16%), ananas (13%)
Ingrediënten Rode toversap: wortel (39%), peer (26%), blauwe druif (24%), rode biet (11%)

Bij een Zuss & Sap abonnement gelden enkele eenvoudige regels:

  • Maandelijks opzegbaar na de eerste 4 leveringen
  • Mogelijkheid om een pauze in te lassen van 1 maand
  • Flexibiliteit om maandelijks wijzigingen aan te brengen

Als je geen verzenddatum kiest dan bezorgen we de eerste box komende maandag. We bezorgen tussen 17:00 en 22:00. Op de dag zelf ontvang je per mail een track en trace code van onze bezorgservice. Hiermee kun je je pakket online volgen en zo weet je precies hoe laat je sappen geleverd worden.

Voor de volgende levering krijg je ongeveer 1 week vooraf een email met de volgende leverdatum. Je kunt op deze email reageren mocht je wijzigingen willen doen.

Neem elke dag een Zuss & Sapje en kom gemakkelijk aan je dagelijkse behoefte aan groenten en fruit. Haal meer energie uit je dag! Elke dag!

Wat jij je kind aanleert is heel belangrijk. Des te jonger je start met gezond keuzes maken voor je kind, des te meer profijt ze hier later van zullen hebben. Lees eens onze blog over wat jij je kinderen aanleert.

Vind jij 40 Toversappen per 2 maanden te weinig (of te veel)? Kijk eens naar onze losse Toversappen of het proefpakket voor kids

Ontdooitips

Alle sappen worden vers geperst in onze sapruimte en we vriezen deze na het persen direct in tot wel -28°C.  Vervolgens worden de sappen verzonden in kartonnen dozen met tempex. Zo blijven ze goed bevroren en zijn ze ook nog bevroren als ze bij je thuis aankomen. Vervolgens gaan de bevroren sappen ook bij jullie weer in de vriezer zodat ze minimaal 6 maanden houdbaar zijn.

Voordat je de sappen kunt drinken moeten ze ontdooit worden. Hier zijn verschillende manieren voor. Het proces van het ontdooien van je groentesappen is belangrijk om de kwaliteit en voedingsstoffen te behouden. Daarom geven we je hier ontdooitips om je sappen veilig te ontdooien.

Houdbaarheid

Hoe zit het met hun houdbaarheid van de sappen? In de vriezer zijn al onze producten minimaal 6 maanden houdbaar vanaf de (productie) datum op de dop. Gekoeld zijn de sappen minimaal 4 dagen houdbaar. In deze blog vertellen we je over waarom invriezen een ‘gamechanger’ is voor hun versheid, ontrafelen het mysterie van de datum op de dop en geven tips om de de sappen optimaal te bewaren.

 


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “40 Toversappen per 2 maanden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.